Jaky s nima mate zkusenosti? Brzdi? Prej nejaka serie zustavala viset… Dik
Jaky s nima mate zkusenosti? Brzdi? Prej nejaka serie zustavala viset… Dik
mam je od jara a zatim no problem ujeto 2500 km brzdi o dost líp než deore které sem měl a s vracením pístků jsem se nesetkal
takova skromnost…:-).nevraci se ti pistky a presto je tak chvalis:-)
vozim je uz dost dlouho a skutecne zpocatku jsem mel problemy s tim, ze se nevracely prasatka. Prakrat jsem je vytlacil, vycistil, prostrikl jemnym olejem a vytrel do sucha a je to v poradku. Funkčnost perfektni. Doporucuji pouzivat puvodni Shimano kotouce, ja mam nejake superlehke Magury a na Garde se hodne zahrivaly, na rozdil od Shimano kotoucu, ktere ma kamarad. Ve srovnani s Hayesy, ktere jsem mel pred nima, jsou mnohem prijemnejsi na davkovani, ucinnost shodna s Hayesy, mozna trochu mene ostre.
Rozdil v chlazeni kotoucu asi je v tom ze ten Sh. hlinikovej pavouk asi lip odvadi teplo.Jinak nevim.
Ja mam ted taky Hayesy, ale mam moznost hodit bike komplet do XTR, taxe ptam…
pokud na to mas, tak do toho jdi. Zacal bych klikama a stredovym slozenim, potom brzdy s dualy a saltrem.
Kliky nechci. Oproti XT je jina jen cena (a to hodne) a design. Mam moznost mit Dualy s kotoucovkama a saltr a presmykac.
Kliky: a vaha a vetsi pevnost u XTR Brzdy: jevi se mi jako velmi dobre. Pri problemech s vracenim pistku se jedna o necistoty na plasti pistku. Pouzivam na cisteni Break Cleaner.