dostaly se mi do ruky jety rohy tune, a na objimce maji TAK MALO MATERIALU ze to snad nemuze vydrzet..... tenhle pocit mam mimochodem i u jejich klik..... mate ty rohy nekdo ?
antigramhonici prosim BEZ POZNAMEK
dostaly se mi do ruky jety rohy tune, a na objimce maji TAK MALO MATERIALU ze to snad nemuze vydrzet..... tenhle pocit mam mimochodem i u jejich klik..... mate ty rohy nekdo ?
antigramhonici prosim BEZ POZNAMEK
Nevis, jaka je vaha?
podle weightweenies.starbike.com/listings/components.php?type=barends hlinikove tune 61–65g. nebite nekdo cenu? ze bych jako usetril dalsich 30g:))
Zkus napsat do Programcyclu, ty Tune delaj. Ja bych usetril tak kolem 20g, ale za ty prachy… A este se mi moc nelibej.
Mají je v RockyBikes v Brně na 100%, jejich VOC je 990kc ale kolik si tam na tom hodili to fakt nevím, jejich marže jsou totiž dosti ukrutné…
ta cena este neni tak strasna, cekal sem vic. stejne bych je asi bral pres klub za tu VOC:) ale zatim se holt budu plahocit s rohama co maji ukrutnejch cca 100g:)).. ..a setrit na silnicku.
990.- se mi zas tak moc nezda v porovnani s ostantnima vecma Tune a jinejma rohama.