• Kohout

Podívejte se na http://www.author.wz.cz. Docela inspirující…

0 0
    • Pá-dlista1  

To se fakt jen tak nekde nevidi. 20 tisic za author chicago, to by se i sterba stydel :)))

0 0
    • preacher  

Panebože, mu snad jeblo…:-)))

0 0
    • Sethi  

se nedivim, ze jezdi jen v lete, na tom jednou spadne a pak to dava rok do kupy. Nechtel bych to ani za 5k.

0 0
    • rasto  

nez to vsechno pozapina, tak ubehnou 2 hodiny a ze sera je totalni tma :-)

0 0
    • vlk  

ještě že to nemá na dynama, to by se pak ani nerozjel

0 0
    • JohnLee  

Koupim od nej dve AAA baterky do my blikacky…:))) At to zkusi prodat na soucastky,anebo at si otevre svetlo-shop.

0 0
    • MARIN  

no s tou vybavou by mozna mohl chtit i vic :)

0 0
      • Milan  

Kamos shani bajka, tak sem mu poslal odkaz… :-)).Kolik to asi važí?25 kilo?.Vyhlašuju soutěž.

0 0
    • Vrci  

jakej je nejnižší společnej násobek životnosti baterek. Všechno dohromady bych to měnit teda nechtěl.

0 0
      • aku  

urcite pouziva nabijeci baterky

0 0
        • Air  

koupil si na to 7,2Ah akumulator :)

0 0
          • mm  

no, ja bych rekl, ze na ty jeho megapridavny supersvetla je 7,2 Ah malo, ja mam na kole jediny svetlo 12V/50W prave s timto aku a vydrzi mi jen lehce pres hodinu a pul :-(

0 0
    • Pavlos  

Ten clovek je blazen

0 0
      • rider  

Je to génius a unikát. Je tu snad ještě někdo, kdo má doma (a navíc na jednom kole) tolik světel??

0 0
    • Vojtíšek  

A já jsem si bláhově myslel, že v zimě a v noci musím se svými 2 světly na řídítkách a jedním na přilbě vypadat jako blázen :-)

0 0
      • pegas  

…treba to ma atomovej pohon…toho potkat v protismeru,tak si myslim ze pristava letadlo..

0 0
    • pos3k  

No ale ta kabelaz na horni trubce se mu moc nepovedla.Samej dratek a dratek a zase dratek (-:

0 0
    • Jogador  

Ale když je to ještě klučík:) Když mu je 20, to mi nepřide špatný, když už ho má 6 let, to začal v 14.:)

0 0
    • aku  

Nakonec se vybarvil na www.cyklobazar.cz:

<citace> 08. 07. 2004 23:28:20 5 (Cyklo:ostatni) 15 000,00 Kč

Prodám SuperSpeciál Author Chicago.Domácí výroba-Jediný exemplář svého druhu.Strávil jsem u něj nespočet hodin a proinvestoval hromadu peněz.Info:www.author.wz.cz Kolo je na mě již malé a nemohu na něm jezdit.Je to rarita jak prase.Dokonalý Kočkolap:-)Je to SVĚTOVÝ UNIKÁT </citace>

0 0
      • vlty  

aha tak on je to kočkolap, tak to je pak jasný :-)

0 0
        • pos3k  

Si na ty kočky musi posvitit, kdyz se pred nim schovavaji :-)

0 0
    • Marosh  

Me akorat desi, ze se chce venovat automobilum… Predem lituju tu Skodovku co ji zprasi pridavnejma svetlama. :)

0 0
    • Air  

no tak hosi!!! porad chcete mit neco originalniho co nikdo nema!!! Dyt za to byste dali majlant, abyste meli nejakej fetis dil a takovou celosvetove originalni garazovku nee?

ale coz je to snilek. kdyz se mu to libi proc ne? ale myslim, ze bude chlapec trosku zklamanej, jestli to vubec proda za tudle cenu…

0 0
    • enjoy  

tenhle clovek je proste trochu blazen,to jinak rict nejde.nevim jak se tahle uchylka jmenuje,ale bylo by s nim asi dost prace.no treba je jinak neskodnej. presne vim po cen tenhle clovek touzi.jestli znate takovou velikanskou cestovni hondu(gold wing),tak z toho by byl urcite uplne na vetvi.

0 0
    • saly  

:-) ty vole. To snad neni mozny. Jdu do toho. Doufam, ze to usmlouvam alespon na 18000 :-)

0 0
    • pavitas  

kam s mobilem na kole… :) http://www.mobilmania.cz/Profi/AR.asp?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.