• tchurillo

Cital som vseliake informacie a tak by som rad vedel naisto – co vsetko potrebujem na bajku vymenit pri prechode z 8 na 9 kolecko?

Jazdim cross, hodne po asfalte a obcas by sa mi, hlavne na tazsich prevodoch ten plynulejsi prechod hodil.

0 0
    • Daf  

Nevim co si slibujes od plynulejsiho prechodu ale osmikolova kazeta 11–28 ma stejne odstupnovani na osmi pastorcich jako devitka 11–32. Proste tam je pastorek 32z navic. Vymenit by melo stacit pouze kazetu, retez a prave razeni.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • Martyss  

Platí to i o osmičce 11–32 a devítce 11–34?

0 0
        • jonas  

O devitce 11–34 ano – az na posledni pastorek stejne odstupnovana jako osmicka 11–28 (minimalne SRAM7). O osmicce 11–32 jsem nic neslysel, nema to byt 11–30?

0 0
      • tchurillo  

Dik za zdravy nazor. Asi vymena kazety na 11–28 bude v mojom pripade najracionalnejsie riesenie. 30/32 moc nepouzijem

0 0
    • Jumo  

Co urobis s tym starym 8 koleckom? Ak nie je nejako brutalne ojazdene, mal by som o neho zaujem.

0 0
      • tchurillo  

Kludne, v zasade nemam problem, ibaze ta zmena kazety nie je otazka najblizsich dni, skor tyzdnov-mesiacov. Momentalne nestiham – ani bajkovat… :(

0 0
        • Jumo  

To je v pohode, mne to tiez nejako extra neponahla. Chcem totiz este dojazdit prednu pilu a retaz a je blbost tam davat novu kazetu. Odkial si? Ja s BA.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.