Máte někdo zkušenosti s Rocky Mountain Element?Je to moje vysněné kolo a dneska sem zjistil,že to není až taková hrůza ohledně ceny.Díky.
Máte někdo zkušenosti s Rocky Mountain Element?Je to moje vysněné kolo a dneska sem zjistil,že to není až taková hrůza ohledně ceny.Díky.
neni to takova hruza?mne sa zda v ski-velo kubecka 85.200 Kc za zakladnu verziu viac ako dost.mojim „vysnenym“ je ETSX 70, ale za 150 bike a 70 ram mi radsej bude bohate stacit Spesl…momentalne pokukujuc po S-Works Enduro 2004.
Jen pro informaci, kolik se tak pohybují v SRN z druhé ruky: http://cgi.ebay.com/…BayISAPI.dll?…
Jinak nový 2004 rám je možné z Kanady koupit za 1499 kanadských babek.
Trochu jsem se o to teď zajímal, protože jsem ho sháněl. Nakonec jsem ho koupil za 950,– USD.
a priviezol si si ho sam, alebo to bolo cez USPS a pod + clo + dph. aka teda bola vysledna cena cca?
Se všema výdajema s tím spojenýma byla cena do 28 500,–
A co všechno je v té ceně?Předpokládám jenom rám s tlumičem..
A co víc bys chtěl? :-))
hlavovku Chris King, sedlovku RaceFace XY a střed Signature Ti jako bonus, ne? :-)
z toho mi vychadza individualny dovoz – clo 4 a dph 19% by tu cenu navysili podstatne viac. mohol by si dat link kde si to kupil? :-) na supergo.com je to model 2003
ETSX na SuperGo už nemají (možná 16") – viz. „zkušenosti ze zahr. shopama“
dovoz je samosebou indivindi. Resp. dost složitýma cestama po celým světě, tak abych nic neplatil. Ale to si každej musí vykoumat a zařídit sám.
Link dát nemůžu, protože to bylo na inzerát od soukromníka z Vancouveru, kterýho známej dělá přímo v RM a měl tudíž zaměstnaneckou cenu.
Net je velikej, hledej, pátrej, pročítej barde a na něco taky natrefíš. Je toho hodně e-bay, mtbr, různý inzertní rubriky na bikovejch serverech. Pak spousta telefonátů, mailů, zařizování etc.
naposledy som videl v nemeckom Bike vo vypredaji za 2.199 EUR, ale to bolo davno. kazdopadne dik.
Není zač :-) jeden link přeci jen dám: simonsbikeshop.com mají tam 2 ks 03 modelů ve velikosti 18" za 1499 kanadských peněz
Doufám, že kolega „ETSX“ moc netrpí, když tady čte ty cifry :-))
A vylezou z Tebe teda ňáké ty jízdní dojmy???
Nevylezou, ještě nemám kolo v kupě
až na to bude čas tak mělo vypadat takhle:
ETSX-70 Rock Shox Reba Team 85–115 mm Hope Mini brzdy Hugi 240 + X317 řazení Sram Rocket Trigger XT smyk+šaltr FSA Afterburner kliky Easton představec+karbo vlajdy+sedlovka+sedlo SDG Comp Ti
No,ja se dival na ultrasportu a tam byl Element tuším 70 pouze rám za 28 900.
za tu cenu je tam len blizzard element aj etsx su vysoko nad 50tis.
taky a? koukám jak koukám tak Element 70 56875,–
záleží,kam kukáš,ja kukal na www.ultrasport.cz
No to já samozřejmě taky. A jestli to tam někde je tak nejsem jenom slepej, ale i úplně blbej.
no,když klikneš na obrázek element,rozjedou se Ti verze a u verze 70 je napsáno-cena rámu 28 990.Jo,ale musíš vlézt na „ultrasport friendship store“ tam je "představení RM v češtině.
Tak už to taky vidím. Tomu ale sám nevěříš, že by to byla pravda, což? :-) Když TSc stojí 63990,– a v ceníku je taky jiná cena. To jenom zmršil jejich admin si myslím…
Fakt nevím,právě proto jsem to sem psal,že se mi ta cena líbí.
stacilo zavolat a prekvapivo – Element 70 sice nie je skladom, ale cena je 32.000. ETSX 70 je k dispozicii za 58.900 Kc.
Stačí jeden podnikavý člověk a kolektiv zví…
32 kKc bude cena za 2005 model? Zajímavé…
No 05 asi neee… :-))
Proč ne? 2004 jsou už většinou všude vyprodaný a teď už nabíhá výroba 2005.
sklamem Ta, ale 05 anooo :-) su to uz nove modely. len mi je trosku zahadou, ze vzhladom na rucnu vyrobu a poloseriovu vyrobu ich ponukaju vo vypredaji po svete celkom dost
chci! chci!! chci!!! :-)))
tak si ho kup, my ti nebráníme :-))
Ba ne, moje modla je Tsc. :-) a tu sem tuhle na netu videl za cca 900baku
si to zase s tou malosériovostí a handmadem moc neidealizuj :-)
ani nie – len som chcel „pocut“, ze zacina byt min rozdiel v jednotlivych znackach a ci giant, specialized, rm, cannondale atd (mozno este vychytavky typu ellsworth, litespeed a pod su zatial inde) v cenovej kategorii za ram 30tis a vyssie. Preto sa asi vratim spat k mojmu vyberu S-Works Enduro 2004 vyhlasenym R.Cunninghamom ako najlepsi trailbike…asi zacal Spesl viac inzerovat v porovnani so Santa Cruz… :-)) Preco si ty zvolil prave RM?
Začalo to Blizzardama, když jsem sháněl ocelový hardtail s návarkama na kotouče a stoupavou geometrií na vidli alespoň s 8 cm zdvihu. V tom zase tak velký výběr není. No a image v tom samozřejmě hraje taky svou roli. Ten BW lak je prostě neodolatelný…
… a ten ETSX z toho tak nějak vyplynul, když jsem se rozhodl pro pohodlí fulla. Bývám věrný jedné značce, takže teď napůl Breezer a RM
este jedna otazka ak dovolis :-) aku prepravnu spolocnost si pouzil? odpisali mi, ze ram je za 1.499 CDN a preprava 225 CDN (priblizne) tak by som chcel vediet ci to nie je vela, i ked z BC asi ani nie :-)
Já si to nechával posílat do US a pak s USPS
Ja len ze som videl ETSX 70 ram za 1539 EUR. http://www.schultes.at/…br/index.php?…
a klik na RM uplne dolu.
http://www.mtbr.com/…tdeals.shtml Sympaticka cena…
Díky za info o cenách,ještě bych přivítal nějaké postřehy ohledně jízdních vlastností.Dík.
Je to krapet offtopic, pancto mam Slayera, ale snad ti to alespon k necemu bude, kdyz se nikdo neozyva. Zadni stavba je defacto shodna a je to podle me hlavni vyhoda tohodle ramu. I kdyz diky cepu nad nabou to na rozdil od FSR trochu tuhne pri brzdeni, do kopce to jezdi pres sutry i koreny uplne skvele, drzi to jak pribity. Mam tam Vanillu RC. Pokud z toho budes delat HT pomoci vselijakejch tech SPV, ProPedal apod. tak asi o tuhle vyhodu prijdes. Jinak kamos co mel Elementa (jen pro zajimavost, to se bude libit Vojtiskovi, mel toho puvodniho z 96tyho, nasli to nekde na pude, dal za to 4 litry s tlumicem…) tak se ho zbavil ve prospech Endura, tech 9 vzadu se mu zdalo malo. Ten kluk, co ho ma ted, tvrdi, ze je to nejlepci bike na kterym kdy jezdil a v zivote uz jiny kolo nechce.
doufám že ho nenašel na cizí půdě :-(
:) Kdepak, to byl jeden z tech dealu, co sou kosher.
Díky za info,alespoň někdo se vyjádřil k tomu,co sem chtěl původně vědět..:-)
mají jen 19" velikost a to bůhví jestli – viz. můj příspěvek o zahraničních webshopech. SuperGo – tfujtajksl
Rám Element TSc jsem viděl v prodejně Sport Český ráj v Mladé Boleslavi. Cena okolo 60 tisíc. Jak jsem na něj civěl, tak mi obsluha sdělila, že si ho bude strojit pan vedoucí. Tak zkus pana vedoucího :)