Jakou tam mate sedlovku ,bracha ted koupil tenhle ram a ja mu musim do patku sehnat sedlovku a u tinka je napsanej prumer 31,2 ,ale takovou jsme nikde nenasel,mozna jsem spatne hledal ,tak poradte , dik
Jakou tam mate sedlovku ,bracha ted koupil tenhle ram a ja mu musim do patku sehnat sedlovku a u tinka je napsanej prumer 31,2 ,ale takovou jsme nikde nenasel,mozna jsem spatne hledal ,tak poradte , dik
shaman dela sedlovky vsech moznych prumeru. zavolej a zeptej se. pokud ses z prahy a ma ji skladem tak ji do konce tydne mas.
dik mrknu na to
Máš rám Point tak kup od nich i sedlovku, mají je za rozumné peníze www.mcsport.cz
Ja sem 31,2 taky nemohl sehnat, ale v obchode. kde se Pointy taky prodavaji, mi dali 31,4 (nepremeroval sem) UNO za min jak 300 Kc a v pohode tam pasuje
Ja si na nej koupil obyc TranzX a je to OK, stala kolem 300.
Asi by bylo ideal, kdybych odpovedel i ja :))
ZOOM, Kaloy, no name – do 300,– za 31,2mm
ja ale spis obvykle doporucuju redukci na 27,2 a pak kteroukoli z VELMI sirokeho sortimentu sedlovek co tu na trhu jsou…hodne casto ten ram je na druhyho bajka, takze lidi uz maj naky zasoby komponentu = redukce za cca 80,– mu umozni pouzit sedlovku co ma doma…(27,2mm beru jako zazity standart bezny na velkve vetsine kol z Taiwanu VYJMA Meridy…)
Cau Tinku ty si taky koukam vsude -):)
Ja? Neeee :o))
Tinku no kam vlezu tam, te vidim-)))))
se ti zda…ja jsem jak letni vanek…80ti kilovy :o))
tinku no tak s tema 80 kylama to abys nosil ešte koli jinak sem v pr…
nazdar bratre ,tak jsi se konecne dostal az sem
Kurna…ty ho vitas jak do svatine titanu :o)))
To ani ne, jde spis o to ,ze se mota snad vsude na netu, jen tam ,kde se motam ja ,tak tam neni. Vidim ho tak jednou za mesic a ne cetu je jen vecer a ja jsem na netu zase jen kdyz jsem v praci ,takze od 7 do 15hod.
NJN…pak uz jedine ICQ nebo Yahoo! Messenger…ja radsi to druhy…
o vikedu jsem byl u nej a trochu jsme jezdili a rozbil si drzku na tom pointovi a pekne si roztrhal gate /:)
Tak todle na ram nesvedete :o))))
Udelame z toho reklamaci :-) a jeste vysoudime odskodný /:)
Jeste ze nejsme v júesej…tam by to snad bylo i mozny… :o)
Jo pomalu si zvykám jezdí se sním dobře ale ta tlama ta byla dobrá ale muže za to přehazovačka-))))))
Jo jo…vzdycky za to neco muze :o))…to znam dobre :o)))
no jo na neco se to svést musí ne i-)))jo jinak s tim ramem ted zacinam dost litak krasne se sním skáče
Jo…ja vim…ja ten ram vozil uz asi rok…kdyz se to spocita dohromady…a mozna za chvili zas budu … fakt nevim co si koupit na druhyho bajka…
no tan nevim já začínám si na ten rák hodne rychle zvykat vyhuvuje mne a ani se nedivím že si nemužeš vybrat taky sem vybíral hrozne dlouho
ten ram som kupoval v kaktus biku v bratislave, takisto redukcia a 27.2 sedlovka, je to uplne v pohode.
No vyuziji tenhle thread abych se zeptal na redukce na sedlovku, nedela to problemy? Mam hlinikovy ram, sedlovku prumer 31,4 a chtel bych karbonovou sedlovku, takovy prumer ale nesezenu, tak zvazuju redukci na 27.2..Dik za radu..
Ano…mam ji tuted vedle sebe…
Vozil jsem to v Pointovi…prepravoval jsem se se sedlovkou 400mm vytazenou na max a pohoda…zaruka se tyka i tohodle pouziti…takze to neni problem..redukce je naprosto v poradku..
Aspon teda u Pointa :)
tak heled ja sem od tinka koupil pointa ted nedavno a mel sem s tim prumerem taky strasny potize, ale da se to, nabizeli mi od shamana, ale nejdriv dovezli BBB za 650, luxusni, sem spokojenej, takze to je dalsi moznost…
bleeeeee
aaaa, dalsi co rika bleeee na vsecko, co nema Marosi nebo co?
Ricky to se pleteš o tom to nebylo
tak to vysvetli, rad to pochopim, ale vono rict bleee, to taky neni moc co k chapani, to si myslim ze pochopi kazdej stejne
toho pointa mám totiž já a to bléé to byla taková blbá csuvka