nemate nekdo neco najezdeneho? okoli letnan, cakovic a tak nekde tu proste :)
nemate nekdo neco najezdeneho? okoli letnan, cakovic a tak nekde tu proste :)
to je spis sever nez vychod – ne ?
Obcas jezdivam z Kobylis tuto trasu (bohuzel 1/2 se musi pretrpet po silnici, nastesti tam neni moc veliky provoz): Dablice, Cakovice, Vinor, Radonice, Svemyslice, Zelenec, Sestajovice. V Sestajovicich se napojim na zlutou, pak na zelenou (smerem k Uvalum), pak na cervenou a jedu az do Bechovic. Tam podjedu koleje a jedu po panelce do Pocernic, kde se napojim na cyklotrasu c. 1, kterou ± kopiruji (obcas vede pekne debilne, da se jet po lepsich usecich). Po ni se da dojet az na Florenc. Ja to beru pres Liben a Vysocany nahoru, do Kobylis. Delka cca 55 km.
Kousek od Letňan je celkem good trasa: přes kobylisy k Drahanskýmu udolí, přes Rež na 2. břeh, podél trati do Úholiček, pak na Okoř, po značce do Kralup a podél řeky z5 do Řeže a pak domů kudy chceš. CCa 70 km.
Kromě výše zmínených je taky možné pojezdit trochu v tom kopci mezi Prosekem a Vysočanama, pak podél Rokytky, třeba do třešňovky (dokud jí nezastaví domy). Když si po cestě dáš nějaký kolečka tak je to po práci celkem příjemný. Nebo taky háj mezi Satalicema a Vinoří. Jak jsem se rozepsal, tak jsem se navnadil – asi ve středu z Letňan někam pojedu:-)
diky vsem za rady, objedu si tu asi siroky okoli a dam vedet
Dej. Třeba objevíš něco nového:-)
NO jesli bys jel nekdy pozdeji – kolem 5 az 6 hodiny, tak ja bych se pridal, znam to tam celkem dobre. Klidne se ozvi na ICQ.
Já bych se přidala taky. Teda kdybyste mě chtěli vzít mezi sebe:o) Jsem strašněj šnek…
No super – uděláme sraz Letňanskejch bikerů!!!!!
OK, kdy a kde. Savu samozrejme s sebou vezmem neboj. BTW nechce jeste nekdo dalsi?? Blacky, Enjoy, Fousac atd. ???
já bych mohl ve středu tak od těch 17,30 co vy na to? To Ječnák: můžem do toho zapojit i plavání ve Vltavě a běh s kolem na zádech, jako trénink na Xterru :-)
Jo asi se po delsi dobe pridam taky, v mohu 17:30 nejdrive.. B PS: uplavu tak max 20m coz mi staci, ze se neutopim..
Tak jo 17:30 na Vystavisti, nebo nejake jine napady?
jo… uz mam domluvenou chlastacku v jilovem.. :(
co jeste neco ve ctvrtek??
byl bych taky pro ctvrtek, zitra neco mam na jakej teren ci vzdalenost to vidite? jsem taky snek :)
zrovna jsem si dneska udělal čas… tak si taky udělejte čas a dáme tomu tak tři hodky.
No ja mam uz kolo v praci, tak muzu jet dneska i zitra. CO Blacky – co takhle bikroska v Bohnicich a nejaky sjezdy kolem Vltavy??
necháme 17,30 na Výstavišti, uvidíme kdo dorazí… zítra jsem off, a dneska jsem hrozně línej, touhle dobou už jsem měl být dvě hodinky na kole, jak jsem si to včera naplánoval :-)
Tak jo ja se tesim.
a budete zase chrtit? :-)
to záleží kdo dorazí…
Nedorazim. Je to šibeniční čas. V tuhle hodinu budu na cestě z práce. Zítra možná.
Muzem pockat, to snad neni problem.
Ufff. streda – dneska je zmar. Nestiham. A co ten ctvrtek?
Taky se mi to zacina hroutit na tu 17.30, ctvrta rozhodne…:-(
takže pro všechny co teď seděj doma a nuděj se, koukejte dorazit v 17,30 na Výstaviště. Už se jdu taky pakovat :-)
Letim dom, tak mi neujedte…B.
ja definitivne nestiham
Taky nestíhám. Ale zítra je sraz v 18:00 před Hvězdárnou v Ďáblickým háji. Takže naklušte tam i s bikama:o) Užijte si tu dnešní projížďku!
:(
to asi nestiham.. kapku z ruky.. se musim jeste nejak pobalit na rabstejn a eventualne ze sebe udelat taky trochu cloveka..
Dojed metrem na Ladvi a odtamtud to je asi 2–3km na hvezdarnu…
já bohužel taky nedorazim, ted odjíždím na Karlštejn a večer už něco mám, ale stejně už by se mi už nechtělo, nejsem zas takovej km drtič… uvidíme se v neděli večer na Rabštejně, ne že do tý doby vypijete všechno pivo!
Ja bych asi stihal, tak co, jede se nebo ne?
Ale jo. Furt platí v 6 před hvězdárnou. (Jenom doufám, že je v Ďáblicích jedna:-)
SUPER! Takže v 18:00 před hvězdárnou. Se těším :) Tak večer!
MOzna se malinko zdrzim, tak kdyztak do 18:15 pockejte. Jo a vemte si blikacky – vsera jsem uz vecer kdyz jsem jel domu nemel moc dobry pocit…
Vemu halogenový světlo, aby to nedopadlo jako na Drtiči, kdy jsem byla odkázaná na bílou středovou čáru na silnici;) A tuší vůbec někdo, kam pojedem?
Jak jsem to pochopil, tak to asi mam vest ja, ale nechci se vnucovat, je mi to celkem jedno.
Ja bych jel treba – Dablicak, Cimicky haj, Drahanske udoli, Bohnicke udoli + nekolikrat vyjet a sjet od Vltavy a zpet na kopec, Stromovka, domu.
Hele, nemůžeš bejt tak aktivní!!! Jsou tu lidi (já) co zítra pojedou přes 100 km! Měl bys brát ohled na slabou ženu:o)
Uvidime na miste jak to bude vypadat. Ja dal vcera s Blackym a Beedou docela slusny okruh a pak jel domu na kole, takze tak 75km jsem najel, takze necekej nejaky zavratny tempo. To co jsem popsal v prechozim prispevku je tak 30km.
no jo ale jakejch 30km, že jo :-) samý up and down. Je tam dneska zgurvený vedro, jsme to otočili na Skalce ale i tak skoro 80km, tak si to večer užijte a s „Rabštejn týmem“ nashle v neděli…
Toz pekne to dnes bylo, sice trochu moc turisticke na muj vkus, ale stihnul jsem se trochu protahnout cestou tam a nazpet. Cca 55km celkem. Vedro uz nastesti moc nebylo, takze jsem se prijemne projel.
me se to libilo.. :) turistika, to je moje.. a aspon sem nebyl porad posledni.. hodilo to prijemnejch 70km, od zoo na zbraslavi za 57minut.. :)
to mirda&martin: sorry, moc sme nepokecali, ale na reci to chce sednout k pivu.. :)
Jo,bylo to v pohodě,poznal jsem nové bikerské trasy,ještě jsem projel Čimičák a Ďábličák a dal si G10°na Mělníku.
Hmmmmm. Ja od piva v Troji vstal ve 3 rano a ted me boli hlavicka:-(
Děkuji za doprovod a čekání na šneka výpravy. Se polepším do příště a zvednu svouji průměrnou rychlost(Dám si na kolo motorek;o) Fousy ořiprav se na dnešní turistiku a vem prosím pár zámků na kolo. Dík.
O.K.,tak v 18:00 před Hvězdárnou.