• Meesha

Jaky s nima mate zkusenosti? Brzdi? Prej nejaka serie zustavala viset… Dik

0 0
    • miki  

mam je od jara a zatim no problem ujeto 2500 km brzdi o dost líp než deore které sem měl a s vracením pístků jsem se nesetkal

0 0
    • BB  

vozim je uz dost dlouho a skutecne zpocatku jsem mel problemy s tim, ze se nevracely prasatka. Prakrat jsem je vytlacil, vycistil, prostrikl jemnym olejem a vytrel do sucha a je to v poradku. Funkčnost perfektni. Doporucuji pouzivat puvodni Shimano kotouce, ja mam nejake superlehke Magury a na Garde se hodne zahrivaly, na rozdil od Shimano kotoucu, ktere ma kamarad. Ve srovnani s Hayesy, ktere jsem mel pred nima, jsou mnohem prijemnejsi na davkovani, ucinnost shodna s Hayesy, mozna trochu mene ostre.

0 0
      • Vilém  

Rozdil v chlazeni kotoucu asi je v tom ze ten Sh. hlinikovej pavouk asi lip odvadi teplo.Jinak nevim.

0 0
      • Meesha  

Ja mam ted taky Hayesy, ale mam moznost hodit bike komplet do XTR, taxe ptam…

0 0
        • BB  

pokud na to mas, tak do toho jdi. Zacal bych klikama a stredovym slozenim, potom brzdy s dualy a saltrem.

0 0
          • Meesha  

Kliky nechci. Oproti XT je jina jen cena (a to hodne) a design. Mam moznost mit Dualy s kotoucovkama a saltr a presmykac.

0 0
            • Lada1  

Kliky: a vaha a vetsi pevnost u XTR Brzdy: jevi se mi jako velmi dobre. Pri problemech s vracenim pistku se jedna o necistoty na plasti pistku. Pouzivam na cisteni Break Cleaner.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.