Váhám zda koupit Pace RC 36 Pro Class Disc Lock Out nebo ušetřit 5tis a jít do Suntour XC-PRO-E-TR.Poraďte!
Váhám zda koupit Pace RC 36 Pro Class Disc Lock Out nebo ušetřit 5tis a jít do Suntour XC-PRO-E-TR.Poraďte!
Che che. Ten je taky dobrej. Dalsi, dalsi. Kde to beres takovy kamenaky :))))
další kameňák: http://www.srsuntour-cycling.com/…sh_fork.html?…
Se mi libi ten zdvih, jak to chodi sotva 1/3 pri prorazeni. Jako ve skutecnosti :)
no, trošku mě to pobavilo…
:o)
to je tazke rozhodovanie, tie vidlice su takmer totozne – vnutro je od foxu, nohy marzocchi a vyraba sa to vsetko vo velkej britanii…ja by som siel do Pace za tie prachy ma dlhsi nazov! :-D
PACE ked nemusis nevyhnutne setrit…
Tak dík!!To ste mi teda pomohly.Obě jsou to vidle s uzavíráním s řidítek,jinak bych je neporovnával!Suntor by měl mít i nastavení zdvihu z řidítek.Tak mě zajíma jestli 14tis za Pace nejsou vyhozené peníze,které můžu použít jinde.Suntour tady byl rozebírán už několikrát,ale na nějakou zkušenost s nejvyším modelem?(9tis)jsem nenarazil.
Osobni zkusenost s timhle modelem Suntoura nemam, ale podle me je to stejny a cena ja vysoka jen kvuli tomu zavirani atd. Funkce bude takova, ze by spis potrebovala otevirani z riditek nez zavirani. Ja bych teda nesel ani do tehle Pace. V roce 2004 mi mazani vazelinou za 14000,– prijde jako nakup veterana. Kdybych potreboval zavirani z riditek, urcite se najde i nejaka jina alternativa nebo kit pro vidlice bez zavira z riditek, pripadne nejaky sikovny udelatko.
zrovna je v poslednim velu udelatko od jagwiru na lockout z riditek.je to pro vidle rock shox a fox a stoji 2500,–
toho sem si taky všiml, až si to někdo pořídíte tak dejte vědět, nebo to napište do recenzi.:)
Dík za tip docela zajímavé udělátko!Jaké máte zkušenosti s RockShox Duke?(sorry jestli to tady už bylo)RockShox míval větší vůli v nohách nevím jestli se to zlepšilo jak tvrdí u modelů 2004?Fox se mi také líbí,ale cenově je už hodně vysoko!
Vadí ti vule v nohou a chtel si jit do Pace?
Jo!Ale s proto že jsem nikde nesehnal nějaké informace o Pace vidlicích,nebo tady něco už proběhlo?V novém Velu je test Intense který je osazený touto vidlicí a tvrdí o ní že je"tuhá a super regulovatelná a není hypercitlivá"i když tam tvrdí že by raději volili Skaraba,ale ten se mi zdá na mojich 83kg dost přecitlivělý.
historie
Jo našel jsem i něco o Pace asi jsem se minule blbě díval.
Tuhle sezonu ještě počkej a pak Ti střelím PACE RC 40 s olejovým tlumením, mazáním, pružinovým pružením, změnou zdvihu 100–130 mm… Bude mít najeto cca 2000 km. Zdar.
Co nespokojenej?Neříkám že by se mi RC40 nelíbila,ale stou vidlicí je to akutní!
Spokojenej, ale na moje potřeby je to dost předimenzovaná vidlice. A po prázdninách má být na trhu RC39, což je vzduchovka s Al nohama a olejovým mazáním, 1400 g, zamykáním z řídítek. Ale pokud je to akutní, tak Suntour na posledním místě. PACE má sice mazání vazelinou, ale vnitřní nohy má ocelové, a ty už něco vydrží. RC36 bych se vůbec nebál, zejm. pokud člověk váží něco kolem 70 kg ± 5 kg. Ne kvůli pevnosti, ta je více než dostatečná, ale kvůli tvrdosti pružiny. Sám sem jezdil RC38 a pro potíže se vzduchem sem ji vyměnil za Manitou Minute, ale ta byla torzní tuhostí nesrovnatelná, proto jsem šel zpět do PACE, tentokráte RC40, a ta je fakt brutální.
Kde se daj sehnat aktualni info o RC 40 nebo RC39? Moc rad bych to videl.Koukal jsem na stranky PACE a tam nebylo o RC40 ani zminka:-( Nebo jsem blbe koukal:-)
Stránky nemají updatované. Nejpeší info najdeš na stránkách GB dealera, teď si nevzpomenu, ale zadej PACE RC40 a toho dealera Ti to najde, jsou tam fota všech PACE v prodeji, RC39 pouze nákres, foto je na nějakých GB bikemagazinech. Zdar.
He! Já bych volila tu Pejsku! A taky jsem ji koupila a proto si ji nekupuj, páč nechci mít stejnou jako Ty! :o))))
Ja mam pevnou PACE RC31!!!Jenom marne hledam kudy se tam cpe ta vazelina a kde se projevuje ta pripadna vule!!! A skoro nic to nevazi!Toz tak…
Heeej, ty si moj clovek! Napis vsetko o tej vidle. Mam sice moju super hlinikovu, ale koli kotucom na zimu uvazujem o tejto. Kde si ju kupil a za kolko? Ak mozes prezradit.
Takze nic?
Dlouho jsem tu nebyl takze PACE 31!!!! Vazi to 695g nekde pisou i vic ale ja to vazil primo v obchode a presne to sedi i s celym krkem!!!! Treba si zvyknout na skoky predek jde logicky desne vzhuru. Do makadamu nejhorsiho zrna treba sirsi gumy ale to platilo s odpruzenou taky.V manualu nepovoluji kotouc vetsi nez standartnich 160mm ale jezdim B4 ktere moc jedovate nejsou tak by to sneslo i tech 180mm.Zakoupeno po dlouhe touze v MAX CURSORU v Ostrave cena loni cca 7000 bez vecek(jenom disky) za cepy na vecka(demontovatelne) pridas litr.A jeste jsem ji u nikoho nevidel a asi dlouho neuvidim!!!Toz se mivejte......
A kdyz uz jsme u pevnych vidli,moje holka jezdi hlinikovou RB cena cca 3000 (kolik letos nevim) a jak to vypada jako nejtvrdsi klacek tak jak jsem se na ni svezl (na obou dvou) tak super pohodlicko.Toz tak.....
Moje holka jezdi odpruzenou :)…pevnou bych ji nikdy nedal ani kdybych to mel platit ja…tolik za pevnou je pro holku hrich :)…i kdyby zavodila…to uz radsi Marzocchu s pruzinama…
Jde o to co jezdi(mel jsem upresnit-sorry)!Ta moje ma krosku RB(jedina v CZ absolut atyp) a na ni obuty TUFA (stromecky).A kdyz uz atyp tak mame v rodine i RB 1300 v provedeni 29".Bartosz ho delal pres zimu,a dalsi podle nej uz nebude!! Nebo ho nekdo mate??? Toz tak…
No jo no…ja mam normal Meridu XC Mission a vubec mi nevadi, ze mam neco normalniho – kdyz to funguje…ono mit originalni vec za kazdou cenu neni zrovna to pravy.
Myslim si,ze nejde o originalitu-vzdyt mas treba drazzsi ram.Ja to myslel fakt tak,ze zalezi co jezdis.Me vule ve vidlici opravdu zrala a zkus sehnat jinou pevnou na kotoucovku.Krome trialove. Toz tak…
No tak vule jsi se mohl zbavit treba Headshokem…si myslim :)…
Na kotouc – no tak jo…tak treba Morati…mne spis ty pevne nak neberou… :)ale nic proti vam…
Tak me napadla pevna, karbonova…do 5 litru..na MTB…?
Vzdyt na originalitu jsou tady vrtaky, ne :o)))
Z tehle dvou bych sel do Pace. Co treba nejakyho Foxe?