pochlubte se :)
ja sem najel 3500km na mtb.
nejezdim zavody jenom pro zabavu :)
pochlubte se :)
ja sem najel 3500km na mtb.
nejezdim zavody jenom pro zabavu :)
8200km na mtb, ale jezdim i po silnici.
6000km… mtb + neco malo cross, dost bylo i asfaltu…
5 300 km. Silnice i MTB. Závody i pro zábavu + 600 km v zimě na válcích jako boj s obezitou
11000 km, 99% silnice (moje zada jsou toho nazoru,ze v terenu to moc drnca), pro zabavu a udrzeni kondice. Snad bude na kolo cas i pristi rok. Nevim, jakej koeficient by sel pouzit pro srovnani s kilometrama v terenu. Prumer 20 km/h je v terenu slusnej, na silnici hlemyzdi tempo.
Necelejch 10000km. Asi 6000km v lese a zbytek po silnici. Bylo hezky :-))
Mám 10700km, 98% asfalt. 3 maratony, 1MTb akce. pár silnič. sranda závodů. Zatím nejlepší rok.
Zatim 15064 km, jeste nejaka stovka, dve pribudou. 100% silnice.
No musel bych se podivat, ale urcite to staci orientacne. Jezdim kazdej den do prace to je nejakejch 5000km a jinak jezdim silnici a to mam najeto asi 8700km. Takze dohromady cca 13700km
To máš docela daleko 5000 km do práce… tam bych pracovat nechtěl
to mě vychází taky od května do září 30tam 30zpět krát 20dní za měsíc krát pět měsíců minus dny kdy chčije jak z konve minus dny kdy se mi nechce.
Do pr… to jsou čísla! Já mám tak 5K. 80% v terénu. No, příští rok přitlačím.:-)
tu napisu len ti, ktori sa za svoje cislo nehanbia. 90% ludi tu ma ovela rekreacnejsie cisla, napr ja mam nejakych 2200, a to ma moji kamosi pomaly uctievaju:D
Já mám stejnej případ, taky mi kamarádí říkají že jsem blázen a mám jen 3000 ;) a jsem za to rád :) před rokem (v 15-ti) jsem byl rád za 2000 a tak když to půjde každej rok o 1000km tak mám taky ve 25letech taky 12 000km :D :D
Dobre dobre at je tu taky nekdo za nejezdice: mam 2600. Hluboky podrumer nez kdykoliv predtim. Letosek se nepovedl-maturita, zkousky VS a nakonec zprelamana noha…
Taky bych chtel byt aspon takovyhle nejezdic :-) Mam s bidou pres 1k, zato zkusenost se zlomenou rukou a nohou), zkratka blba sezona.
to jeste ujde… jeden muj kamos ma asi 327km… on je spis biker teoretik… :)))
Nic si s toho chlapci nedělejte. Na začátku sezóny jsem jezdil jako drak. V srpnu jsem si řekl že teoretické výsledky už mám za sebou a musím pořídit tacháč. ( ten starý odešel i s mým kolem s úplně neznámým člověkem) Sic je to na půjčené kolo na neurčito, ale třeba to je. Ani jsem ho pořádně neotestoval a měl jsem nedorozumění se psem své drahé polovičky. Dopadlo to výborně tři týdny neschopenka. Zkoušel jsem sice způsob že jsem si přivázal ruku na řídítka, ale to jsem po zralé úvaze vzdal. To fakt nešlo. Resumé: pouze 2500 km. Víc jsem už nestihl. Napřesrok.
Letos jsem najel 2kkm a jsem štastnej, protože jsem celej minulej rok marodil. Vypadalo to, že už nebudu moc bajkovat, naštěstí to dopadlo :o) Ještě jsem se rozešel s přítelkyní, takže času bylo také víc :o) P.S. můj nick měl být Peslezedírou, bohužel mi to vzalo jenom něco. Mějte se Have fun.
noa? Já mám přesně 506km :-D ale nepočítám co mám na silnici + jeden závod a + nejake ty hodiny na jaře na trenažeru a valcích, taky jsem dlouho marodil a s přítelkyní prostě není čas.
Já má 5800 na bajku a 2500 na silničce. Díky maturitě a zkouškám jsem měl delší prázdniny tak to naskočilo. A navíc jsem během toho učení potřeboval vybít přebytečnou energii…
letos to bylo ud pulky unora do konce litopadu 9200km, silnicku nemam, ale dost kilometru mam najeto na asfaltu(hlavne unor,brezen,duben). sem vcelku spokojenej s poctem km, ale s vysledkama uz moc ne :-(
Letos jen 700 mtb a asi 400 rotoped, nic moc, ale po infarktu to zas neni uplne malo, co? ;-)
dobře! Ale ubral bych rotoped (to je totalni kravina) a přidal venek! ;-)
no ja sem najel od pulky prazdnin( dostal jsem novej bike) 1000 km a ztoho sem mel mesic haksnu v sadře,tak ře spokojenost,ale mohlo to bejt lepsi
Tedy pánové. Když to tady čtu tak to vypadá že jsme banda chcípáků a simulantů. Tak a? příští sezónu zdraví vydrží a bacily a? se nedrží.
2600, většina v terénu. A aj mi to stačilo… Zadek mě bolí ještě teď.Nebo už zas?
čus, já najel cca 5000 tis MTB + 1 maratonek. Chtěl bych víc, ale škola je škola…Jinak převážně 90% silnice a 10% pořádnej terének.
7100km,silnice.Teď zatím 450.
Listopad – konec září 15 866 km ( do pátku dotočím 16t).
Naběhal jsem zhruba 13 hodin, něco na běžkách,hodně chúze,posilování,tělocvična,plavání občas. Celkově mám za listopad-září 803 h 12 min. a ještě bych měl necelých 5 h dojet. Příští rok chci 20t km. A teď už volnoo :))
blazne, pridal bych ti prace! :D
Nj, to jsou ti studenti :D
Já moc student nejsem :))
Znám lidi, co pracují , a pak nalítají 25t :D
rad by som spoznal niekoho,kto normalne pracuje a nalieta popri tom 25000 za rok…
Karel Hartl např
To jazdi asi aj v noci,inak nechapem tych cca 20 – 25 hodin tyzdenne po cely rok :-(
Jestli je bez jiných závazků, tak by se to dalo. Možná i s manželkou/přítelkyní závodnicí.
Kazdopadne z pohladu bezneho cloveka ciste sialenstvo :-)
http://www.treking.cz/…-a-lenka.htm tady máš vysvětlení
Tak to klobuk dolu,vidiet,ze nemaju deti…
Tak jsem trošku googlil – 2400km za 14 dnů, to je hned :o)
i za 6dní:)
ale prd.jisteže to jde když se chce.já sice rodinu nemám, ale znám kluky co mají a dají to také x let po sobě
8h prace 8h spanek 1h jidlo 30 min hygiena 3,5h trenink
zbyvaji 3h na cestu z prace do prace, sex, domaci prace, vyrizovani nakupovani… musi mit sluhu,bydlet panelaku nebo standartne nepracovat…ne ? :)
fakt ne:)ale 8h teda nespim ani nahodou a vetsina lidi si vystačí s 6–7, dělám či jsem při tréninku dělala na směny a do práce či z práce trénink to přiznávám
aj tak je to chore,ja jazdim cca 10h tyzdenne a to uz rodina tym trpi celkom dost,takze nechcem vidiet,ako by to fungovalo pri 25 hod za tyzden…
Ono uz to 8h prace je dost unreal. V malokterem lip placeneme zamestnani delas 8h, k tomu navic jeste pauza na obed (ze zakona povinna) atp. Pokud chces jeste denne travit alespon 3h s rodinou (pocitejme do toho vodeni deti do skolky a tak), tak uz ti na ty ostatni veci moc casu nezbyde.
Svata pravda,pochopi len clovek,co ma rodinu
a víkendy se nepočítají?
Stejně si ale myslím, že 20+ kkm/ročně v souběhu s běžnou prací (ne třeba „testovací“ jezdec..) a normálně fungujícím vztahem je naprosto unreal.
já myslím, že ne. Ale nakonec je to stejně každého volba, jak se svým časem naloží.
Ne, jako že jo?
možná :-))
jako najet to můžeš, ale je otázka jak na tom budeš s regenerací. Pokud k tomu člověk závodí cca 3 víkendy v měsíci, je to spíš unreal, protože 2dny před a min jeden po po si nemůžeš dát nic dlouhýho. A to se pak najíždí blbě :/
+1
ked si clovek vyberie dobru pracu :)
Tak si z něho celé město dělá prdel. (:
Jsi ****, tady u nas jsou straznici na kolech naprosto vpohodě.
a dobre platenu :-)
takýchto mestských papučiarov som už videl v žiline :-)
aj v MT su :)
Jo, když jsou v krajině nejkrásnější scenérie, tak volno. Nechápu vás závodníky :D
budem chodit na hory túry :)
To já mám od 18.12. 10472 km na silnici, na bajku nemám představu (tak dva a pul možná), celkem 883 hodin včetně běhání, běžek atd., spálenejch 559 tisíc kalorií a nastoupáno 229 km :-)
pak je jen potazka okolik hodin z toho sis fakt paradne uzil ;-)
zavidis nekomu, ze najel vic nez ty :-).
vidim to dle hesla: najel vic nez ja, musim ho nejak shodit :-D.
ne ja se na to ptam vazne… protoze vylety jsou z 80% zabava trenink z 80% nuda – teda ja to tak mam takze se ptam jak to ma nekdo jiny… :)
taky bych nemohl byt v posilovne… a noxi div se, jsou lide, ktere to bavi a dokonce to maji i jako nejvetsiho konicka. snad ti to staci jako odpoved ;-).
ale ja se neptam tebe ale ho…
ptam se prave proto ze lidi jsou ruzni…
pokud ho bavi jezdit doma na trenazeru, jezdit v zime v dešti po vecerech… tak ano „zavidim“ mu tu povahu protoze me tohle nebavi a beru to jako nutne zlo…
Nejezdím doma na trenažeru a a ani v zimě v dešti ;-) a ano, baví mě to, protože na sobě vidím, že se zlepšuju a že na každym kopcu sem dřiv a hlavně ty co mě poráželi nechávám za sebou ;-)
ty ses jako ptal s tim, ze ti destr odpovi neco ve smyslu kolo me sere, ale navzdory tomu najedu pres desitku? :-D
ne jen me to zajimalo… ale rika ze jezdi jen kdyz je pekne coz si nedovedu predstavit kde jezdi ze tolik najizdi…
nas brnensky maňas najezdi desitku jen po vyletech a do prace. z nejakeho systematickeho treningu bych ho nepodeziral :-)).
tímhle stylem se dá najezdit i 15k, pár takových lidí znám
treba hribik by mohl poreferovat ;-)
desítka je ale něco jinýho než 15.
Vzhledem k tomu, ze vetsinu ma na bajku, tak tech 15 se da za stejny cas bez problemu.
vzhledem k tomu že tacháč mam tejden.. tak nevim.. ale podle nesich planovanejch tras tak 2500–3000km..+ ojíždění do školy na fáčku:D..
6000 – MTB .. ale rok ještě neskončil, tak snad ještě něco málo přibyde :o))
zatim 11000km ale přitelkyně ma už 15000km vše oba na mtb
Priatelka je nezamestnana? :-)
A bezdětná? :-)
A obvod kolesa si nastavovala sama ?? ;-)
:D
…a fakt jazdí na bicykli?
ale,ale pánové co se vam nezdá? utrpělo snad ego? když to najede chlap tak je to ok, ale nedej bože když to najede ženska. až to budete myslet s cyklistikou trochu važně a ne jen camrat blbosti a být cyklista teoretik tak snad budete někdy moci jezdit v jejim stínu.
Vzhledem k tvé reakci usuzuji, že chodí na bf že? :-)
Co by tady dělala? Mezi náma-cykloteoretikama? Buď rád, že nás alespoň lens poctil svou přítomností, moudrostí a nadhledem.
Da sa to pochopit,ked sa cyklistika stane hlavnym zmyslom zivota…
Taky bych na lensově místě zbystřil a začal přemejšlet, co dělám špatně, když moje dívka raději pořád někde rajdá na kole, místo toho, aby byla se mnou :-)))
zatim 7137km mtb. do konce roku,jestě 1500km.možná dám.
Tento rok cca 5500 MTB,45000 na aute
to si odvážny, že sa vozíš na aute. ja by som sa bál že sa z neho strepem. radšej by som si keďtak sadnul do neho, než naň :-)
to vies,denne 200km do roboty a domov sa zle absolvuje na biku,tak jazdim autom
fuu tak to musis mat dobry plat, ak sa ti to oplati :)
niekedy si clovek nevyberie
mňa len pobavila tá použitá predložka „na“ aute :-)
tak pardon,vacsinou v aute :-)
to aj mňa sa niekedy pýtajú, že či idem na vlak.. ale ja sa bojím že sa z tej klzkej strechy vagóna zošmyknem alebo ešte praštím o dráty nad traťou.. :-)
K dnešku od ledna 7125 km na biku (75% terén, 25% silnice, silničku nemám), nějakej ten závod + 303 km běžky + 42 km běh (ne, maraton jsem letos neběžel) + 65 km pěší. Ještě něco dopadne do NAC a pak v říjnu jestli bude počasí nějaká ta vyjížďka s přítulkyní a listopad odpočinek+relax ;o) (podrobnosti na webu v profilu).
Do konce roku dotočím 2kkm na MTB.. Skoro se stydím to tady napsat. Celý rok jsem byl zdravý, nic zlomeného, žádná měsíční dovolenka někde v zahraničí… Ale to prostě nešlo najet toho víc :D
Okolo 4 tis. na CRRku a k tomu další tisíc na Monstrovi. Bohužel jsem měl v jarních a letních měsících asi dvě epizodky, kdy jsem na to měsíc v kuse nesedl.
Když už se tenhle kostlivec změnil v pózování a já dva týdny chcípám a dělám statistiky, tak se přidám :D
Od 1.1.2011 do 25.9.2011
13770 km kolo venku dohromady + 467 takzvaných km na ternažeru
12861 km silnice
1376 km mtb
666 km běžky skate
97 km běžky klasika
62 km běh
čas necelých 587 hodin
Oproti loňsku a předloňsku dost málo, ale vzhledem k časovým možnostem aspoň něco, spíš je problém, že v tom nemám systém :)
tolik km na běžkách ?? to je respektuhodné :)
Je divný to měřit za rok, protože jsou to vě půlky jiný zimy, ale za rok 2010 jsem měl 1600 km na běžkách, takže letos jestli to dobrečím na 1000, tak to bude stejně málo. Otázka je, jestli u nás v nížině nasněží nebo ne :)
Hej vy zavodnici jste stejne trosku na hlavu si tak vsecko pocitat a merit :D
já a závodník :D
Jsi rentier a už si jenom užíváš. No ono to jde když máš doma Mama-hotel a nikdo po tobě kromě čištění zubů nic nechce. Je o vůbec v lidských silách to zvládnout když někdo pracuje, chodí do školy, má spát, stravovat se mít nějaký vztah s nějakou přítulkou. Pokud jen vezmu tvou porci skoro 14 tis. km vydělím to počtem dnů od 1.1.2011 tak mi to vychází včetně sněhových kalamit, deště, hurikánů na něco kolem 50 km denně. OK máš silničku to je něco kolem 1,5 h. a máš pro ten den ty km splněno. No prostě slušné, gratuluji.
tento rok nebola žiadna snehová kalamita ani hurikán :-) a dážď za posledné 2 mesiace skoro tiež nie, ešte mesiac takto a premeníme sa v saharu
Tak možná u vás. V Praze byla taková sněhová kalamita, že dokonce hrozila lavina na Petříně.
aj tu boli, ale to bolo ešte v minulom roku (december). v tomto snežilo iba raz, a to 5 cm
Něco přes 4k na biku, převážně mimo asfalt.
3120km 155h na biku, většinou skoro pořád jen těžší terén
6550km 246h na silnici
letos mám v plánu aspoň 11–12:-)
Asi tak 400 km, to znamená úplný hovno a máte dovoleno mě zadupat do země :))
Si úplná sračka, ja už mám najazdených cca 500km. :))
Nějak kolem 3300km na silničce, popojíždění na horáku s rodinou nesleduju, to mě nebaví. Pokud to dotočím na 4k bude to úspěch, víc s rodinou nezvládnu, na to nemám sil. A popravdě vlastně ani nechci. :-)
málo
to najedu i po předním kole za měsíc…
necelejch 8000. Silnici mám asi 2 měsíce a pořád sedím spíš na biku, takže odhadem tak 7000 bike a 1000 silnice
Tady člověku ego metr spadne na nulu, když čte ta čísla. :D Asi 2600km na bajku, těch 3k bych chtěl do konce roku prostě dát.
No neviem neviem,mas uz na to len 3 mesiace :-)))
Letos bude 3000,max spokojenost.Jen na fullu v profilu,se sluzbama v praci a rodinou!+nejaka ta stovka v behu.Mejte se pekne.
Já dycky dávám ročně kolem těch 5–6tis.km a tohohle se chci každoročně držet. Pro mě taková optimální hranice pro udržení jakžtakž fyzičky..
No když to tu čtu je tu samej machr a závodník :-))
já tedy mám pouze 1996 km na biku v terénu
cca 2300 km do práce po silnici na prekérce
a něco s kočárem ale to neměřím :-))
Já 2000, les a hory – po silnici jen když musím přeject :)
vic, nez bylo potreba
Do 3500 km. Samozrejme len cesta. V teréne na MTB tachometer nenosím,pretože tam chodím vééééľmi málo preto tam tie občasné výjazdy nijako nekontrolujem.
cca 250:-)
Denně? :)
:-) Je to hrozné v očích bikerů, ale já to nepočítám:-) Buďto zapomenu nastavit comp, anebo nafasuji nový, se kterým to neumím, taky jsem teď 2 měsíce nejezdila kvůli zlomené ruce:-( atd. atd. A co – žiju, občas i jezdím a je mi fajn:-)
Tak v tom případě asi nejsem biker… ;-) Znám lidi, co 250 km nenajeli za celý život..
ale ti lidi nemaji kolo, to jsi zapomel dodat :D
tí ich obyčajne majú rovno 4 – 2 vpredu a 2 vzadu
Právě že kolo mají… Případně měli, než jim ho před hospodou ukradli ;-)
7200 km / 350 hodin
Ted cca 3500 z toho
1500 dojizdeni do prace (po cyklostezce na biku po Praze, 22 tam a 22 zpet),
zhruba 600 tahani voziku s malou,
asi tak 400 silnice,
a tisíc jsem si užil v terénu.
Ale 4000 urcite letos dam.
Po dnešku 8842km za letošek, nepočítám trenažér.
Letos,hanba mi,jsem začal jezdit až začátkem července. Do té doby jsem často lezl,takže jsem neměl čas. Takže za 3 měsíce mám 825 km,žádná sláva ale ani žádná ostuda..
3973km – HT (60%silnice, 30% polnacky,les. atd., 10% tezky teren)
pokud pocasi dovoli chci tenhle rok dat 5kkm
To už je prosinec? :)
4200. Dochtoři mi na pár týdnů zakázali kolo, ale 5k bych měl v pohodě do zimy dojezdit. Zatím doplňky – běh, plavání, brusle.
jj, osmistovka určitě padne ;-). Držím palec. A i sobě… :-DD
Snad jo, těch osmset si dávám jako povinnost :-) Popravdě potají doufám v osmnáct stovek i když se na kolo posadím až za cca 2 – 3 týdny a prošvihl jsem ty nádherné letní dny letos na začátku podzimu, kdy se daly jezdit dlouhé :-)
Jsem se na ty počty svých km podíval, a do 6 tis. mi chybí 151 km. To bych letos dorazit asi už mohl. :-)) Ani nevím, kde jsem to naskládal, moc jsem toho nenajezdil (alespoň mám ten pocit), bo py*o není čas; a i to zdraví šlo nějak od loňska do kopru, oproti loňsku mám průměry o pět km nižší… Lepší už to nebude, ale hlavní je, že můžu jezdit. Tak jsem si to ježdění aspoň začal opravdově užívat a kochám se (a to včetně případných závodů). A tréninky se změnily zpátky na vyjížďky. :-)
Prý ani nevím kde jsem to naskládal :-) Čoveče já mám těch 4200, od podzimu do jara k tomu tak 60 hodin spinningu a mám pocit, že nedělám nic jinýho, než že sedím na kole :-) Jak dokážou lidi na MTB najezdit třebas 10k to už prostě vůbec nechápu :-)
Jezdím celý rok, než bylo jaro, měl jsem 1300 km (a to jsem byl skoro každý víkend někde lyžovat, takže kolo víceméně jen přes týden). Na MTB mám cca 2/3, holt jsem část „aktivit“ :-) přesunul z našich rovin do Slezska (od července tam mám manželku), takže se ten poměr přesunul (a dost) ze silničky na bajk… Ale zase v Beskydech celkem dobře naskakují nastoupané metry :-D
6000km + nějaký drobný, mohlo být hůř.. :-).
4000 silnice, 1500 MTB. Jak na to tak koukam tak budu muset pristi rok taky pritlacit. Zejmena omezit ty dny , kdy s emi nechce na kole do prace…
3. rokem bez tachometru a je mi fajn. Sem tam podle map zjistím kolik jsem to dneska vlastně najel a nastoupal a to mi stačí. Hlavní je, že mě to baví a že je to moje zbraň proti nemoci. Sic ten boj vyhrát nemůžu, tak si ten pobyt tady můžu prodloužit na co nejdelší dobu v co nejlepším stavu :-)
nepřeháněj, děláš jako kdybys měl tu nejhorší formu rakoviny… koukni někdy na www.medatron.cz a nedělej ze sebe chudáčka, jsi mladej chlap a až na tu pitomou cukrovku zdravej ne?
Nejsem žádný chudáček ani v nejmenším :-D Ale sám to někdy používám jako výmluvu, abych mohl na to kolo vypadnout :-) A třeba 2 roky jsem měl s menšími přestávkami takové problémy se zuby (jeden silný zánět mi dle doktorů tu cukrovku taky způsobil), že si sakra vážím toho, když mě teď nic nebolí. Každopádně hned v nemocnici jsem měl tak odstrašující případ hned vedle mě, že za vším, co jsem napsal, si stojím. Nestěžuju si, žiju normálně, ale všeho si jsem vědom ;-)
Ja bojujem s tlakom, musim sa setrit na biku a dufam,ze sa mi to nevypomsti :-)
A napriek tomu zboznujem jazdu na biku,aj ked sa niekedy zrovna az tak dobre necitim :-(
já myslela, že pohyb přispívá k urovnání tlaku… ale měla bych radu, náš soused z chalupy zemřel ve věku 96 let, na tlak k stáru užíval výluh z kopřiv, spíše se dělá čaj na pročištění organismu, ten je dobrý pro alergiky, ale on si dal do čisté vody na noc do lednice kopřivy, ráno vypil půlku a během dne po troškách tu druhou… děda byl jak čamrda:-)
klíčové je to soused z chalupy. Ve velkém městě se toho spíš nedožiješ
on normálně bydlel ve městě, na chalupě o víkendech, žádnej Komárek:-)
pan Komárek?
Můj děda pil becherovku a umřel v 93 letech…takže kdo chce, ať pije výluh z kopřiv, já mám vcelku jasno… :)
tady ale nejde o dlouhověkost, ale o tlak, zřejmě tedy vysoký…
jinak já po becherovce zvracím, stačí mi přivonět, takže já mám také jasno:-)
u druhý, třetí lahve mi to dělá taky :)
Po těchto slovech si zhluboka přihnul z čutory. „Ta je,“ pravil a hned nás napomenul: „Ne abyste propadli démonu alkoholu jako můj dědeček, který nedbal varování, až se nakonec upil k smrti ve 117 letech při práci v lomu!“
Škoda že je to spíš dobrý placebo, než funkční řešení dlouhověkosti.
zatím cca 6800, 50/50 bike/silnice.
po Salzce jsem nemel chut a motivaci nejak vyslovene trenovat dal, takze to uz jen tak flakam.
Je dobré vědět, že s tímto objemem se dá dospělá Salzka objet s prstem v nose. Furt jsem si nebyl jistej :-)
da. ale v nose jsem se nedloubal :)
pred salz jsem mel cca 5500, coz na zacatek leta neni uplne malo (ale ani moc), + bezky, beh atd. chuzi nepocitam :)
Jasně, ale limit jsi neřešil.
to ne, resp. po prvni kontrole prestal :)
Sezóna snad ještě zdaleka nekončí ne? :)
ta nekončí nikdy!
cca 5500, nebýt úrazu, mohlo být 7 :)
Letos jsem začal až v červnu, do té doby školení v práci, tvorba absolventské práce a učení na absolutorium, tak na kolo nebyl vůbec čas, jo a pořád jsem k tomu marodil, takže jsem měl na začátku července 200km. Teď mám 2200 km. Plán byl 2500, to už asi nedám. Pokud bych ale připočetl co najedu na celopevňáku do práce tak je to cca +300km.
Příští rok je plán 3000km. Jo a v autě mám cca 1000km a na skůtru 5km.
to je vostrý vědět na konci září, že za tři další měsíce nedáš 300km
a pritom by stacil jenom dobrej treninkovej plan:
patek – rano 30km do haku, pred obedem deset rychlejch 11°, pak 100km silnicky na vystrizliveni, aby jeden moh manzelce na oci
sobota – 150km bike v haku za Zlatkou s jazykem na predstavci lapajice po dechu
nedele – lehky 50km vylet s manzelkou
a je to… ;)
už tě poznávám:D
:D
No pustil jsem se před 14 dni do rekonstrukce bytu. Komplet rozvody vody na plast a elektriku z hlíny na měď, ještě okna a položit novou dlažbu a obklady v koupelně, na chotbě a v kuchyni. Ztuha jsem se vyflusanej utrhnul za těch 14 dní 3× na kolo a do 30km. V neděli poslední závodní rozloučení se sezonou a místo kola se znovu chopím zednické lžíce.
Jako každý rok…ani letos to kýžených 15tis. Kč nebylo :o(…ani nebude :o(((
>500 km = spokojenost :)
jsem na hodně podobně :-D
tuto sezonu cca 5300km a 380h a rekl bych ze az na par tydnu jsem spokojeny :)
sezona už skoncila padem a rukou v dlaze :(
pristi rok chcu pridat aspon o 100h
která kostička to odnesla? já měla horní konec radia a víc než měsíc po sundání sádry jetě nedotočím ruku dozadu, ale po rehabilitaci, plavání a józe výrazné zlepšení…
presneji ne ruka ale prst, kloub palce prevraceny… ale nic neni polamane a za cca 15–20dni uz nema cenu sedat na kolo…
au, proběhla se po mně zimomorka, ale tak pořád lepší než zlomenina, třeba bude ještě pěkně za dva tři týdny…
v pohode sel hnedka asi zpatky a jeste jsem s tim dal 40km po beskydech :)
je to v pohode jen neprakticke no
já s tou zlomenou rukou taky za chvíli nasedla a jela asi půl km naproti manželovi, ale pak se mi udělalo hrozně zle, měla jsem ještě naražený hrudník, obě zápěstí a na stehnech pár modrofialovejch světadílů s odřeninou… a já blbec šla na mosteckou pohotovost, už nikdy více..:-(
doktori jsou zlo!
a tech dobrych je strasne malo :(
no ta doktorka ještě šla, ale měla tam jednu sestru a jednu ošku, všechny tři na mně koukaly jak stojím mezi dveřma, ani jedna za mnou nezavřela a sestra povídá:" tak se svlíkněte":-) já se sotva držela na nohou, ruce mi jen tak visely, hlava se motala a ony tam stály a koukaly, pak najednou ta oška stála za mnou, já myslela, že jde konečně zavřít a najednou mnou projela bolest jako kr..a – ona mi rycla celou bundou, jak ji ze mne rvala, koza jedna…:-(
Po posledním krešu (Garda, Itálie – zlomený loket, otřes mozku, roztržená kůže 5 cm na předloktní, pochopitelně ve finále hnisající, odřeniny/spáleniny všude možně i nemožně – boky, ramena, kolena, …) jsem konstatoval, že sice srůstám rychle, ale nerad, takže jsem začal jezdit trošku umírněněji… :)
Den po té nehodě jsem se byl projet na kole. Blbec. Mám okna, dvakrát jsem vjel pod auto (jsem se rozhlédl, nikde nic, rozjedu se a… zuřivé troubení a pištění brzd. Prostě výpadky vnímání)
Dovezl jsem se v tom stavu až do ČR, jsem si to odřídil; člověk by fakt nevěřil, kolikrát se za den rýpne do loktu:). To bylo v sobotu. A v pondělí jsem šel na chirurgii, ruka docela bolela a brněla a z rány teklo něco, co nevěstilo nic positivního. První slova byla „Proboha, co jste ZASE dělal?!? Kolo nebo lyže?“ :-DD
A poučení? Hrajeme si na hrdiny, že jsme OK, ale docela si zahráváme, mohlo to dopadnout špatně. Tehdá jsem byl na odvoz rychlou (možná i vrtulníkem) a ne na „jsem v poho, to už dojedu a pak si to vypláchnu peroxidem“. Kreš si totiž nepamatuji, probral jsem se pod kolem. Poučení pro mne a hlavně pro „ostatní“ je: když z borca chčije krev a nepamatuje si to, tak volat záchranku. Nenechat ho pokračovat v jízdě…
o mostecký vím svý, rok 2006, neděle.
Měli to zle na háku :/ s teorií kdo stojí a mluví může počkat. Když pak viděli o co jde docela začali kmitat.
Jak skončila? To budeš do jara sedět na zadku? :o)
tak je konec zari ruku bude ok v pulce rijna tak dam pauzu do konce rijna a od listopadu zacina sezona nova :)
Nová sezóna začíná koncem listopadu ;-).
Aha, to bude asi tím že já to u sebe nějak nerozděluju na sezóny:-).
znám to s WTB – pro řadu lidí první závod sezóny
Taky si všímám, že to všichni říkají, ale ještě bych to chtěl někde vidět v praxi :D
pak není problém mít před brdama 10tisíc :) když si do toho střihneš 2× Malorku
ta už dávno začala, to jsi prošvih :)
neděle po pražský volno a od pondělí už hurá trénovat na 2012
Já bych měl ještě zítra jet poslední letošní závod :). Pak ještě ježdění, dokud bude hezky, s 2012 ještě nestraš :).
víš že já na tohle nehraju, sportuju když se mi chce a je hezky.
co jedeš – Symbio XC nebo Ralsko? V neděli se ještě jede XC Libuš a Okolo
jo a poslední závod jsou Zimní Brdy a první jsou hned v lednu Sibiř nebo noční VIP SMRT :)
Měl bych jet Symbio, ale zase se jedou osmistovky v Brdech, který mě taky lákaj. Nevíš, jak vypadá ta trať v Libuši? Že bych ještě změnil plány…
WTB chápu jenom jako možnost zničit kolo natolik, aby bylo výhodnější koupit na další sezónu nový :D.
vůbec netuším, ale je to pro širokou veřejnost, takže to bude lehký.
smrt je rekonvalescenční trénink :)
Slavíkův Mapově Relaxační Trénink ne?
tak relaxační no, větší relax jsem nepoznal :D
no já jezdil i s dlahou.
Sice mi na třech místech praskla, ale aspoň jsem si ji mohl natvarovat, aby se líp držela řidítka.
Tak nechápu co máš za poraženecké kecy
vsak zadne porazenecnke kecy jen to konstatuju dal bych stejne max navic 40h… :)
jak to čtu, tak jsem měl přesně to samé.
doktor mi řekl, že se to léčí dlouho a bolí to a měl pravdu.
Dobré to není furt a asi ještě dlouho nebude. Mimo jiné jsem konečně pochopil, k čemu jsou dobré gelové rukavice.
Nicméně pokud člověk ráno vstaneš a nic ho nebolí, tak je pravděpodobně mrtvej :-)
dobre to uz nikdy nebude mam to vyzkousene viz. zapesti hrudnik, pater, zada.. :D
budeš mít co vyprávět vnoučatům ;-)
Otázka je jestli ti vadí, že budeš smrďět až si to sundáš?
Máš zaděláno na invaliďák, trochu na tom zamakej a máš ho v kapse.
to ne, ja jezdim opatrne :)
Hmmm zajímavá logika, dnes mi přišel pod „ruky“ jeden 22ti letej euro apač a ten se tím vyloženě chlubil :o)).
nikdy nehovor nikdy :-)
to až po 40tke, nie?
chceš říct, že pak to bude ještě horší?
o dost horsie
neděs tady mládež, staříku:-)
No my si vekovo nemame co vycitat a mladez treba trochu postrasit,nech maju viac rozumu ako my:-))
S tím věkem máš pravdu, ale oni víc rozumu mít nebudou, spíš naopak, potřebují mozkovou kapacitu na miliony zcela zbytečných informací:-)
no ale tak ono to nepřijde z razu na raz, ono to přijde postupně. Já su klidný :-)
bud kludny,ono to pride :-)))
Po čtyřicítce už žiješ jen v bolesti. Pokud nastane nějaká změna, tak ta, že se objeví bolest nová, dosud neznámá. A pauzy, kdy zrovna něco nebolí, jsou stále kratší a je jich čím dál méně.
Není nad správného optimistu :)
Ale houby, naopak po čtyřícítce, toho už tolik nebolí. Jen musíš omezit věci, co tě ničí. Volejbal jsem zrušil kvůli ramenu, dnes o něm ani nevím. Sálovku kvůli patám a palci na noze, dnes bez problému, mám pokračovat? :-)))
Spíš napiš, co jsi nezrušil :-)
Teď terénuje ležení v rakvi :-)
Tak nějak to u Dumbíčka je bych řekl :-)))
Zbyla mi rodina a kolo, na kterém se zlehka projíždím. Hlásím, že jsem dnes přelezl hranici 3500km :-)
to si ale musí k tomu prikladať na hrudník zeminu, nech si na ňu zvyká :-)
:o))
+1 :-)
:)tak tak
Hovno…:-) po čtyřicítce máš výhodu,že už žádné bolesti neřešíš a jezdíš furt.
Něco na tom možná bude, protože 24h jsem začal jezdit až po čtyřicítce. Bolest brání člověku spát a to je na 24h veliká výhoda :-)
neboj, není to tak strašný:-) oni straší…:-)
Lidi, neštvěte mě :). No nic, příští rok musím víc zabrat, ale bude nový bike, takže paráda.
Kam jezdíváš bikere z Olšan?
Tak jak kdy, většinou po silnicích, ale ani les mi není cizí. Párkrát Jeseníky a jinak půl až celodenní projížďky po silnicích. Za tento rok cca 5500, takže musím přidat :)
Dnes načnuta 7. tisícovka. Zpevněné cesty : terén asi tak 65:35
Zatim neco pres 2 tis. km, ale jeste pribude. Letos v cervnu jsem po dvanacti letech zacal zase bajkovat, vicemene ze zdravotnich duvodu, pote, co jsem na jare stravil dva mesice v nemocnici. Proste prace neni vsechno a kolo me pritahlo zpet :), driv jsem najizdel kazdy rok okolo 10 tis. km.
teda mam nejaky liny kola… ;)
od cca pulky cervence
nastoupany metry asi ani nestoji za rec… :( Klanovickej les nejsou zrovna velehory… ;)
jsou líný jak cyp. Na tvém místě bych je vyměnil :-)
to sem taky prsknu :-)
zatím od 1.1.2011
celkem 10608km, 472hodin a 89108 nastoupáno
silnička 7287km, 269hodin a 60402 nastoupáno
mtb 3032km, 144hodin a 24261 nastoupáno
zbytek je běhání, chození a běžky na jaře
To si někdo zapisuje do sportovních aktivit i chození? :-D
tak pokud máš na jaře v přípravě třeba 3–4 hodiny chůze na horách, tak to je taky evidovatelný, samozřejmě procházky po městě nebo po parku si nepíšu…
a možná by jsi se divil, ale když někdo moc neběhá tak není vůbec od věci se aspoň ze začátku „rozchodit“, přejít do indiána a potom běhat
mi přijde lepší jít na 20,30,40,50 min s 2–3 dny odstupem a pak už můžeš v pohodě dávat 60–90
Jo takhle, já si to špatně představil (viz ta chůze po městě).
Někde jsem četl, že Adam Hanssen taky přes zimu hodně chodí.
Opravdu dlouhé pěší tůry jsou přes zimu zajímavá alternativa pro základní vytrvalost.
To není problém pak dávat třeba 4–6 hodin a když je to ještě trošku kopcovitější.
zanedlho sa bude zapisovat do statistik aj honenie :-)
tak když to budeš dělat na jaře hodiny v základní vytrvalosti, tak proč ne ;-)
tak to už je moc :D
Člověče, jezdíš taky někdy do kopce? ;-)
ne, to já neumim, a bude to ještě horší :-)
zase najedu víc kilometrů a TO SE POČÍTÁ :-))
MTB 3513
rotoped 601
trenazer veslovani 199
beh 635
bezky 362
plavani 31
cca 320 hodin
tak jsem to taky sečet:
MTB 3700 km 200h
silnice 2600 kn 100h
325 km běh , bohužel většina na pásu
sice díky dojíždění do práce přibyla kvantita a ubyla kvalita (MTB), ale spokojenost, 7k padne:)
Vůbec nevim, ale asi moc né :/
Letos zatím 12 673 km s historicky nejsilnějším zářím s 1 891 km. Tolik jsem v září ještě nikdy nedal, před pěti roky 1 849 km, kdy jsem ještě jezdil i na silničce :-)
Už mi ty tvoje čísla docela chyběla :) Je to unreal jako obvykle :)
Může za to počasí. Nic delšího už vůbec nejezdím, ale díky počasí jsem na kole denně a pak to naskakuje :-)
Cca do 500 km. Neni nejak cas :-D
K dnešnímu dni na supovi 3879km. No tak tech 5 letos by bylo fajn:)
Tak konečně padly 3000 :) Na mém fullíkovi, nic jiného nemám. Jako bonus od jara 10kg dole. Krize 40 je snad zažehnána..teda aspoň trochu :)
10 kg dole, to ten fullík musí vážit takové 2 kg. To chci taky! :-)
Jo kéžby :D
Ale dá to práci, jím pidi málo a to kolo hubne stráášně pomalu!
To se máš, já hubnu jen na cm, jinak za 5 týdnů jen 1kg čistého tuku, zato v cm 7 hrudník, 3 pas, 3 zadek, 4 ruka a jako bonus 1cm + přes stehno:-). Já už chci taky hubnout kila!!!!
Tak centimetry s tím jdou ruku v ruce no…co si budem povídat, od určitýho věku to není sranda. Ale jde to :)
No, už aby to bylo, věčně porušuju režim, piju alkohol a málo makám, to bude ono:-)
Hubneš správně, hubnutí musí být vidět. Pokud hubneš jen na váze a není to vidět, hubneš na svalech a rychle tu váhu zase nabereš zpět. Ale v tucích.
Hubnu s poradkyní, ta mi vždycky změří tuk, svaly, vodu a kosti. Dolů šel jen tuk, kosti stejně, voda a svaly šly nahoru… vidět to je, ale to číslo na váze ne neustále deprimující:-(
Však svaly něco váží, ale za odměnu pak víc spalují, vytrvej :-)
Časem půjde dolů i ta váha. Důležité právě je to hubnutí na tucích. Pokud se ti daří odbourávat tuky, rychlostí se nestresuj, váha půjde dolů. Svaly jsou důležité, protože tuky se pálí hlavně ve svalech.
Jj, pravdu díš, to jsou svatá slova :)
Já mám taky největší radost z toho, že oblíknu o 2 velikosti menší oblečení a na kole mi to jde o moc líp jak loni :)
tohle mereni zvladne i nejaka „chytra“ vaha nebo se podle takove vahy neda orientovat? nevis? popripade nevite nekdo ?
jednu takovou chytrou váhu máme doma /Korona Diagnosewaage/, ta poradkyně má lepší, po straně má taková držadla, která vytáhne a při vážení je držíš, měří navíc i něco jako metabolický věk..
a sedi ti namerene udaje co nameri ona s tim co si nameris ty doma? ;-)
ta doma měří v % a její v kg, nepřepočítávala jsem to, ale od oka myslím, že stejně…
Jakousi takovou váhu máme doma. Ukazuje mi 18% tuku, což nedokážu posoudit, jestli je dobře, špatně, nebo vůbec reálné.
mi jde hlavne o to aby to merilo aspon stejne jestli se budou cisla lisit od realu me zas az tak netrapi spis at mi to pokazde nezmeri neco jineho
respektive pokud se zmerim 10× po sobe at mi to pokazde neukaze neco jineho… :D ( v zavisloti na vlhkosti nohou toho co pred tim snim…)
Podle tabulek chlap nad 40 má mít 19,6 – 24%, takže si klidně můžeš dát na Štědrej den bramborový salát i řízek:-)
ale to musi byt pro neaktivniho cloveka ne? pro sportovce se mi to zda desne moc ten tvuj tabulkovy rozsah…
tabulky jsou dělené jen na muže a ženy, věkově pod a nad 30 let, takže ti nemohu relevantně odpovědět:-)
kolik to vychazi na muj vek teda? jen tak ze zvedavost? myslim ze vsechno nad 10% bude pro me spatne… tvoje tabulka mi jiste nahodi vyssi cislo…
normal je 15,6–20%
No ukazuje mi to ± pořád stejně, ono taky 24 let vážím ± taky stejně. A jeden řízek by mi nestačil, já jsem žravej, doma jím ze „šišatýho“ talíře, na kulatej se mi to nevejde. :-)
taky mám jednoho takovýho doma:-) má 193cm a plus minus 100kg:-)
Tak to já mám 185/77 takže jsem proti němu štíhlý prcek. :-)
a já tlustej prcek 162,5cm:-)
plus minus 100 kg? Slušnej jojo efekt :D
K dnešnímu dni cca 4300 km na trekingovém kole :)
bajocko 7–9? Mtb v terene aj poceste aj s vozikom – jednak som si nepozrel kolko bolo na tachaci na zaciatku roku a jednak tento rok este je len v 3/4 :-)
asi 9000km ale jen MBT
no tři děti jedna náročná manželka dva závody a kus Loudání celkem to dělá 2600km ale sezóna končí 31.12. tak snad ještě těch 1000km dám :-)
:) Mám to podobně, rozdíl v najeté vzdálenosti padá na vrub tomu Loudání, který jsem nejel ;)
Letos zatím přes 5000 km na fullu a 7200 na HTčku, celkově zatím přes 12200:). Na fullu to je zatím rekord, tolik jsem ještě nenajel a to ještě sezona nekončí :).
tak ja dal
850 km na treku
3450 km na silnici
snad to bude prsti rok veselejsi
Ja mam 2000 km ± 15 km, tedka presne nevim,ale sezona jeste nekonci , mam nove a teple hadry tak bych chtel jezdit jeste nez bude uplne venku zima, jinak uz pomalu pripravuji doma trenazer na zimu . Se 2000km ja osobne jsem spokojen, prace mi moc nedovoluje mit volneho casu, potom tu je jeste pritelkyne a pes taky neco sezere co se tyka prochazek s nim atd.
2200km…práce, dálkově škola, 4 měsíční miminko…nějak nestíhám
pro mně končí vždycky rok 31.12…
3560km jen do práce, za zábavou-na horáku, „bohužel“ jen 429km. Ale ta cesta do práce není cyklistika, to je jen točení/protáčení nohou, takže vlastně nula…:(
Jen 2867 (MTB) z toho asi 40% asfalt a 60% terén, bohužel tento rok se jak časově tak technicky nevydařil, alepoň těch 3,5k bych chtěl dát, ale nevím, zda to stihnu. Přístí rok to bude doufám jiné :D