• ttt

Mám asi 2 roky cyklocomputer s pulsmetrem VDO 12.6 Celou dobu bez problému,nyní asi 2 měsíce zlobí pulsmetr.Hodnoty jsou někdy zcela nesmyslné,někdy neukazuje vůbec /nejedná se o závistost k vedení trolejí či vyskému napětí/.Vyměnil jsem baterie v computeru i hrudním pásu,ale bez podstatného efektu.Nemáte někdo podobnou zkušenost či řešení… díky tom

0 0
    • PietroUL  

Mám taky VDO a blbosti ukazuje jen v blízkosti tramvajovýho a železničního vedení. Buď spadne na nulu nebo zamrzne na poslední hodnotě. Dráty vysokýho napětí ho občas vyženou nad 200, trolejbusy ho neovlivněj vůbec. Je ale divný, že ti to dělá až po 2 letecch. Za tu dobu jsi přece musel kolem nějakýho vedení projet!? Jednou mi zamrzal a padal na nulu i bez vysokýho napětí a asi po měsíci vztekání jsem zjistil, že to dělá, jen když přepnu na jiný než tepový funkce. V Progress Cyclu mi ho hned vyměnili a novej už je půl roku v pořádku.

0 0
    • gersa  

Mne to dela taky podobny skopiciny, ale vetsinou se nejak sam do minuty umoudri. Takze to nijak neresim. Navic je uz tak brutalne otlucenej, ze bych na nej zaruku neuhadal :(( BTW, kolik se ted pohybuje cena HACcka?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.