jake lehke kvalitni plaste na XC?

8 nepřečtených
  • RapMan

Cau, po zvazeni sveho kola zacinam uvazovat, ze bych ho trochu odlehcil. Chtel bych zacit u plastu, ted jezdim Velociraptor drat, predni 660g, zadni 670g. Jezdi se mi na nem docela dobre, ale dost citim ze se namaham vic nez bych musel… :)) Chtel jsem se tedy zepat, jaky byste doporucili lehky plaste v rozumne cene, ale aby neco taky vydrzely. Cetl jsem tu rozporuplne prispevky na Schwalbe, u kterych je vetsi riziko defektu. Jaky vybrat kompromis? Jezdim tak 80 procent teren – les, polni cesty, 20 procent asfalt.

0 0
    • Fido Mrlasek  

Jezdim Schwalbe a sem s nima spokojenej. Vono to ale s tou váhou zas tak horký neni. Počítej tak s 500g ..... záleží na typu. A s těma defektama to taky neni tak hrozný. Mám tak jeden za 200km.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • filipes  

defekt kazdejch 200km ti neprijde tak hrozny??? To je kazdej druhej maraton! Schwalbe jsem chtel zkusit, ale tohle me desi (jestli to nejsou cvakance nebo nezijes v akatovy aleji ;-)

0 0
    • johny  

Jezdim taky schwalbe black shark a racing ralph a s obouma naprosta spokojenost. Takze ti je doporucuju.

0 0
    • Mamutt  

Continental Explorer – jen ta cena je malinko vyšší.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • MartinXC  

Pokud sedí popis terénu, tak klidně sáhni po kombinaci H.Python dozadu a H.Mosquito dopředu. Váhově jsou kolem 500g (kevlar), jsou to závodní špičky a navíc velice pohodlné. Dávám do nich duše Maxxis FlyWeight, momentálně jediný defekt letos jsem si udělal při přezouvání pláště skřípnutím duše pod montpákou… Ale jestli se chceš na takto odlehčeném kole pustit do hor, to radši ušetři … Na to mám pláště jako C.Vertical, Klein Deathgrip a podobně – kolem 650–700g

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.