co se proboha deje ???
proc nikde v Olomouci neprodavaji kazety SRAM 5.0 ale jen 7.0 ktera je vic nez 2× drazsi, pritom kvalita je skoro stejna
co se proboha deje ???
proc nikde v Olomouci neprodavaji kazety SRAM 5.0 ale jen 7.0 ktera je vic nez 2× drazsi, pritom kvalita je skoro stejna
Protože má o kolečko víc… Fakt stejná kvalita? Já 5.0 sjezdil poměrně brzy.
Tak to u mě panuje s 5,0 naprotá spokojenost. Mám na ni 4 000 km, teď jsem měnil řetěz a vůbec nestřílel.
uz jsem na 3 kouscich najel po kazde kolem 6000km s retezy Connex 804 a 808 .. dycky menim retez az s novou kazetou … a proto ji chci i ted ale nejsou no do haje dubovyho
Mě vydržela 5 řetězů, 9600 km, takže spokojenost. A teď už se jmenuje jinak … Sram 850
A nemysli on 970 vs. 950, coz jsou oboji devitky. Kazety sram se uz 7.0 a 5.0 neoznacuji.
Pokud ano, tak tam stejne neni dvojnasobna cena 970 – 1050Kc, 950 – 720Kc.
no treba na www.bikestore.cz prodavaji klasicky 7.0 za 970kc a 5.0 za 500kc … takze cenovy rozdil je pro me 2 nasobnej a ted jsem si navic vsiml ze 7.0 ma 9 kolecek a ja potrebuju 8 tj. 5.0 … divam se na www.sram.com a tam nic o znaceni 850 nemaji … jen ze je to kazeta Poweglide II … jsem z toho jelen
mam SRAM 5.0 uz pres 2000km a zatim uplne v pohode.jenom na nejmensim kolecku mi strili, ale to neni kazetou, ale taky nevim cim jinym:-(jestli je stejna kvalita nevim, ale rozdil v cene bude urcite v tom kolecku navic.
Zkoušel jsi nastavovat dolní doraz???Když ti to stříli na nejmenším kolečku
pokud je řetěz Connex, tak můžeš mít ještě obráceněn spojku
Já jí koupil na cykloturistickýho/zimáka. Najeto 500 km. Na třetím nejmenším kolečku pořád střílí, nebo ho ani nezařadím. Myslel jsem, že to sedne, ale kulovka. Půjdu jí reklamovat. Ostatní převody OK.