Viděli jste už LX 2005– vůbec se mi nelíbí design, vypadá jak střibrný deore.. Co vy na to? obrázky i ve velkejch rozlišeních na http://www.singletrackworld.com/article.php?…
Viděli jste už LX 2005– vůbec se mi nelíbí design, vypadá jak střibrný deore.. Co vy na to? obrázky i ve velkejch rozlišeních na http://www.singletrackworld.com/article.php?…
Me se treba docela libi.Asi je to vec nazoru.Libi se mi jak je ostre rezany.Jenom me ser.. ze dualy se posunuly zase o skok niz.Ty kujvy sikmovoky tomu asi fakt dost verej. Aachjo, zlatej rapidfire.
Mě se taky líbí. O dualech se názory různí, kamarád si je v XTR chválí a někdo si nemůže zvyknout. Uvažoval jsem na příští rok o kole se sadou XT a asi se nejdřív svezu a udělám si názor.
Jo kdyz uz bych sel do dualu, takasi jedine XTR + kotouce. Protoze ty maj oproti XT prej lip vyresenou ergonomii paky.Ale stejne pochybuju ze na dualech jde tak rychle radit jako na RF.
Souhlasim, kdyz dualy tak XTR, kdyz brzdy od Shimana, tak XTR kotouce. Ergonomie u XTR je o dost prijemnejsi nez u XT. A ten design… :-)
Ergonomii srovnat nemůžu, to bych si vymýšlel, ale gesign je subjektivní, mě se o malinko víc líbí XT, už kvůli ukazateli co máš zařazeno.
Ten sem mi prave vic libi v bovdenech na XTR.
Pokud jsem si dobře všiml, tak kritika u XT2004 nepadala na kotouče…
Jo, uz me fakt stvou, uz chtej delat univerzalni kotouce i na LX. A pristi rok to bude uz i Deore?Nevim co maj proti 6 derovanemu kusu plechu, krom toho, ze stoji tretinu, a daj se sehnat uplne vsude…
Přesně jsi na to kápl:) Klasický kotouče se dají sehnat za třetinu ceny jejich CenterLocku… Monopol je monopol:))) Teď kecám, protože náboje pro CenterLock dělá už tuším i DT Swiss.
Hm, praš? jako uhoď, DT swiss, ne že bych měl něco proti nim, mám od nich střed a dráty, sice jsou kvalitní ale drahý jak to nejdražší, co je.Sháněl jsem 185 kotouč, a sehnal jsem ho jen v jednom obchodu v Praze, kdybych měl " moderní" XT, tak ho neseženu ani v celé ČR. Prostě nemyslí na lidi, ale jen na sebe, podle mě jim odzvonilo, a? žije SRAM:)
Podle me celkem ujde, prebira celkem dost z XT04, imho design lepsi nez Deore, ale zalezi na kazdem co se mu libi.. sem zvedavy na kotouce.Jinak nejake info na:
www.paul-lange.cz se mi zda ze tam je i cenik www.shimano.cz
co maj znamenat t Véčka bez paralelogramu??
rikal mi technik, ze se zase vracej ke starejm dobrejm vckum, paraleogramy se jim asi moc neosvedcily, takze smula..anebo stesti..
neosvedcily??dyt to brzdi 100× lip nez obyc!!!!
Vic ne…to neni mozny…pouze se lip nastavujou (mam je taky…)
Mozne to mozno nie je, ale je to tak. Fyziku bokom, fakt su podstatne silnejsie. Vobec neriesim spalky, na najlacnejsich jeto stale silnejsie ako ram 7.0 s Fibraxami.
„Fyziku bokom“ :-))))
stejne packy ?
tyyyy jo…fyzika stranou
Tak to NIKDY…fyzika na vzdy! :)…Sram 7.0 jsou mekky brzdy…to vim…to nesrovnavej…dej naky tektra.
Ani nemusis davat fyziku bokom – na paralelogramu muze byt rozlozeni sil jiny nez na obyc veckach takze i trochu jinej prevodovej pomer.
a stejne tak za par let zavrhnou i slavne bikove dualy:) tipuju to na rok 2008–2009:))
Uz od kvetna tady: http://www.bajk.cz/…a/clanek.asp?…
Mne sa celkom pacia tie kluky. CO si o nich myslite? Co sa radenia tyka, tak pred tyzdnom som presiel z GripShiftu na packy a stale si neviem zvyknut. Pravidelne saltnem inak ako by som chcel, ale to sa casom podda. Inak nieco o tejto sade uz pisali pred casom vo Velo a boli tam aj obrazky a bolo jasne ze LX bude v duale.