zajimalo by me co presne se skryva za zkratkou ODO???
zajimalo by me co presne se skryva za zkratkou ODO???
Celkove najeta vzdalenost.
.. no to by me vazne nenapadlo… zajimal me „doslovny vyklad“… ale i tak dik..
no vypadalo to ze nenapadlo:-)
zalezi jak si to vylozis… kdybych nevedela proc tam ta funkce je tak by mi ten tachac byl asi na nic.. jen jsem nevedela od ceho je to odvozene… napriklad AVS je celkem jasny.. ODO mi jasny nebylo…
no a vidis,me to neni jasny jeste ted.to je jak ve skole…,kdyz se me nekdo snazi naucit treba rady nebo dvojity integral tak je to sice hezky ale nebudu to chapat dokud nebudu vedet k cemu je to dobry.a ja porad nevim kde se vzalo slovo ODOMETER.
integraly mi ani nepripominej.. pozitri z toho delam zkousku..
pokolikaty?:-)
po druhy…:)
a co ze tak pozde?:-) no nic,nebudu te zpovidat:-)
fakt neznam puvod kdejakyho anglickyho slova..
takze mi to nevysvetlis,no dobre
a co třeba Overall Distance O???? meter
to třetí O fakt nevim to může být outgo, overcome, nebo i něco jinýho v podobným smyslu…
a no vidis,staci trosku premyslet.nekdy to zkusim
dost to ale zpomaluje ve sjezdech, tak to rozvaž :-)
v tom pripade bys mel taky zacit trosku vic premyslet,protoze se posledni dobou zacinam vedle tebe ve sjezdech citit blbe:-).nejak si pridal:-)
od slova ODOMETR = pocitadlo ujetych kilometru
pardon… samo ze je to od slova ODOMETER..
dik:)
dobry dobry,ale co vlastne znamena ODO?:-)
co to tady zase rozjíždíš, jsi se vrátil od mulatky a jsi nějak podezřele online :)
hm,nevratil:-(.tak maximalne od jeji sestry:-) snad si ve stredu zajezdim s vama:-)
tak to jedu taky.. sem chytil formu a nebyl bych posledni.. :)
to si delas prdel:-).ja posledni nebudu,to ani nahodou!:-)
ale formu si chytil,to jo.cumim.
Hej hola a mate poneti k cemu je TRIPDWN/TRIPUP na Sigme??? Meri to proste ujetou vzdalenost,a le proc to tam proboha je???? Dik
Teda ne že bych neměl zrovna co dělat, ale dobrá otázka… Web praví že: ODO je samozřejmě zkratka z ODOMETR (ODOMETER), tedy měření ujeté vzdálenosti nebo přístroj na měření ujeté vzdálenosti. Etymologicky z řečtiny: HODOS = cesta, METRON = měřit nebo měření. Kdo pojem ODOMETER zavedl nevím, snad sám vynálezce Benjamin Franklin.
taky jsem to pak dohledával, hned po tom co jsem se to snažil rozluštit :-) odometer je anglické slovo a ne zkratka jak jsme se domnívali…
to Enjoy: takže jsem u toho vlastně nemyslel a budu teda ještě rychlejší :-)