Nevíte co je na kufrech tak drahé? pedály s kuframa stojí 1200, samotné kufry přes 400… Potřebuju je vyměnit, ale za takové kousíčky odlitého železa 400,– z principu nedám
Nevíte co je na kufrech tak drahé? pedály s kuframa stojí 1200, samotné kufry přes 400… Potřebuju je vyměnit, ale za takové kousíčky odlitého železa 400,– z principu nedám
Sem si rikal taky, a nakonec jsem potreboval jeste jedny pedaly, tak jsem si koupil i pedaly za cca 700,–. Kdyz prodas samotny novy pedaly za cca 290Kc, tak jses na svejch :)
Nak ufroch je tak drahe to, ze kazdy vyrobca (hlavne pri Time a pod. unikatnych systemoch) ma na ne de facto monopol… ja som tiez caloval 500 Sk, nasraty, ale nevyhnes sa… BTW ceny plastov mi pridu nadsadene este o dost viac – aby jeden posraty plast, co vydrzi 1500 km, stal tolko, ako guma na auto, ktora sa nemeni 5 rokov, to snad nie…
Platíš za to, že si nekupuješ i pedály a taky za to, že je téměř 100% pravděpodobnost, že si ty kufry sám nevypiluješ z kusu železa / pro š?ouraly a nebo metalurgy z uhlíkové oceli /.
…asi to zkusím…
Co mas za pedaly? Bychom ti mohli pomoct…hodne lidem se doma vali samotny kufry…ne?
Kdzy jsme byli letos ve Francii, kamarad si kupoval neoriginalni kufry na looka za smesnou cenu (nepamatuju se presne kolik), ale byl to zlomek jak originalni ceny, tak i ceny za kopie, ktere se prodavaji u nas. Ja se dival po Timech, ale ty bohuzel nemeli.
BBB sou trochu levnejsi… http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…