Uvažuju o nových pedálech. V obchodě mi velmi doporučovali šlehače. Jezdíte je někdo? Zkušenosti? Díky
Uvažuju o nových pedálech. V obchodě mi velmi doporučovali šlehače. Jezdíte je někdo? Zkušenosti? Díky
nejezdim, ani nechci. Jen pro drsne gramhonice. Zbytecne penize navic, je treba extremne tuha tretra (mala stycna plocha pedalu s tretrou). Kup SPD 520 nebo jeste lip 540 (cca 1600) a budes urcite spokojeny. Za tolik penez co stoji slehace bych si koupil jedine Time (setrnejsi ke kolenum a jsou obecne dost vychvalovane).
slehace sou pro chrty. jak s nima chytnes drsnejc sutr tak je asi po nich ! slehace bych nechtelo
myslim ze ten obrazek mluvi za vse…
Stejne uz jsem ale videl orvane i Shimano SPD. V pripade slehacu asi nebude problem vyresit vymenou za nahradni dily.
No, problem to je. Crankbrothers dodava jako náhradní díl pouze titanovou osu (za 2,2 kCZK) a „re-built kit“, který obsahuje ložiska, pouzdra a těsnění. Mam Candy SL, minuly tyden se mi podarilo lehnout tak, ze je jeden pedal ohnuty v osce a poskozena platforma. Výrobce i dovozce do ČR mi shodně potvrdili, že kromě uvedených náhradních dílů mi nemůžou nijak pomoct. Takže rovnám osu a budu jezdit s rozbitou platformou, dokud to půjde.
Psal jsem tady o tom určitě 2× – chytil jsem vrostlý kámen pedálem. Osa mírně ohlá, šlo jet, klika do vrtule. Nezdá se mi, že by šlehače byly až tak fórový.
na seznamu diskuzí do políčka Vyhledej napiš egg, zaškrtni hledání v názvech i v textu a zírej…
Kamarádka je s nima dost spokojená. Jezdí je asi rok. Na ženskou jezdí docela slušně, ale ne moc agresivně. Líp než na SPD se jí zaklapuje i vyndává bota (to je asi jasné). Zkoušel jsem je, ale bojím se, že bych je brzo někde polámal.