• Tomcat

Cus,

tak co kdo o vejkendu jede?

0 0
    • Manas  

Ja ne, v nedeli letim a tak neci riskovat. Ale trat je to krasna, docela mi to je lito.

0 0
    • grizzlik  

sice mam zapesti v nepeknem stavu ale pojedu urco, aspon to budou mit Elitaci jednodussi kdyz tam bude o lamu vic :)

0 0
    • Tomcat  

Teda cekal sem vetsi ohlas

Co

Norkove? Zvolouš? Hybnošovic? Franta?

atd…

0 0
    • Pablo  

Na tomhle pidikopci se fakt závodí? Stav dneska kousek před šestou, v popředí Jablonec a za ním Jizerky (pro neznalý)

0 0
      • Pablo  

slezina u startu

0 0
      • Pablo  

lenoši na vleku

0 0
      • Pablo  

obsazenost parkoviště (jen jsem jel okolo tak jsem pro vás něco rychle nasekal, nezávodim)

0 0
      • Tomcat  

Ano na tom kopci se závodí.

3DH Cup je serie zavodů DH pro širou veřejnost.

• posazená tak aby to nebylo někde na konci republiky nebo asii.
        • trate sou delané tak aby to sjel každej.
        • tak aby náklady za strany závodníků byly co nemenší.

www.3dhcup.com/index.php?…

Prostě je to o zábavě B-]

0 0
        • hribik A1  

no tak to z prachsprostej homolky pri ilave je lepsi DH nez z tamtoho kopca, ale fakt teda. len na tu je problem vytrepat sa hore…to keby tak lyziarske vleky brali bikerov v lete hore…

0 0
          • Tomcat  

Nevim co je nebo kde je …omolky pri ilave… ale jo sou určitě lepší DH tratě, nebo i lepší DH závody.

Jen to nemění nic na tom, že 3DH Cup je o zábavě a né o přežití, jezdění někam na východ, nebo dost vysokých nákladech.

0 0
            • hribik A1  

sak nic, to ja len ze poznam aj sympatickejsie kopce na DH. a inac, jablonec ma tiez docela excentricku polohu v ramci ceska…

0 0
              • Tomcat  

Jo je to trochu na kraji, ale ber to tak ze Liberec a Spindl ma DH trat zatím zavrenou a lanovka taky neco stála. Potom ti zbyde Krubka u Teplic a Božák. Ato je pro nekoho neunosne daleko.

0 0
        • Pablo  

Ale jo, nechtěl jsem to nějak snižovat, jen jako člověku co tomu nerozumí mi přišlo převýšení docela malý na DH. Pokud to je myšlený pro širokou veřejnost, tak ok, teď jsem koukal na video z loňska a nevypadá to špatně.

0 0
          • Pá-dlista1  

Je to OK. I bez slapnuti to slusne jede. Jedinej problem ty trate, ze je kratka. Jinak hlavne vrsek si nezada se svetovym poharem.

0 0
    • Radek Broz  

Nejedu, není moc čas ani prachy. Původně teda byla spíš v plánu Krupka, ale nakonec zítra Klínovec ježdění a neděle stavění tamtéž.

0 0
    • Radek Broz  

Jo a kupujte nový 3dh trička, dělal jsem je já;-) I když co jsem viděl finální návrhy z tiskárny, tak nepochopitelně vybraly jiný a hnusný barvy, zmenšili formát a umístili potisk jinam, takže už bych se pod to vlastně radši ani nepodepsal.

0 0
    • Tomcat  

Zavody to byly super.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.