Nevíte, nedělá se už nějaké cyklosvětlo, které by mělo jako zdroj ultrasvítivé LEDky typu Luxeon? Na českém WWW jsem je našel třeba u firmy Jinoli (jinoli.hyperlink.cz/), ta je ale má zatím jen ve 3 čelovkách …
Nevíte, nedělá se už nějaké cyklosvětlo, které by mělo jako zdroj ultrasvítivé LEDky typu Luxeon? Na českém WWW jsem je našel třeba u firmy Jinoli (jinoli.hyperlink.cz/), ta je ale má zatím jen ve 3 čelovkách …
a co model C289?? to neni nahodou ono??
Model C289 od jakého výrobce? A WWW odkaz by prosím případně nebyl?
Od Jinoli, co si spominal vyssi, voe :-)
To asi TĚŽKO, voe (8-)).
V Jinoli jsem se samozřejmě ptal dříve než na bike-foru, a dostal odpověď:
„Je mam lito, ale cyklosvetlo s Luxeonem zatim v nabidce nemame…Ing. Jiri Novotny – JINOLI“
BTW – jen samotná bílá LUXEON LEDka (=bez chladiče, reflektoru, … a bez DPH) stojí třeba v GM-ku cca 400 Kč. Do světla za cca 350 Kč (= cena C289) by ji proto dával jen poměrně veliký filantrop … (;-)
i tak se na to C289 zajedu podivat.. by me zajimalo co zvladne LEDka s optikou… a za ty prachy…
Na Luxeonu (star/o nebo jak se ten model s optikou jmenuje) jsem si postavil vlastni svitidlo. Na silnici dostacujici i pri rychlost do cca 25 km/h, ale do terenu je to malo, resp. pro mnohem mensi rychlosti. Na druhou stranu vydrzi svitit relativne dlouho (na 4×AA 2200mAh cca 6 hodin pri max. vykonu).
O „samodomo“ výrobcích (resp. info o nich na WWW) vím. Já se ale na takové kutění necítím a hledám proto něco obdobného, avšak dělaného továrně. Ale letos je to (=Luxeony) zřejmě asi ještě moc velká novinka …
Nemáte někdo zkušenosti s jejich čelovkama (s LED)?? Vypadají dobře, ceny – zlomek cen obdobnejch modelů od Petzlu…
Já osobně ne, ale na jeskyňářských apod. WWW si to dost chválí…