Nekdo se tu ptal kolik bylo na startu lidí – 860 v limitu dojelo 709.
Nekdo se tu ptal kolik bylo na startu lidí – 860 v limitu dojelo 709.
hm, porad moc. Doufam, ze priste bude jeste mene lidi. Kdyz srovnam sousedy Selu a Drasala, tak za stejne penize je na Selovi mnohem vic muziky. Letos me na Drasalivi trochu udivila absence avizovanych servisu na obcerstvovackach, tam, kde dle propozic mely byt. A nebyly.
To jsi mi tim svym vypravenim na Trojaku jeste pripomnel situaci na Sabbathu…na obcerstvovacce se tam ke mne hned priritil mechanik (byli tam myslim dokonce na jednom miste 3)… a opravil mi predni kotouc (tak malej imbus sebou fakt nevozim…)…proste jo no…no jo no…
Ano, moc lidí. Například na mě nezbylo v cíli kuře.Tak jsem se těšil… Příště nebudu fotit pozdě dojíždějící kamarády!
Za stejný peníze???
Myslim ze pocita 600,– vs. 600,–…
Ale je to 500 vs.600 nebo 600 vs.700! Ale to neomlová ty mechaniky, jinak si myslím že bylo vše OK. :o)
pocitam cenu na posledni chvili, kdy se vzdy prihlasuju, coz letos bylo u obou 600,–
Ale jinak to bylo príma, až na to bláto na gumách, nějak se to místama nedalo uřídit :o) Ale krajina nádherná, potkal jsem Karayu a Tinka, nedostal jsem křeče, prostě paráda!
Co na gumách, všude bylo…všude!
Přední bla?ák odkládám málokdy, tak u mě zas tak úplně všude nebylo :o)
Já jsem pod dojmem slunečného rána blatníky odložil a pak jsem jenom úpěl „Kde jsou mé blatníky??!!“ Měl jsem bláto dokonce i v uších :-)
A to se mi někteří kvůli blatníkům pořád posmívají, po dojetí se zas já směju jim :o) Ale fakt, není nad to mít čistý brejle a nechroupat písek.
mi těsně před startem nadobro upadl zadní blatník (Topeak RX – šunt jakýsi – zlomila se tam plastiková tyčka, která to vše drží pohromadě), takže jsem mrznul od mokrého zadku, záda zachraňoval ba?oh. No a bez předního blatníku si jízdu v mokru už ani nedovedu představit. Bahno asi neni moc jedlé a voda z kaluží také nevypadá moc pitně, nevím, výživnou hodnotu by mohli posoudit ti, co na blatník nemají.
Já blatníky nevozím a najedl jsem se do sitosti. Docela dobré blato máme na Hostynkách. :o)
trat na Salzkammergutu byla misty lemovana krome obalu, supek a hodne bidonu taky blatnikama :)
to byly urcite Topeak nebo SKS blatniky. Ty funguji jako listi na podzim.
Listi na podzim … :o) .. jo to sedi.
Já si vždycky předního šokbórda přivážu ke korunce páskou nedo drátem, pak je to skutečně nasichr! Jinak mokrej zadek je pořád menší zlo než mokrej předek :o)
Ahoj, zkusím, nejede někdo v sobotu popřípadě v pátek na Drásala z Brna a měl by v autě místo pro mě a kolo a byl ochotný mě vzít? Samozřejmě na cestu přispěji, děkuji.
Problémy se značením na trase Obra 2023 – https://mtbs.cz/…orie/ostatni