Kolik ujedete celkem km za rok ?
Kolik ujedete celkem km za rok ?
vedle je sice anketa …
No ale jinak zhruba 1000 – 1500km
delas si srandu?:-)
?
ne a letos se mi to stejne nepodari:) protoze ted mam najeto teprve 280 km:)
tenhle rok bych chtel prekonat 10.000km. ted mam by woko tak 6000–6500. ale od dubna do ted sem nemal tachac takze proto by woko:)
letos snad 10.000 ale nejak uz nestiham:-(
Zatím 4200 na biku, takže to bude asi jako loni 8500.
Posledni roky jsem mezi 11000–12000km za rok. Letos na tom budu zase podobne.
rad bych dal >10.000km… tak uvidime…
Jazdim iba cestu, za minuly rok 17000, tento rok to bude asi menej (teraz mam cca. 10000), predpokladam 15000.
No já mám pouze bajka, a loni to bylo něco okolo 12500 km a letos mám zatím 9500 km , takže možná i takovejch 17500 km ale spíš 15000km. Bajku zdar!!!(silničce samozřejmě taky):)
Driv (1993–2001) to byvalo tak 3500–5000km pak byl skok 10500km (02), 15000km(03) no a letos zatim 7700km. Nejak me to proste zacalo vic bavit. Nebo me to prestalo bavit byt doma? Coz si zacina myslet spolubidlici :)
Byli roky kdy tam bylo treba 25tis. No a letos tak kolem 15tkm, ale na biku ani na sjezdaku nemam tachac :-)) takze jen tak odhadem..
eeee „BylY roky bla bla bla…“ :-)
Šílenec… Anarchista !
Já na biku loni 2500, letos zatím 1700
:-D vidis vidis ddd, ani novy nick ti nepomohl pred prozrazenim… :)
Jsem na tom stejně(o: Ale ty 3 letos dam. I kdybych měla jezdit na sněhu a náledí
loni to bylo asi 5000 km, letos zatím 2500. koukám, že musim přidat. ale je fakt, že dělám i jiný sporty:-)
taky sem zjistil že už je půl roku pryč a mám jenom 2200km. Do těch 5000 to bude s velkým ???
cože to máš tak velký? :-)
? – otazníkem :))
tak doplňuji informace: tachometr s výškoměrem mám cca 1968km a nastoupal jsem 24,5km. Většinu km najezdím po silnici do práce, kde je převýšení cca 350metrů na 26km.
Co máš za tachometr?:o)
loni jsem mel neco pres 10000 km ale tetos to bude asi trochu slabsi :(
jedna naivna a hlupa otazka pre tych, ktori najazdia rocne 10 a viac tisic km. robite aj nieco ine okrem jazdenia na biku? alebo tie kilometre su vysledkom celorocneho jazdenia na biku do prace…?
z prace… do prace to mam 0,5–1,5km podle nalady, z prace treba 90km.. :) no a o vikendech nejakej vejlet a je to..
..co na to rodinka? jste-li zadáni? mám malou holčičku a o těch 10k se mi jen zdá…zato mám naježděno skoro 200 km s kočárkem :-))
to si vynásob dvěma, jeto jako kdybys jezdil s dvouma koloma zároveň ;)
:-))) to je ale stejne JEN 400 km ;-)) jen si u toho ale neměřím průměr a tep…
no ja som sa pytal preto, ze ked pridem domov z firmy okolo 17-tej, tak o 17:30 som na biku. a to tych 90km nedam ani na motorke. mam pocit, ze 10–15 tis. km rocne, to asi nic ine nerobis, len jazdis na biku cele dni. sorry, nemyslim to osobne:-))).
na cestaku po hradzi das
presne tak. Ja som pracoval niekolko rokov doma, teda rovno pri hradzi. Kazdy den pokial bolo pekne, aj v zime, som sa medzi dvanastou a druhou jednoducho pobral na cestak a dal Vojku (60 km) alebo Gabcikovo (90–100 km) alebo Javornik (60 km ale do kopca). Bez nejakej vacsej namahy som v lete za mesiac robil aj cez 2000 km. Za rok asi 12–15 tisic. Kde su tie zlate casy? Teraz sedim v praci a vypisujem somariny do bike-fora :-)
A Alenka jazdi denne do prace, v priemere denne tak 20–30 km v uplne kazdom pocasi a aj s obcasnymi vyletmi s rodinou a maratonmi jej to hodi takych 7–8 tisic km rocne.
teraz proste tych 15tisic najazdis mysou, no :o))
no bohuzial, do prace na biku nemozem a po rovine by som musel ist z Kosic bud na Presov alebo Miskolc. na kazdu inu stranu su vyzivne kopce :-))). ale myslim, ze je lepsie najazdit 40km v kopcoch po lese, ako 100km po rovine. pretekari ma iste opravia, ak sa mylim :-))). teraz mi vrta hlavou: kto je na tom fyzicky lepsie, ten kto ma najazdenych 10tis. po rovine, alebo ten, co ma 5tis. s poriadnymi vyskovymi metrami?
No ten, kdo nalítá dohromady 15kkm obojího ;)
Ako som uz niekde spominal a ako je vsade na weboch … nie je dolezite kolko km a kde najazdis. Dolezite je ako a kolko najazdis v spravnom tepovom pasme :) Takze aby som to podal tak nejak extremne, moze byt lepsi aj ten co trenuje dole kopcom nez ten co trenuje do kopca :o)
diky lubos, tak toto ukazem mojej zene. ta kopce priam nenavidi a najradsej by jazdila len po rovine, ale trenovat dole kopcom… to sa tusim vola DH a nie XC? :-)))
:o) , to ak dokazes ist dole tak rychlo, ze trenujes v AnP alebo AP tak hej. Ale to len, kebyze byvas niekde na vrcholku :) Ale je to viac nez malo pravdepodobne :) Vcera som tak siel, ale musel som brzdit a aj tak som dosiahol tak-tak kompenzacnu oblast. Ale to bolo co som chcel.
tak to by ti vedel najlepsie povedat napr. Padlista, kolko ma tep ked ide dole, ale pochybujem, ze to udrzi na 60 :-))) (Padlista sorry, ze si sa stal prikladom :-)))
kedze ja nie som ziadny zavodnik a jazdim pre radost z jazdy, tak subjektivne mam radsej vyslapy po lesoch, kopcoch…, ako dlhe otvorene rovinky po ceste, aj ked uznavam, ze sa tym rozvijaju ine schopnosti.
Ja tiez. Ale ked je takto teplo, radsej chodim mimo … menej teplo a menej hnusneho hmyzu.
mam rad les aj kvoli tomu, ze tam az tak nesvieti slnko na kokos a je tam prijemny chladok. horsie je, ked vyjdes na nejake pole a ide ta to zabit. aj ked mam slusny cestak (ram Satka a vybava Shimano RX 100), tak po ceste nejazdim kvoli idiotom za volantom. a tych je coraz viac.
Trening sily na XC by som uz ale doporucoval naozaj kopce. Ale to myslim nie su dlhe intervaly.
Do prace z prace (18km)jedu tak 30× do roka a cestu z prace vetsinou hned napojuju na dalsi jizdu (trenink? :). Jinak pri pracovni dobe 6–14 neni takovy problem kdyz je pocasi zacit jezdit uz od pulky unora. Doma si cas od casu musim vyslechnout reci jako ze jsem porad v pr..li atd ale argumentuju zatim porad tim ze kdyz nebudu jezdit doma se stejne valet nebudu a zacnu chlastat. To bude asi vsude stejny :)
Ja zasadne do prace na kole nejezdim nesnasim to :) V sezone jezdim tak 2–4× za tyden a zpravidla jsou vyjizdky delsi jak 100km. Nemam zadnej pevnej treninkovej plan jezdim jen kdyz se mi chce a tak aby me to bavilo :)
:) Do práce jezdím autem, abych byl dřív doma a mohl jít na kolo. Ono ty objemy nad 10 tis ročně už jsou většinou z velké části najetý na silnici (a je jedno jestli na biku nebo silničce) – tam to přece jen naskakuje lépe.
Krom toho, ono to o těch km není.. já znám kluka co má letos najeto tak 500 km a nandá mi to kdy si vzpomene.
to znám. v tu chvíly mách chu? to kolo prodat, ale zatim sem to dycky rozdejchal.:))
Jezdím druhým rokem. První rok jsem dal 7500+1500 trenažér. Ted mam 7 200+3500trenažér
mno jezdim prvnim rokem a mam zatim 800km. Je to slaby, ale je na druhou stranu pravda, ze dva mesice sem nejezdil vubec – pocasi, byl sem linej sehnat si poradnej foukac kola…A jedna vec me tizi maximalne, nemam s kym jezdit. Kamos furt slibuje a akorat zevluje
1500 na trenazeri ? Ouu, to si neumim predstavit.
Tak to si umim predstavit velmi zive.. :-) jednu zimu jsem mel na ternazeru pres 3tkm.. a to nebylo na spinningu, kde clovek muze aspon koukat po zenskejch..;-)
No ja jsem 2× ! dokazal jet 30minut na trenazeri. Pak jsem mel nekolik dnu trauma :) .. radeji budu jezdit 2–3 hodiny v desti (hmm, jenom bych musel si na to koupit nejakej zvlast bike) , nez hodinu na trenazeri.
Jooo, tak to byl důvod proč jsem na ten spinning šel. Sem to mojí říkal, že je to normální :o)
Loni 14000km převážně na biku, ale to neznamená bez asfaltek. Letos to bude míň.
Loni 4.200, letos 3.800 na biku + 500 na trenažeru. Na biku jezdím všechno – silničku nemám.
Jistě jde i o profil trati. 100 km po rovině nebo 40 km a na nich 1500 m převýšení – co je víc?
Urcite kvalitneji potrenujes na te 100km rovne trati.
Nemyslím si že jezdím pro trénování…raději beru 20km po lese s nějakými pěknými výjezdy a sjezdy. Ten klíd…vzduch…hospůdka – na zpáteční cestě samozřejmě.
s tím teda souhlasim, akorát najít v Praze v okolí bydliště les se slušným kopcem a klídkem je poněkud nadlidský výkon
Vic je to, kde odjezdis vic hodin/minut v treninkove tepovce. Moje dosavadni zkusenosti pravi, ze je pro mne objem lepe jezdit po rovine, asfalt, nebo ne asfalt ale ne rozbite cesty a intenzivni trenink asfalt do kopce. Ale posledne jsem si nasel i 5–7km kopecek na asfaltu, kde muzu najizdet i objem. Na rovine bych musel jet asi tak 4× tolik km.
loni 7500km, letos díky počasí a větší prac. vytíženosti bohužel jen 2200km,snad to bude příští rok lepší. vše na biku
Loni mirne pres 7000km teren i silnice, letos to bude podobne, spis se o neco prekonam:)
Loni něco kolem 4000,letos kvuli ruznym nepodstatnym věcem,jako škola teprve 600,takže to bude ve výsledku asi o dost slabší.
mam bike len 4 mesiace,ale zacalo ma to bavit tak zatial 2200km (polovica v lese…asi…)
Zapomnel jsi na to, aby ti tam lidi dali prevyseni jaky najedou a na cem – ono je rozdil najet 1000km v beskydech a 1000km u budejic…ja nebudu odpovidat :)
tady u budějic jsou náhodou taky kopce…:-)))
neco malo přez 4000. Jen na BIKU.
kdybych vam to rekl,tak se budete stydet!:)
ne e, neuvěříme.