Prosim o radu jake navleky na kolo, puvodne jsem chtel kalase ale nekdo je tu ve foru hani tak nevim
Prosim o radu jake navleky na kolo, puvodne jsem chtel kalase ale nekdo je tu ve foru hani tak nevim
Jestli dáš na všechny rady tady na foru, tak asi brzo začneš jezdit nahej:)Já ma ATEX, a jsou dobrý, jen vnich je zima…
ja je mam (kolena) a jsem vcelku spokojenej. ale urcite existujou i lepsi, bohuzel nemuzu srovnavat (krome ceny:-)
návleky na kolo nekupuj,radši něco na sebe:)Mám na nohy dlouhé adidas:trochu se shrnují,ale snad OK.Na ruce etape:dobrá cena.dobrý výkon,ale páře se nit,pak ještě USPS od Nike:nejsou elastické,musí padnout a další vrdtvy pod ně nenarveš.Návlaky na tretry Sidi cca 1100kc super!!
U nás asi jedny z nejnižších cen má atex. Za rozumný peníz dostaneš originál matroš, ale občas drobné nedostatkz ve střihu a zpracování. Já mám zateplený kolena a lehký rukávky. Ty nákoleníky jsou hodně teplý, vepředu plochý šev vzadu bohužel obyčejný, než si zvykneš, tak to cítíš(už jsem to ut někde psal). Cena poloviční oproti kalasu a jiným. Rukávky v pohodě, jen reflexní logo je jenom na jednom, ale to je detail.
tak já mám na nohy dlouhé návleky g-sport od české spořitelny.-fakt dobrý a na ruce nevím výrobce-materiál skoro stejný-s nápisem on road-jeden obchod v Olomouci.
Na kolena mám návleky Etape. Neshrnujou se, akorát po 2 letech trochu zřídly, ale pořád zahřejou. Cena je 350, takže nijak špatná koupě to neni.