Tak povídejte ;) Zatím mám vyhlédnuté Barradine – botky a tříbarevné gumičky téže značky, případně červené Koolstopy (vozím je teď jako klasické špalky a jsem nadmíru spokojený).
Tak povídejte ;) Zatím mám vyhlédnuté Barradine – botky a tříbarevné gumičky téže značky, případně červené Koolstopy (vozím je teď jako klasické špalky a jsem nadmíru spokojený).
ty koolstop botky me prisly ukrutne predrazeny.. nakonec sem koupil nejlevnejsi botky s no-name gumickama (2 pary za 120kc) a k tomu koolstop gumicky. ty no-namy ted vozim jako nouzovou zasobu na bahnity zavody a vyjizdky, ale este nikdy sem je nemusel pouzit.
co myslite, je rozdil mezi botkama v tuhosti? Baradine napr. delaji i nejake CNC frezovane… ja mam Alhonga s takovym karbonovym potiskem a jsou v pohode, ale uvazoval jsem jestli v tom je rozdil. Jestli to treba nebude propruzovat pri brzdeni… a zpusobovat treba houbovitost brzdy oproti lepsim botkam. Nevim totiz jaky jiny prinos by mohlo mit CNC frezovani na botkach pro gumicky :)
Co myslis tou tuhosti botek? To jako kdyz utahnes botku k celisti tak se ti zda ze to pruzi – nektery vic a jiny mene? To uz trochu prehanis, ne? CNC frezovani na botkach ma prinos pro prodejce, resp. dovozce, namasiruje lidi reklamou a utratej zbytecne 2 kila navic.
vidim to presne tak
Kdes koupil ty nonamky za 120Kc 2 pary? resp. je na nich neco napsanyho?
mimo sipky a napisu front neni ma nich nic, proste totalni noname. na gumickach taky zadny logo, nic. jen cerna guma.. ale slouzi bez problemu uz 3 roky(ty botky, gumicky sem na kole nemel, mam je fakt jako nouzovku).. kupoval sem je u nas v plzni, ale v jakym kramu to uz nevim.
Brzdy jsou trošku jedno, hlavní jsou kvalitní botky… Já mám od BBB VeeStop, jsou tříbarevný, prodávaj se ve dvou párech ( 4 kusy) za 200,– a docela brzdí i v bahně, a hlavně nevydávají vůbec žádný zvuk i když jsou mokrý, když jsou od bahna.
jo, tak jsem na ne koukal a jsou uplne stejny jako moje Alhonga. Akorat tam maji navic BBB nalepku :) Tajwanci kooperujou :) Mimochodem Baradine prodava taky uplne stejne botky jako mam ja. A navic jsou tu spekulace ze BBB gumicky jsou od stejneho vyrobce jako Baradine, takze je to jasny :) Alhonga, Baradine a BBB delaj spolecne do byznysu :)
spis to dela jedna fabrika a to ostatni to kupujou a davaj na to svoje nalepky. cim „lepsi zancka“ ti vic te stoji nalepka.
no :) jasne, bude to takhle :) sem se nechal unest neracionalnim myslenim :)
Ale se divim, ze to ta fabrika radsi neprodava sama. Nemyslim totiz, ze treba Alhonga nebo Baradine jsou nejake extra zname znacky… v podstate jen asi prodavaji cizi produkty… teda Alhonga docela urcite a Baradine urcite dost velka cast sortimentu.
Vim, ze vybudovani kontaktu a tak neco stoji, ale kdyz to vyrabeji v takovem mnozstvi a vi, ze po tom je poptavka (diky kvalite…) a kdyz uz si to sami vyvinuli…
Nebo mozna BBB vyviji a prodava to licencne pro Baradine a Alhonga + kdovikohojeste, taky mozne… ale spis by si tim skodili vlastni znacce. Je to takovy divny…
Presne tak. Taky sem na to koukal, ze moje Alhongy (karbonove pouzdro) sou stejne jako BBB. Akorat ty gumy sem hned vystrelil do kose. Moc tvrde, bal sem se o rafky tak jsem tam hned soupl barradine 955
stovku par gumicek
Tak jsem dneska na Smíchově koupil ty ovečky, zatím s trojbarevnými gumičkami. Vyzkoušímje a kdyžtak dám červené koolstopy..