Prosim pomozte mi! Chcem si zmenit zdvih na Marzocchi Dirt Jumper II
2003 110mm na 130mm len neviem ako to mam urobit, lebo ten kit od marzocchi sa
mi nikde neda zohnat, tak by som to chcel vyskusat nijak po domacky, len neviem
ako.
Dakujem
Prosim pomozte mi! Chcem si zmenit zdvih na Marzocchi Dirt Jumper II
2003 110mm na 130mm len neviem ako to mam urobit, lebo ten kit od marzocchi sa
mi nikde neda zohnat, tak by som to chcel vyskusat nijak po domacky, len neviem
ako.
Dakujem
nato myslim zadnej kit nepotrebujes jen se neco prohodi, nejspis neg. pruziny(kratsi) a nebo je tam nejakej bazmek :) kerej se otoci
Ja som to rozoberal zvrchu a boli tam len klasicke pruziny a nijake podložky a ventil na regulovanie vracania vidly. Mam ju teda celu rozobrat? lebo tie neg.pruziny som tam nevidel, iba ak by boli uplne dole.
UP UP, sem se dival a staci jen prohodit ty dve podlozky co sou mezi negativni pruzinou a dat je nad ni pak by to melo byt na 130 mm co na to mr. Padlista & Tink?
Ja? :)
Asi tolik – rozebrat a podivat se…nikdy jsem tudle rozebranou nazivo nevidel, takze tezko soudit…takze rozeber a vyfot. :)
Minimalne si ale myslim, ze to bude chtit delsi pozitivni pruziny, jestli se ti podari zvetsit zdvih…optimalni by bylo, kdyby byly naky podlozky pod negativnima pruzinama, ale to jenom teoretizuju, pac jsem tofakt nevidel :)
dal sem si fusku najit jeden obrazek .)) http://www.pinkbike.com/modules/photo/?…
Jak jednoduche :)
Doufam ze 2004 to ma stejny, pac az budu menit olej, tak to mozna provedu, sem zvedavej.
sem si pekne zahledal v historii÷)