Chci se zeptat jestli jde každý nosič uchytit na každé auto. Nebo jak to funguje. Mám staršího Renaulta 5. A nevím jestli tam půjde nějaký dát. Poraďte. Díky.
Chci se zeptat jestli jde každý nosič uchytit na každé auto. Nebo jak to funguje. Mám staršího Renaulta 5. A nevím jestli tam půjde nějaký dát. Poraďte. Díky.
Asi si budeš muset sehnat příčníky, který jsou určený na tvý auto. No a na ně pak už nasadíš přímo držák na kolo, kterej už je univerzální.
Pozor si akorat dej na to,aby sis nekoupil Thule nosic na kolo typ 510(s rychloupinakama) a zahradku Neumann.Neumann ma totiz jiny prumer pricniku a Thule 510 ho neobejme!!!!!Jinak co ja vim,tak by mela byt,u vsech ostatnich typu a znacek,jak nosicu,tak zahradek,kompatibilita zarucena.
Jo jo to je presne muj pripad. Doma jsem musel narychlo sbastlit jine uchyty. Problem je u pricniku ktere maji ctvercovy pruzez. Thule se dela na obdelnikovy prurez s nizsim profilem. Jinak ten nosic 510 je uplne super.
Potom co jsem asi 5let jezdil s nosicem za 200Kc jsem se rozhodl koupit tu 510 a je naprosto neuveritelne,kolik clovek usetri casu tou montazi na auto.Behem 2minut odjizdim s kolem na strese a nemusim se bat,ze dojedu bez kola:))navic smesny kolik daji lidi za kolo a nejsou ochotny dat 2500Kc za poradnej nosic,aby jim to kolo ze strechy neulitlo.Uz jsem jich par rozmlacenejch videl:(((((
na aute mame pricniky pres hagusy a na ne tatik vyrobil male „obdelniky“ s osou. Sundame predni kola, biky přichytíme maticemi vel 17 a zadni kola reminkem a DRZI TO JAK PRIBITY """
Tohle mi nedalo, protože mi eisman mluví z duše. Naprostý souhlas!!! Ve všem!!Staré nosiče s Bauhausu letěly do kontejneru.Při nakládání 4 kol je časová úspora dobře 45 minut včetně příčníků a to nemluvím o propoceném tričku,podřených prstech od šroubů, pošlapaných prazích u auta a pošramocených nervech!! Krvácel jsem,když jsem to platil,ale po roce používání nalituju ani koruny!A lidi – ta pohoda za jízdy – s klidem 140Km/hod.,žádné vrzání,stoprocentní spoleh,že mi kolo neulítne.Dřív jsem se bál zabrzdit! Vřele doporučuju !!!
Sakra chlapi – to jste asi trošku ustřelili nebo mate absolutně volšový ruce. Mám již mnoho let nejlevnější nosiče na příčníky od Neumanna. Absolutně dobře drží, 4 kola na Feldu v poho. Vyrobil jsem dokonce nosič na 5 kol. s tím už je dost ******, ale určitě mi nandat 5 kol netrvá dýl jak 20min.!!! Takže jestli máš časovou úsporu na 4 kola 45 min=11 minut na 1 kolo, tak mi to přijde dost úchylný. Jak dlouho jsi je tam proboha dával???
To je mi taky divny. Mam nejlevnejsi nosice a obvykle nakladam 2 kola. Jestli mi to zabere 5 minut, tak jsem peknej louda. Do 10 minut se vejdu i s pridelanim zahradky a svacinou. Zas je pravda, ze drzaky mam uz na zahradce a nasadim ji celou.
Jo. taky. vlastním 2 zahrádky – příčníky. Na jedný jsou natrvalo nosiče na kola. Na druhý se vozí snowboardy a kajaky.
Ja musim drzak na kajak pridelavat :( nemam dve zahradky. A snb obvykle vozim vevnitr.
Uf než jsem to dočetl tak jsem myslel, že zahrádku přiděláváš na kajak.
Se taky da. Neco jako nosic na kolo, ale tak ortodoxni turista zas nejsem :)