Slyšel jsem chválu na špalky koolstop, konkrétně na černo-červené. Chtěl bych se zeptat, jaké s nimi máte zkušenosti a jestli je mohu případně použít na ráfky Alex DM-18. Díky
Slyšel jsem chválu na špalky koolstop, konkrétně na černo-červené. Chtěl bych se zeptat, jaké s nimi máte zkušenosti a jestli je mohu případně použít na ráfky Alex DM-18. Díky
zkus chvíli hledat, už toho tady bylo napsáno tuny, myslím, že jsem něco psal i do recenzí… jinak jsou super…
na barve nezalezi, ale KOOL-STOP jsou neklepsi co se tyce smesy a tedy brzdnych ucinku a zivotnosti
tak takhle bych to zase netvrdil :-)
No ja zas nedavno vymenil za tady tolik vychvalovane Baradine MTB 955 VCR a musim jenom souhlasit, jsou fakt super. Ale Kool-Stopy jsem nejezdil, tak nevim…
tak ja nevim, ja jsem snad jediny komu teda ty Baradine poradne nebrzdi… kdyz jsou poradne ocistene rafky i spalky benzinem a ty spalky jeste obrousim smirkovym papirem od necistot, tak jsou to flekovky. Dojedu na prvni polni cestu, trosku prasnou a je to skoro jak s Deore spalkama :(
Souhlas..nejspokojenejsi jsem byl s ciste cervenyma…
Naco su tam vlastne tie zobaciky, vystupky na konci?
Jestli myslíš ty co já, měly by to být stěrky. Prostě se ten špalík sám snaží čistit si ráfek :o)
No to bude ono, ale na cestaku sa mi to moc nepacilo. Brzda ostala hrozne mekka.
Jo…to je dopad tadytoho zlepseni, ktere potrebuje vycentrovany rafek a presny serizeni…pak to ale skutecne muze cistit rafek :)…osobne nevim :)
Neodpovím přesně k věci,protože jsem používal Koolstopy černý.Vzadu mně začaly pískat i za sucha.Protože jsem se toho nemohl zbavit,vyměnil jsem je za tříbarevný BBB.Je to měkčí směs,po zajetí max. spokojenost za míň peněz.