cafte… takze na www.gtbicycles.com nove ramy… pozeral som geometrie 2005 a porovnaval s 2004. zarazilo ma, ze vyska ramov sa zvacsila a dlzka sa skratila. viete mi niekto vysvetlit preco?
cafte… takze na www.gtbicycles.com nove ramy… pozeral som geometrie 2005 a porovnaval s 2004. zarazilo ma, ze vyska ramov sa zvacsila a dlzka sa skratila. viete mi niekto vysvetlit preco?
Vývoj je změna. Takže zase zkrátí rámy, víc postaví vidlici, aby si zase mohli lidi stěžovat na geometrii a budou tam, kde byli :-).
ale prave ich geometria v roku 2004 bol dovod, preco som chcel zakupit ram zaskar… ale v mojej evlkosti s uz nie su a nedaju sa objednat… takze mi zostava 2005 a to uz nie je ono…
A proč se proboha zbavili triplu na silničkách. Spodní trubka neprofilovaná nevim nevim. Asi krok zpátky.
Nekde jsem cetl ze je to zpusobeno nevlidnym prijetim ze strany „ortodoxnich“ silnicaru – asi tech samych co nemuzou sloping na silnicnim ramu ani videt ;)
Právě to se mi líbí, že je ten rám tak hnusnej, až je pěknej a že takových moc nepotkám → méně atraktivní pro zloděje.