Kolo na další sezónu, jedno kolo na vše. Limit cca 140k (vč. DPH – na firmu).
Cyklostezka s dětmi by neměla být vyloženě nepříjemná; na Ještědu by to mělo zvládnout Špagetu, červenou a s objetím nejhorších úseku bych očekával i DH; flowtraily by nám tom měly být k ježdění s radostí několik dní v kuse.
5010, SJ i Spectral v rozpočtu složím / koupím do limitu s karbonovým rámem (Santa CC), s rozumně lehkými karbonovými koly, „lepším“ podvozkem, AXS a s ochranným polepem. To je požadované minimum osazení. Bonusy typu letuška (u Canyonu), nějaké zbylé komponenty, druhá kola v budgetu apod. potěší, ale nejsou nutné.
Nějaké zkušenosti s některým z kol při mém plánovaném využití?
Jiné nápady?
Bronson (v4.1 CC, cenou je nejzajímavější, ale pocitově už to jsou vysoké zdvihy, navíc má pro mě horší sizing než 5010)? Ripmo? Smuggler? Optic, Range?
Utekl mi Revel Rail na Koloshopu a pak Izzo na Ohlinsu (XL, tam jsem ale hodně váhal kvůli délce ST).
Požadavky na geo:
L-XL, kratší nohy, delší ruce. Sedlová trubka max 465mm, reach 475 – 500, eTTL 635 – 650, STR přibližně 1,3. HTA ideálně okolo 65, STA mezi 76 a 77, spíše nižší bb. Karbon, UDH, požadavky na setup viz výše, vstupy do rámu ideálně mimo hlavové složení.
Zdvihy asi nějak v rozpětí těch tří kandidátů, no…
Díky!