zdravim, chci se zeptat jestli se vyplatí koupit si lx přehazku a vyměnit ji za deorovou
zdravim, chci se zeptat jestli se vyplatí koupit si lx přehazku a vyměnit ji za deorovou
pokud Ti ta deorkova funguje na 100% tak si myslim, ze se ti to za ty penize nevyplati…
No jo, ale výběhový typ LX jsem teď na netu viděl za 990 … to je výrazně levnější, než když jsem na jaře kupoval Deore …
… dokonce jsem už nalomený si to LX koupit a hodit do šuplete na zlý časy …
za 700 je to dobry, 1000 je taky dobra cena, ale radsi bych kdyz uz koupil XT 2003 za 1490 (kupkolo.cz)
lx 05 bude za 1290 a xt04 se dá ukecat na 1590 tak bych do šuplíku nekupoval.
v pripade ze tu lx prehazku sezenes levnejc nez deore tak je to samozrejme lepsi kup…
ta moje deore je už dost jetá a nevim jak dlouho by este vydrzela, tu lx muzu sehnat sundanou z kola ale skoro nejetou(aspon podle vzhledu soudim, je jak nova) za sedum stovek je to dobry
pokud je za sedm stovek,nejeta ci jen lehce a to deorko uz ma neco za sebou tak to ber, ale ja kdyz menil svoje deorko na mym kole(dal sem tam XT04 a je to supr) tak taky vypadalo jako lehce jete, ale funkcne bylo uy nepouzitelne
nazdar kanec!(on chape)
Jestli spolehlivě funguje,tak to neřeš.Neni to vo kole ,ale o šlapání.
jasně že se to vyplatí, sám mám deore 3 sezony a je totalně v pr… ,ze začátku to není zase takový rozdíl, ale po cca 1000–1500 km už jo
Stejná zkušenost, Lx se rozhodně vyplatí…
Deore jsem sice nejezdil, ale párkrát seřizoval a přijde mi blíž k Aliviu než k LX.
Každý nákup „do zásoby“ se nevyplatí z principu. Ale o tom to není – nicméně zaznělo tu – ještě našetřit a rovnou XT (velký rozdíl oproti LX).
Akurat som isiel napisat ze radsej rovno XC,predbehol si ma…neviem o kolko to je drahsie,myslim ze nejako 600Kc,ale ten rozdiel stoji za to
Teda XT