Tak se pani bajkeri (popr. bajkerky) pochlubte jak vysoko skacete bunnyhopem, docela by me zajimalo, kdo je na tom aspon tak spatne jak ja:) mam snad neco pres 40cm, casem to snad zlepsim…
Tak se pani bajkeri (popr. bajkerky) pochlubte jak vysoko skacete bunnyhopem, docela by me zajimalo, kdo je na tom aspon tak spatne jak ja:) mam snad neco pres 40cm, casem to snad zlepsim…
cemu rikas bunnyhop ??? popis
hm zeby to byl bud: jizda po zadnim a vyskok a nebo jizda a vyskok do vzduchu… nerikej ze to neznas…
hm. TAK mi tomu rikame „OLÍ“ !!!
na biku nevim, ale na svim BMX sem skakal skoro PUL metru vysoko nez sem roztrh kliku !! ;-(((
hm olí je to na prkně a bany hop na biku :)
Nejsem si moc jistej ale pri oli des nahoru prednim a dopadas zase na predni ale bunnyhop dopadas na zadni …
Bunnyhop a ollie je podobnej princip,predek jde nahoru nejdriv(pokud nedelas nollie-ollie pres spicku nebo tak),kdyz jde nahoru zaroven predek i zadek,tak to dotycnej taha i nohama(spd,klipsny)a rika se tomu svini skok:-)Ja jsem prodal spd,tak se ted bunnyhop teprv ucim,na relat. tezkym celoperu,nic moc,ale teorii mam najetou:-)
Jo a na skejtu muzes dopadat na zadni,na predni,na obe..Hmm,to vlastne na kole taky.(Nebo na hubu:-)
to je mozny¨, ale pro me byl, je a bude „Olí“
takhle ma vypadat Olí s bikem : http://www.skatetrivia.com/cgi-bin/street?9
:-?
Spis bych rekl ze oli jdes postupne skok predni zadni a bunny hop je obema najednou
ne… bany hop je, ze nejdriv zvednesh predni a pak se z pokrcenych nohou odrazish a vytahnesh kolo do vzduchu…
aha,dik za osvetleni, na sk8 a snb se to jmenuje OLI…takze to je vlastne to stejny…:))
jj… prave proto asi tomu pitellboy rika oli… :-)
ja myslel ze i na bajku se tomu rika oli…:))
…neomylne najde vodu… OLÍ, OLÍ ..
okolo pol metra… zalezi na akom biku a s akymi pedalmi…
pedali. Me se lip skace s klasickejma ( NO spd) pedalama. S naslapame vyskocim min.
od te doby co mam naslapy mi to nejak moc nejde:(
ja skacu vysoko (snad) i s naslapama, ale davam si bacha. Kdyz sem je mel prvni rok tak sem asi v 50km/h preskakoval koleje a kdyz sem byl nejvejs tak mi vylitla noha z pedalu, telo prolil studenej pot a strach, ale nastesti sem to ustal na jedny noze…!
tohle se mi uz taky stalo:)
a jde to celkem v pohode ustat.akorat se clovek malinko lekne:-)
a nebo pritvrdit pruziny na naslapech:D
tim to není, je to v nohách :-) ikdyž je dopneš na krev, že sotva našlápneš, tak se ti při skoku může stát, že ti vypne, prostě se snažíš srovnat rovnováhu a podvědomě jdeš nohou do strany… anebo jsem exot a stává se to jen mě :-)
ja som mal tento problem s kazdymi okrem shimano pedalov (ritchey, author, wellgo)
Zmereno 85cm.
85cm??? To jako, ze v nejvyssi bode mas nejnizsi bod na kole (zrejme asi kola) 85cm nad zemi???
No jako prez latku se skakalo na nejakym festu jinak si na tom nijak nezakladam, netrenuju a uz vubec si to nemerim. Jinak bych to ani nevedel a uz je to par let, takze mozna ted skacu vys nebo niz. Docela me zajima, kolik se da vytahnout na 20kg sjezdaku se zdvihama tak 200/230mm. Si to prilezitostne zkusim :) Videl jsem fakt moc, ze bych s tim mel co delat na pevnaku, ale to byl prej byvaly trialista :)
S tim sjezdakem – obcas mam problem hopsount i obrubnik… :-))
kousek nad zemi /:) ,nevim kolik ,ale vim ze to staci na prskoceni opilce valejiciho se na chodniku.....
2 pneumatiky z favorita (165/70 r 13) nalezato na sobe a na nich krabice od bot na boku – tzn lehounce pres 60 cm.
Kolem 5cm. Bezkola 1,2m.
jo vono byste klidne mohli i napsat na jikym kole, pac muj bajk ma tak 14–15kg, a tahat to je strasny, neco jinyho je zas trialovej bajk… konec kecu a du se zlepsovat, tech 85cm co tady bylo to me vyhecovalo…:)
Jestli te to uklidni, tak ten bike na, kterym sem to skakal pod 15kg urcite nemel.
tak to me uklidnilo, ted vim ze skacu jeste hur:)
karton dobry vody :( – bez spd…
Zalezi jak to beres.Pres latku bunny hopem nevim,ale na zidku tak 75–80cm.Ted jsem dlouho nejezdil(potrhany vazy),potrenuju a snad to pude nahoru.
mohli by ste aj pisat na akom bicykli. Ja na xc-masine som rad ak spravim 30 cm kmen, ale ak si poziciam do niekoho freeride hardtail, vysoke riaditka, nizko sedlo, tak aj pol metra ide.
hehe, ktovie, aky je rekord na silnicke :-)
No blahé paměti skákal tuším že Pontoni? v cyklokrosu přes ty překážky a ty maj určitě aspoñ 30cm. Je to fakt o technice, kdo umí skočí na všem, kdo neumí tomu nepomůže ani trialovej speciál.
Já neumím a sere mě to :)
Jako jo, sem zkousel na nejakym celopevnym XC a dal jsem tak 10cm a jeste to bylo o hubu.
Ty prekazky „skakalo“ vic jezdcu, ale ne vzdycky ciste.. Vetsinou to bylo s odrazem o tu prekazku..
Jo technicky to asi byl spíš ten „sviní“ skok, jak tu někdo psal. Já sem tim chtěl prostě říct, že v kole to není :) I když uznávám že ten kdo umí dá na speciálu víc (od toho je to konec konců speciál ne?). Ten kdo neumí (jako já) tak čumí :)