Tenhel měsíc kupuju Hayes HFX9 a příští chci nějaké kvalitní ráfky. 1Ks na FR – hlavně a? vydrží 1Ks na lehké XC – hlavně a? moc neváží
- odpovídající dráty
Jo, a mělo by to stát tak asi do 2000Kč/ks
Co doporučíte?
Tenhel měsíc kupuju Hayes HFX9 a příští chci nějaké kvalitní ráfky. 1Ks na FR – hlavně a? vydrží 1Ks na lehké XC – hlavně a? moc neváží
Jo, a mělo by to stát tak asi do 2000Kč/ks
Co doporučíte?
FR AlexRims Sunrims Vuelta
XC Alexrims Ritchey Vuelta
Model si už vyber sám, třeba podle vzhledu nebo barvy, špatnej model nedělaj a do 2000/1ks (jeden ráfek se vejdeš).
Sem si nechaval delat draty na miru a vysel me jeden pres deset korun. To sem si myslel jak je to drahy. A koukam, ze ty mas horni hranici 2000Kc za drat. To jsem zabar. Uz chapu co je na tech kolech tak drahyho. Vyplety :)
No nic:)
Jestli chces na FR dobrej pomer cena/vykon tak DM24. Nebo pak Sunrims Doubletrack…atd.
Davam hlas pro Alex DM-24. Vydrzej a moc nestojej(necelych 500/ks).
hele taky o nich uvažuju, ale docela mi hlava nebere jak se tam vlezou brzdový špalky, jelikož teď mam rafky dm18 (vnější rozměr 24 a něco) a dm 24 maj myslim 32 mm, vejdou se tam špalky na véčka?
Tak kupis kotouce:)
Dt Sviss = Mavic X517
Ja myslel, ze se spalky montujou na brzdovy celisti ? Kam jako vlezou? Brzdna plocha tam je jestli ti jde o tohle. Nebo jestli myslis, ze by jsi mel moc roztazeny Vecka, tak si prohodis podlozky pod spalkama. Vysvetli mi prosim. Dik.
no právě o to mi jde, maj obráběný plochy pro špalky, no a jde o to, jestli se vejdou do čelistí špalky, takže jak si už řekl prohodit podložky, no mě to sice napadlo ale říkla sme si jestli to bude fungovat
to si pis ze bude:)
Hele…a co takhle MAMMOTH ci jak se ta krava pise…fakt vypada huste :)..
No ja je vozim, ale ty stary. Prej ty novy nejsou co bejvaly nebo lidi jezdej hustejc :)