www.bike4u.cz/index.php?… Chtěl bych vědět jestli ho někdo nemáte a jaké s tím máte zkušenosti
www.bike4u.cz/index.php?… Chtěl bych vědět jestli ho někdo nemáte a jaké s tím máte zkušenosti
Mám zkušenost se světlem D-light s Luxeonem, ale to tvoje to neni :) Koupil jsem levnější halogenovou verzi, samotnou diodu a kámoš mi to dal dohromady. Světlo s Luxeonem je třeba Hella www.tt-system.cz
To je právě to,že cena Helly je okolo 1500,– stejně jako u Cateye HL, kdežto todle stojí polovic a podle testů ve Velu na tom nebylo oproti Catejky nebylo o polovinu horší, ale teměř stejně.Tak chci vědět jestli někdo nemá větší zkušenosti.
Podle toho testu diodovej D-light nevypadá špatně, ale ten muj je ještě lepší, jenom o 2 stovky dražší a svítí podobně jako Hella. Přemejšlej o tom! :)
zaleži jaky ma prikon, mel jsem cateye s 1W a nic moc, pouziti tak, aby te bylo videt. Ted mam Blackburn 3Watty a s tim se da v noci i do terenu. Na Sportlifu jsem videl celovku s 3 W Luxeonem Petzl, ale potom jsem v dokumentaci nasel, se maximalni vykon je nastaven na 1.6 Wattu a pouze nouzove na 20 s lze prepnout na 3 W. To ale na stanku vubec neprozradili, takze se Luxeonama opatrne.
Který máš??? X3??? komersia.cz/firma.asp?ID=320&obsah_ID=4&rok=2006 no v každém případě si se prohnul, ale jestli to pálí pořádně tak aspoň už nemusíš nic řešit :o)
jo to dvojce X6, jedno bodove, jedno rozptylene
tak to seš asi fakt v pohodě :o)
Určitě to bude zajímat hodně lidí, zkus pospat jak se to chová, jestli do terénu stačí jeden 3W luxeon atd a jak si s tím vlastně spokojený.
Si to sehnal nějak levněji nebo si to kupoval za ofic cenu, protože to není zrovna levná záležitost.
díky :o)