Muze mi nekdo doporucit desticky ,ktere maji jedovaty prubeh a i neco vydrzi.Vim,ze se to tak trosku vylucuje.Nekdo mi radil BBB nebo GoldFren od cykloprofi.Co si myslite vy ?
Muze mi nekdo doporucit desticky ,ktere maji jedovaty prubeh a i neco vydrzi.Vim,ze se to tak trosku vylucuje.Nekdo mi radil BBB nebo GoldFren od cykloprofi.Co si myslite vy ?
BBB mam od lonska metalicky a bez problemu
Nezerou moc kotouc, kdyz jsou metalicky?
kotouce mam cely tri roky porad original…
nedavno sem sice vymenil zadni, ale to bylo kvuli tomu, ze mi hrozne piskal, tak sem tam dal kotouc z magury a par tejdnu byl klid, ted zacal piskat i ten… nevim, jestli to muze bejt uz malou tloustkou, ale na pohled mi sjetej neprijde
Hmmmm, zapremyslim o tom, blizi se mi vymena desek a neco budu muset poresit. Podivam se, jestli BBB dela neco i na Hope.
dnes jsem koupil tyhle bbb za 316kc v bajkranchi..po pul hodine premlouvani jsem je tam narval a neskrtaj..snad budou brzdit
dej vedet,jak to brzdi.Uvazuji o nich
za hodku to projedu, ale na net se dostanu asi az zejtra ;-)…a nevim, jestli je za jednu vyjizku zajedu.. kdyz ale pojedu zitra do mnisku, tak kdyz se vratim ziv, tak budou dobry ;-D
btw a ta cena je bezkonkurencni,e?
..tak jsem jel projet a po 700 metrech jsem se vysekal, castecne i kvuli brzdam…ze jsem vubec brzdil :-) ale jinak zatim bzdej rozhodne lip nez originalni..jeste nejsou zajety, protoze jsem to pak odrenej uz nikam daleko nehnal, ale jsem happy..jen mi obcas cinkaly, ale to treba doladim.
Vozim je vzadu. Vepredu mam Kool-stopy a ty se mi zdaj lepsi. Ty BBB sou v pohode, ale zadna superkotva to neni.
hele,a jak brzdí ty koolstopy??já je vozim na véčkach a je to asi to nejlepší,co sem zatim zkusil..je to taky taková kotva i v disc. provedení??
V porovnani s orig. Hayesama a BBB mi pripadaj nejlepsi. Davali mi je tam kluci z Programcyclu a rikali, ze patrej k nejlepsim. Pristi desky chci zkusit Clarksy nebo Fibraxy.
Na predek jsem taky koupil Koolstopy (v Koloshopu), ale zatim jsem s nima najel jen par set km, takze treba zivotnost neohodnotim. Ale kazdopadne brzdi lip, nez origo Hayes.
Kurna a ted koukam, ze jsem odpovidal na 3 roky stary dotaz;-) Nejak jsem si nevsiml posledni cislice v datumu:D
Jen chci potvrdit, ze Kool-Stopy desky jsou fakt dobry v porovnani s original Hayesama.
Mám iný problém. Na hydraulických brzdách Hayes HFX 9XC idem meniť prvý krát doštičky za BBB. Tie sú ale omnoho širšie než pôvodné a nemôžem ich tam narvať.Pôvodné sú už úplne zjazdené na kov. Ako na to? Zatlačiť silou tie prasiatka dovnútra? Alebo niekte uvolniť nejaký ventil a potom ich zatlačiť? Dík za info.
skoro presne 3 roky stary dotaz .)
vem velky plochy sroubovak a nasilim roztahni pisty v prasatku… ikdyz se to nezda, pujde to
Díky, skúsim to takto. Len sa chcem spýtať, či je to jediné riešenie. :-)
Možno to niekomu pomôže.