Máta někdo zkušenosti s tímto kolem, nebo rámem? Vypadá to jako slušná základní alternativa pro mou lásku. Nemůžeme si zatím dovolit jít nad deset tisíc, takže sháníme rozumný alternativy v této třídě.
Máta někdo zkušenosti s tímto kolem, nebo rámem? Vypadá to jako slušná základní alternativa pro mou lásku. Nemůžeme si zatím dovolit jít nad deset tisíc, takže sháníme rozumný alternativy v této třídě.
kamaradaka ten ram ma a je totalne spokojena. jezdi docela dost. akorat to kolo stalo komplet neco pres 15000 kc.
Ted stoji ofiko seriovka asi 8600,– a libi se mi na pohled vic nez modely za 40000,– :)
prvni co me napadlo kdyz sem to jeji kolo videl: to musi skakat samo!
jo ona ma Mesa GSD disc – ted stoji asi 13 000
Mluvíš mi z duše. Asi vyměním opravdu rám na svým kole za Mesa GS:)
Myslím, že posezení na tom rámu je dobrý i pro ženskou. Hravé kolo. Pokud je jak GSX, tak bude dost těžký.
Má drahá polovička MESU GS má a je z ní unešená – řešila stejný problém s financemi. Jen chtělo vyměnit představec – pro lepší posed. Kolo jede velmi lehce a hmotnost není problém!!!
Kamoš ho má, a je s ním spokojenej. Já mám taky Schwinna, ale trošku dražšího ))), a taky jsem s ním spokojenej.
teď jsem jednoho prodal, testla to moje přítelkyně a za ty prachy fakt super … jen se musí sundat ty klipsny … je to fakt o hubu :o)
Az na vidlici dobry kolo.Ram moc pekne udelanej,je tak spis pro zenskou nebo na blbnuti,je kratkej.Za ty penize co ted stoji neznam lepsi kup.
Moc vám všem děkuju za pomoc… Vypadá to, že jakmile budou peníze, bude i Mesa:)
Spěchej rychle. Včera jsem ho koupil ženě na rámu 17´ a už byl problém ho sehnat, byl to snad jeden z posledních kusů v skladech, cena 8490,–!!! JInak je to fakt nádhera, design, rám, no zůůůůžo! Když to srovnám s tím, co mi nabízeli jinde za 10000,–, nebe a dudy.
skladem je jedna 15" Mesa GS, 17" … to bych musel zjistit … napiš mi, pokud máš zájem o info, či o kolo ?? :o)
Nejdřív je potřeba zkusit tu patnáctku. Moje 17" Trek Alpha je na ni už poměrně velká.
Ale pospíchej … :o) Jsou už vážně poslední kusy z kolekce 2004 za ty super ceny … skus se stavit nahoře v Carrefouru (tuším sportissimo), tam dělají i SCHWINN, třeba tam bude Mesa s nějakou výbavou na 15" rámu … good luck :o)