Mám na kole Panaracery XC Fire 1.80, ale na měkčím povrchu moc nepodrží, takže uvažuju o nových. Poraďte mi nějaké za rozumnou cenu
Mám na kole Panaracery XC Fire 1.80, ale na měkčím povrchu moc nepodrží, takže uvažuju o nových. Poraďte mi nějaké za rozumnou cenu
WTB Motoraptor 2,1" drát cca 370kč/ks.
co ten pláš? váží.pokud jsi ho vážil.
Někdo ho vážil, myslím 620g? V kevlaru je drahej a váží asi 580g.
Tak já ho v obchodě nakonec taky zvážil na digi váze má v 2,1 v drátu 684g.
jo jasně,jenže tam jsou jen race 03 a model 01 je už trochu staršího data tak by to teď mohlo být jiné.
kdyz se podivam na jiny levny plaste ruznejch rocniku, tak si nemyslim, ze rozdil bude nejak markantni
Maxxis Swampthing 2.1 – 390 Kč
no nevím jestli pláště vyloženě na bahno sou to pravý
je to pláš? do sucha. V bahně s ním nejezdím. V bahně vůbec nejezdím.
no a co děláš, když přijedeš tm kde je? otočíš se a jedeš zpět?
aha a co asi znamená to jeho jméno si to přelož nebo se koukni na jejich web
a není to jedno? důležité je, jak se ten plášt chová, ne?
Je fakt, ze Sw. je puvodne urceny od bahna, ale v takove sotoline je jako doma. Alespon vepredu.
Swamp.si i ve velkých kamenech(Beskydy)nemůžu vynachválit,pohodlíčko
Maxxis Meduza 1.8 – hledej v prispevcich i v recenyi. Fakt super plast. Uz jinej nekupuju. Dratena verze 390, kevral 520.
Jestli máš přístup k MTB review časopisu, v srpnu byly testy snad stovky pláš?ů. Já to viděl jen z rychlíku, dobře z hlediska vlastností vycházely Schwalby (Jimmy). Jinak dobrou zkušenost do měkšího povrchu mám s Hutchinson Mosquito 2.0.
Dobry vzorek ma Continental Explorer cena je prizniva kolem 400kc.
Nevite kde je maji v Brne? A jaka je skutecna vaha? Je do 600g?
bývaly v Hobby sportu na Veveří, a Šírer na Vídeňské… Jinak nevím, nějak jsem poslední dobou po obchodech nebrousil (kromě chronických návštěv RK Cyklosu)…
zdar tak co nezmokli jste včera?Jinak já si koupil ten continental traction pro v kevlaru za 590-to už je opravdu na mě za pneumatiku dost, byl jsem s bráchou na kole vlastně i s Tvým a je to supr pneuška, ale jinak v Olmiku mají motoraptor za 370.Oboje váží okolo 670–680g.
nic proti, ale proč při tak vysoký váze kupovat kevlar? Drát by byl o cca 50gr těžší a stál by půlku, já ho pořídil v 2002 za 280kč. Jinak dobrej kousek na zimu to je…
především proto, že u nás v Olomouci nic lepšího nebo levnějšího neměli.Ty jsi sehnal Continental Traction Pro v drátu za 280?Kde prosím tě.Jinak já ji nekoupil na zimu ale teď do toho bahna na podzim.Na zimu mám klasické kendy s podomácky udělanými ocelovými hroty.Jinak váží to tolik proto, že to má tak vysoký vzorek.Měli ještě motoraptor, kde byl vzorek poloviční výšky a vážil ještě o něco více.Já většinou taky kupuji ritchey v drátu především kvůli ceně.Kevlar-se přiznám, jsem ještě nejezdil.No šetřím no.Tak to chci zkusit jaké má výhody.
já je bral na Jiřího z Poděbrad, ale jak jsem psal v 2002… Já vim jak vypadají, nic moc do lepivýho bahna, super do sněhu, rozumí si i kameny a kořeny
Jinak když píšeš při vysoký váze,Většina pneumatik co jsem na ně narazil měli 600–700g ty lehčí.Jinak znáš nějaké jiné pneumatiky do 600–700Kč v šířce 2,1 s nižší váhou.Díky
do 600gr třeba profláklý RR 2,1 za 390kč v drátu, serac ale 1,95 za 440kč, wildgripper 2,1 za 300kč, určitě FF, litle albert, jimmy, prostě skoro všechny schwalbe budou do 600gr a v drátu okolo 400kč… pro mě pláš? přes 600gr tam max na zimu.
tak zrovna ty schwalbe-brácha koupil little albert za 360 2,1 váží to 630g.FF budou asi fast Fred a co jsou to RR.
ty micheliny jsem měl byly strašně úzké i když to měly být 2,1 , jinak ten serac se dělá i v 2,1 četl jsem že má mít 605g.Prosím tě co je to ten RR
RR bych rek ze bude Racing Ralph…
sakra, přemýšlím o tom celé odpoledne, ale předběhl jsi mě :-)))
koukám, že máš docela přehled -poraď mi co vozíš lehkého a zároveň levného v předu.
Panaracer Dart 2.1 v kevlaru 390,– a pod 600gramu Ale nevim, kde je sehnat
já letos celou sezonu vpředu serac 1,95 drát, super univerzál, ale je moc úzký, na příští rok ho asi zkusím v 2,1. RR je racing ralf od schwalbe, jezdím vzadu 2,25 drát a moc dobrý, teda nejlepší co jsem zatím jel s poměrem cena/výkon, možná bych unesl 2,1…
Tím mysliš vzadu ten slick co tam máš?:)
no po víc 3tkm u mě už na to má právo :-)
Co treba Tioga Factory XC 1.95 za 290,– Kc nebo Factory extreme 2,1 taky za 290,– Kc??
Tak o je super cena, ale vsude sem je videl za minimalne za 800,.?!?
Taky jsem na to koukal jak tele. Maj je v Solido Sportu v Třebíči. Koupil jsem je tam začátkem září.
Poznámka pro gramhoniče: Factory XC Extreme 2,1 za 290,– Kč mají 810 gramů/1 ks.
uf,uf.
jo tak to si poridim 2ks misto posilovny :)
Jsi si jistej ? Na webu pisou 570g folding bead; 600g steel bead
možná je víc typů já navážil v obchodě taky okolo 800
je to zajímavý.Díval jsem se včera do Velan a bylo tam taky 570g na 1,95.Tak to fakt nevím.
dík za radu, už je mám taky…
Nic proti ale v jednom obchodě jsem viděl, že ho mají ve třech kvalitách, podle TPI – 27,66 a 127…okolo 300 kč bylo těch 27..
Na těch ze Solidosportu za 290,– peněz není žádné vyznačení TPI, takže lze předpokládat tu nejnižší hodnotu.
DVE SEZONY SOM HO JAZDIL,ALE V MOKRU SA NA NOM IDES ZABI? – SMýKA AKO SLAK !PRESADáM NA SCHWALBE BIG JIM, TAK UVIDíME…
Maxissy jsou ve slušnejch váhách za slušný ceny.
Teď mám na biku polské pláště Debica Tygrys a jsou ok. Volkoobchodní cena 100 Kč. Samozřejmě jsou trošku těžší.
CST plast zhrba za 180kc. Za tydle prachy fakt super. Ted mam na kole ty nejhrubsi a sem spokojenej. este sem je neprorazil, v bahne drzi dobre a jinak taky. akorat ma vetsi valivej odpor !
Ja sem jezdil michelin comp a byl sem docela spokojen cena vpohode do ctyr kil