člověka z oboru, který sí věří – to Ty jo umí vybírat a zajiš?ovat kvalitní články a obsah magazínu, aby se lidé vraceli a vyhledávali tento server – tak to si buď jistý, že se budou vracet :o) musí umět perfektně mluvit a zajiš?ovat si reklamu formou zápisů a bannerů – mluvka jsi musí umět na špičkové úrovni jednat s zastoupeními a výrobci kol … – no vždy? Ty jsi pro sebe našel job na tělo
taky si myslím, tak děkuji svým fanouškům za podporu a uvidíme se na MÉÉÉÉM NOVÉMMM SERVERU
To zní zajímavě :) Dík za tip…
No tak to je hustý, stréc od piva bude dělat redaktora. Taky si myslim, že to má v kapse, ty podmínky přijetí, to je jak kdyby mu je šili na tělo.
hezký: 1/ disk 1 terabit 2/ séfredaktor, co nemusí vydělat ani korunu (t.j. už při 0 provizích) a firma už na něj přesto má měsíčně v rozpočtu jen na plat a odvody 40.000,– …Při „lehké“ znalosti téhle branže, kdyby měl měsíčně v provizích brutto 10.000,– a při té nejjednodušší kalkulaci jsou na takového „šéfredaktora“ měsíční náklady půměrně 80.000,– , a aby se rentoval a vytvořil zisk, on sám by musel vydělat „pro firmu“ aspoň 100.000,– …Tomu fakt věřím :-)))
šak já už tam mám přihlášku…tak mi to nepomlouvej..uvidíme kdo se bude smát naposled !
užij si to :-)))
Hele vcera jsi mel ject s nama na PhaTeror, takhle neuspejes, unika to zakladni deni v regionu..:-)) B.
jenže mě stará nepustila :(
vod piva?
ne sem musel žehlit kapesníky :(((
Netvrdil jsi před chvílí v nějakým jiným threadu, že jsi z Brna?
mam dojem ze tam neco pisal hantecem tak me to tak udivilo mozna je to brnak v pze bydlici a nebo je to kecal :-) uvidime
No taky dost dobre nechapu to VS… B
a proč ne..člověk musí mět rozhled, tak chcou vs
bingo :-)))) na nákup bannerů je VŠ rozhodně potřeba :-)
strec od piva = Jarin? hujer byl alespon ftipnej:-(((
Ledaze by trpel rozdvojenou osobnosti