Chci si koupit teď na podzim návleky na kolena… Poraďte nějakou dobrou koupi, tzn. rozumná cena za rozumnou kvalitu. Díííík…
Chci si koupit teď na podzim návleky na kolena… Poraďte nějakou dobrou koupi, tzn. rozumná cena za rozumnou kvalitu. Díííík…
¨kupoval jsem Dexter za 300Kc zateplene trosku ze zacatku zraly ale ted jsou v pohode
Uz jsem taky nejaky shanel, byl jsem v Brne v peti bike shopech a nikde je zatim nemaji, vzdycky meli jen dlouhy, nevite o nejakym ksefte kde je maji ?
Atex v galerii na Orli, tenky stoji kolem 200,–
Nevím jestli zrovna tyhle…já koupil vloni v Komíně v tom krámku za mostem za Piavou.
http://cycloschein.ais-wd.cz/…chranice.gif č.316 za 210 pár. Zepředu neprofouknou, gumičky proti shrnování.
A nevíš, kde se tohle dá v Brně sehnat? Teda, pokud jsi z Brna?
Jelikož na stránkách http://cycloschein.ais-wd.cz píšou, Prodej i na dobírku, tak tam zavolat a oni ti to pošlou :-)
Kalaš z materiálu Roubaix.
Taky tak.
tak tak
taky. 4leta spokojenost.
Má smysl je kombinovat s nezateplenýma elas?ákama? Není potom na kolena moc teplo a na zbytek nohou zima? Nemám s návlekama žádnou zkušenost.
Smysl to rozhodně má. Já to tak běžně používám. Kolena mají být v teple. Používám zateplený už pod 18 stupňů.
Má to smysl, nejen na nohy ale i na ruce. Buď to jde vydržet bez nich, nebo je potřeba už i hřejivá vrstva – Roubaix je OK. Navíc ti pak stačí 1 sada návleků (dlouhé ruce + kolena) na obě sezóny.
Taky to vozim jako mezistupen mezi 3/4 a dlouhyma zateplenyma.
to je ok, ale jeste je dobry mit teplo na pindika
Ja by se chtel zeptat jak resite ostatni obleceni na horni cast tela, protoze pokud je me zima na ruce,tak je me zima uz i na telo,takze kdyz dam navleky na ruce, tak to sice trochu pomuze, ale chtelo by to jeste asi nejakou vestu.
Já to řeším klimatexem s neprofukem. Jak klesne teplota pod 17° tak se z kopce šikne.
Ja mam Atex z materialu roubaix, na noze drzi dobre pokud je noha trochu zpocena, jinak s trochu shrnuji. Mozna by to vyresily navleky s delsi nadkolenni casti? Nemate nekdo srovnani ve skutecnosti, podle obrazku je to jen hadani. bb tady vychvaloval navleky Sugoi – 4panelove, misto gumy silikon, ze se vubec neshrnuji, ovsem cena 800Kc.
Sugoi to je vubec special cena za vsechno. Ale „prej“ je to zase vsechno kvalita. No za ty prachy dal budu vozit hadry od Kalas
No, specialna je, ale nijak vyrazne sa neodlisuje od inych vyrobcov. Napr. Pearl Izumi je drahsia znacka. Kupil som od sugoi -convertible bib knicker, 3/4 elastaky so zateplenymi kolenami. Stali dost, ale navleky som nechcel. Kvalitu mozem potvrdit.
kolik staly ty 3/4 sugoie?
Stali 100 Euro. Pearl izumi techniknicker, ci ako stali 120 Euro.
Já mám taky atexáky. Slušná cena dobrá kvalita. jediné co mi nejde do hlavy je to, proč dali plochý šev jen dopředu a ne dozadu, kde by byl mnohem logičtější. Takhle to cítíš než si zvykneš.
A to ještě nic není. Mám od Atexů čapáky, který mají jeden ze švů na nohavicích přímo vepředu, takže ti prochází horem přes koleno. A rozhodně není plochej.
Tady je ten predni taky pres koleno ,ale je plochej
ty vícešvové Atex se shrnují extrémně, nedoporučuju. Mám ještě Kalas a ty jsou O.K. i proto, že jsou delší než Atex.
Ty roubaix maji svy 2 jeden vepredu a jeden vzadu, jiny myslim nedelaji (pokud nepocitam tenke) ale dik za tip na Kalase
presne tak
sem to omylem soupnul jinam, chtel sem jen souhlasit s prispevkem, ze Kalas je OK
daj se někde sehnat návleky i v jiný barvě než v černý???chtěl byl červený…
snad je dela Kalas. Uz sem je ale urcite videl.
V nejakym Velu byl test navleku. Tak do 1 roku.
Jo je to ve Velu 11/2003.
Já mám problém s táhnutím na záda, když mám jenom krátký elas?áky a už je zima na návleky.Ale na zateplený čapáky to ještě není. Mám pod dresem moiru, ale dres (letní) má tendency se vyhrnovat do pasu. A přes tenkou látku kalhot to celkem slušně profoukne hlavně z kopce. Taky už jsem se 2 dny nemohl skoro ohnout jak jsem si nachladil záda. Jak to řešíte?
Pokud je chladneji (ale ne na pertexku), vozim vestu z Windstoperu se sitovanymi zady (windstoper ale chrani i cast zad). Na nich mam Camelbak.
tam kde mám batoh je to dobrý, ale mezi batohem a kostrčí je ten kousek, kterej mě zlobil. Vestu nemám, takže nemůžu hodnotit
Koupit delší dres nebo povolit popruhy na Camelu. Mám dres Néma, ten nejlevnější, má dole gumu a dá se natáhnout pod zadek. Teď po ránu to praktikuju tak, že si vemu Moiru Duo s dlouhým rukávem a na to dres Nema. A jsem celkem v teple.