Nedavno jsem slysel napr. o zkracovani slach cyklistu. Nevite proc je tomu tak a jak to na sobe poznam? Pochlubte se se svyma chorobama – klouby, zada, zminene slachy, mozol na sedacim ustroji…:)
Nedavno jsem slysel napr. o zkracovani slach cyklistu. Nevite proc je tomu tak a jak to na sobe poznam? Pochlubte se se svyma chorobama – klouby, zada, zminene slachy, mozol na sedacim ustroji…:)
to by se sem neveslo…
ja mam problem natahnout nohy, treba pri tom cviku jak se ma predklonit a hmatnout rukama na zem. Ale jezdim kratce tak nevim jestli to nebude spis ze sezeni u kompu…
bezne jsou krecove zily, rada byvalych cyklistu na to trpi.Jinak vsichni silnicari drive meli revhma jako hrom,vozili se „kapsicinove“ naplasti. Duvodem je zmena teplot , pri vyjezdu horko a ve sjezdu zima a take frajerina, jakmile vylezlo slunce jezdilo se s kratkym rukavem a holyma nohama.To je vlastne nemoc vsech mladych, take ted vidim v breznu-dubnu silence s kratkym… zadelasno na revhma.
Ja jsem taky v hospode na vesnici slysel povidat jednoho chlapka jak cyklisti maj problemy s potenci…Ale taky rikal ze profici denne jezdi tak 5 hod, tak nevim nevim co je na tom pravdy. Ale spis by me zajimaly teda ty slachy.
Já si šlachy jeden čas musel „natahovat“ nebo jak to popsat..stačí,když si jednou,dvakrát denně sedneš,natahneš nohy,dáš je k sobě a dotýkáš se rukama prstů nohou..jednoduchý a za pár tejdnů se hlavou dotkneš hlavou kolen:))
tzv. strecing? ;-)
Ver tomu ze i po ranu jsem schopnej se dotknout v predklonu rukama zeme a po mensim rozcviceni i dlanema – je to o pristupu, zodpovednosti.. Problemy se zadama jsem „vyresil“ asi pred 5ti lety kdy jsem si zlomil 3 obratle a od te doby me zada neboli (tuk, tuk :-)) (ale probiha strecink tak 3× tydne a plavani, masaz) No a sedaci ustroji – vyzkousej par sedel ale pocitej s tim, ze po 5ti hodinovym zavode v desti se dalsi dva-tri dny budes v sedle docela trapit.. PS:pro pany – s vykonosti na kole roste do urcitze miry i vykonnost v loznici.. cimz samozrejme netvrdim ze Martinez je druhej Rossenberg.. ;-) takze asi tak.. imho..
hmm takze krupajici kotniky, obcas bolest levyho kolena + lupani v kolenech, bolest ramen(lopatky), po srazce se stromem krupany v pravym loktu, jeden cas bolest pravyho zapesti, krupani konecku prstu, je toho dost :-/
Ale tu potenci nikdo neprizna:)))
kua chlape koukam ze paris utcko :D nehral su Nreala?? ja jo, neznas nahodou klan <DN> :)
sakra SVR, Boxon, Moci, Dalax, Lord British alias Dekker, Molotov hm to byly casy…
Hehe, Ví?o, to je nahoda. Sem molotov, no. Jak jsi na to prisel? A kdo ze ses ty? Kazdopadne se mej
HH ja sem LOVIT ;) podle stranek, na kery maš odkaz
bych přidal: naprosto nesouměrná postava, tenký ruce a tlustý nohy :)
nejvýraznější nemoc z povolání jsou rámečky na nohách, rukách, hlavě a kotnících. nesleze mi to ani v zimě.A ve škole sem neudělal výmyk a při gymnastice sem byl dřevo. Stejně tak dřevo na fotbal a „zručnostní“ sporty obecně.
A to se rika BROUK PYTLIK prace vseho druhu …
To si pleteš s ferdou brabencem kámo. Já sem se narodil v kině.
Aha.
:)))
btw to bude spíš tím, že ty sporty neděláš. Málo lidí má ten talent, že bez tréningu vezme míč do ruky/k noze a dělá ze všech blbce. Vlastní zkušenost. 4 roky jsem chytal ve futsale/sálový kopaný. Teď rok nic a jsem naprosto v řiti :-/
Martyssi mas pravdu. Leta sem hral BASSEBALL ted uz to nakej rok nedelam a umim to sotva zpulky…:-(