Máte nějaké tipy na DH pláště do bahna. Jednoúčelová pneumatika, měla by vydržet cca. 2–3 závody. Cena co nejnižší :) Na 26", ale nevadí ani tipy na 24".
Máte nějaké tipy na DH pláště do bahna. Jednoúčelová pneumatika, měla by vydržet cca. 2–3 závody. Cena co nejnižší :) Na 26", ale nevadí ani tipy na 24".
Hele nic jinýho než „SwampThinga“ vod maxise stejně neseženeš. Pak ještě Kendu Kinetic nebo něco od Huchčinsna třeba jako klasiku z dřevních dob bajkyngu jako OnTheRock. Bohužel kde je konec Nokianu Gazzalogim i z duší výprodeje za 350,– :-/
No koukam, ze ty jako vecnej kupovac plastu a nespokojenec, v tom mas nejmensi prehled a radis mi uplny hovadiny. Takze, dalsi prosim :)
Jaka je ta kenda na predku?
Nerdrží (je teda divný, že je vozej na NS), ale na to se Pá-dlista vůdec neptá, hlasně že ušetří :o)
Máš pravdu na to sem se vubec neptal.
Co je špatnýho na těch SwampThinzích. Jen se ptám, abych věděl – nejezdil jsem je.
To, ze placa hovadiny nebylo k tomu swampthingu, ten se aspon trochu urcenim blizil tomu co jsem chtel, ale k tem ostatnim. Me moc nesedel, ale nezkousel jsem ho vyslovene v bahne. Jako univerzalni pneumatiku bych ho nechtel.
Nevim – tu Kendu jsem sice nejezdil (chci to vyzkouset), ale moc do bahna se mi to nezda. To chce neco ridsiho.
primo do bahna? Jako Liberecka muddy wall, kde je fakt na 70% trati bahno a nejedna se o slizke kameny a koreny? Tak pak od Maxxise Wet Scream (napriklad Tatarkar jel Liberec na nich) a nebo Tiogy do bahna. Ty nevim zda sezenes ale pres sve kontakty ty u Marosaka asi jo. Jsou cool, jezdil jsem je na tom jeho bejcku ve Vsenorech za sucha a drzeli dost huste na to, ze jsou vysoky a uzsi, proste do bahna.
Ty Tiogy myslis ty 1,85ky? To se mi zda uz opravdu malo, ale na Wet Scream jsem se koukal a pak Gazzu Mud, ale znam tvuj nazor na Gazzu :)
Nene, Marosak tezko bude mit na DH kole 1.85 woe :-), byly to tak 2.2 neco jaky ty wet screamy
Hmm. To bych musel primo od nej asi a spis po sezone. A co doporucujes na mokro?
ah jo s tebou je to tezky, musis vedet zda to chces na mokro+vlhko a nebo na bahno jako liberec, pokud to ma bejt na vlhko a slizko jako Bozak tak je to na **** ze, pac je to vysokej plast do bahna, jeste tvrdej a ten ti drzet nebude. Na slizko to chce co nejmekci prisavnou smes. (maxxis 40a/42a) ale ja vim, ty ty neces.
Se mnou je to mozna tezky, ale tohle byla proste jen dalsi otazka, jaky doporucujes na mokro. A zase sem se nedockal konkretni odpovedi :(
Voe maxxis swampthing.Dobra cena.Drzijo dobre na mokrym mekym povrchu(super i na snih ale na lede vrazda) ale vylozene blato a sracky ho dostavaji do kolen(i jezdce:)) docela pomuze dat si praci a narezat spunty pak je to lepsi.A uplne nejlepsi je pockat az obeschne:)
Poslední moda u Padlistů je od návrháře Schwalbe a to do jakého koliv počasí.
Jo? Na RB Campu Padlista vozil jeste Kendy :-)
jsem zamáčkl slzu :-D