Cus,
tak co kdo o vejkendu jede?
Cus,
tak co kdo o vejkendu jede?
Ja ne, v nedeli letim a tak neci riskovat. Ale trat je to krasna, docela mi to je lito.
No vim, moc ti nezavidim , ale co IT velmoc nejsme, takze nektery konforence budou holt jen tam
sice mam zapesti v nepeknem stavu ale pojedu urco, aspon to budou mit Elitaci jednodussi kdyz tam bude o lamu vic :)
Elitaky na HT? , nepojedes samostatnou skupinu pevnaku?
Teda cekal sem vetsi ohlas
Co
Norkove? Zvolouš? Hybnošovic? Franta?
atd…
Hybnos tam je uz dneska.
já sedim doma mám stehno nateklý jak šwarcenegr a ještě sem si v práci zablokoval záda takže nikam nejedu :(
Napadá mě jestli z dálného středního východu nezavítá Hanz?
Hanz má k.o. prstík.
Na tomhle pidikopci se fakt závodí? Stav dneska kousek před šestou, v popředí Jablonec a za ním Jizerky (pro neznalý)
slezina u startu
lenoši na vleku
obsazenost parkoviště (jen jsem jel okolo tak jsem pro vás něco rychle nasekal, nezávodim)
Ano na tom kopci se závodí.
3DH Cup je serie zavodů DH pro širou veřejnost.
Prostě je to o zábavě B-]
no tak to z prachsprostej homolky pri ilave je lepsi DH nez z tamtoho kopca, ale fakt teda. len na tu je problem vytrepat sa hore…to keby tak lyziarske vleky brali bikerov v lete hore…
Nevim co je nebo kde je …omolky pri ilave… ale jo sou určitě lepší DH tratě, nebo i lepší DH závody.
Jen to nemění nic na tom, že 3DH Cup je o zábavě a né o přežití, jezdění někam na východ, nebo dost vysokých nákladech.
sak nic, to ja len ze poznam aj sympatickejsie kopce na DH. a inac, jablonec ma tiez docela excentricku polohu v ramci ceska…
Jo je to trochu na kraji, ale ber to tak ze Liberec a Spindl ma DH trat zatím zavrenou a lanovka taky neco stála. Potom ti zbyde Krubka u Teplic a Božák. Ato je pro nekoho neunosne daleko.
Ale jo, nechtěl jsem to nějak snižovat, jen jako člověku co tomu nerozumí mi přišlo převýšení docela malý na DH. Pokud to je myšlený pro širokou veřejnost, tak ok, teď jsem koukal na video z loňska a nevypadá to špatně.
Je to OK. I bez slapnuti to slusne jede. Jedinej problem ty trate, ze je kratka. Jinak hlavne vrsek si nezada se svetovym poharem.
Co pak kořinky nesedly? ;-)
Nejedu, není moc čas ani prachy. Původně teda byla spíš v plánu Krupka, ale nakonec zítra Klínovec ježdění a neděle stavění tamtéž.
Jo a kupujte nový 3dh trička, dělal jsem je já;-) I když co jsem viděl finální návrhy z tiskárny, tak nepochopitelně vybraly jiný a hnusný barvy, zmenšili formát a umístili potisk jinam, takže už bych se pod to vlastně radši ani nepodepsal.
:-))
…a vystrih do V :-D
s límečkem :D
jasne a jeste elasticky a ne ceduli vyrobce je Kenvelo
Zavody to byly super.