Kdybyste měli vybrat pro pomalé,neagresivní ježdění bez skoků, k jaké vidli byste se přiklonili a proč?Jde o Marzocchi MX Comp.Díky.
Kdybyste měli vybrat pro pomalé,neagresivní ježdění bez skoků, k jaké vidli byste se přiklonili a proč?Jde o Marzocchi MX Comp.Díky.
Jo a jaký je váhový rozdíl?
Já bych Ti doporučil ten menší, ale asi tu budu ukamenovaný, ale čim větší zdvih, tím víc se to rozhoupe v jízdě ve stoji.
No že jo?Já bych byl taky pro těch 80mm a i se mi více líbí nižší zdvih, i když to není tak důležité.
A neni nahodou pro ram RB CRX doporucen zdvih 100mm? Pokud to tak je asi k tomu maj duvod uz jenom kvuli geometrii
To je jedna věc a druhá je, že Marzocchi se moc nehoupe (vzduchová verze), takže v případě CRX bych šel do stovky. Zkušenosti s tim ale nemám, je to jen můj názor! Ten rám je dělanej na stovku…
Pri pomalem neagresivnim jezdeni jezdis ve stoje a vsimas si ? :o)))..myslim ze jestli chces jezdit na pohodu, tak 100mm bude lepsich uz jenom z duvodu vetsi kapacity zdvihu…kdyby neco, tak mas porad vetsi moznost neletet pres riditka :)
ja to jenom potvrdim CRX je pro 100vku
120–130 mm
kamoš m á crx tak vím o čem mluvím.Má na tom kole 95mm.Potřebovalo by spíše 120mm vidlu,Takže bych raději bral tu 105mm.S tou 80 by byl předek dost kolmo k zemi.I s tou 95mm co má ten kamoš je to z kopce docela blbý.Ale prý se dá na to zvyknou ale 85 určitě ne.Ber 105.
jo ještě bych dodal crx má docela nízko střed klik a i s tou vidlí na 95 mm se někdy stává že chytne nohou o zem, s 85 by to bylo ještě horší.Porovnával jsem sklony a výšku s rock machine cps4-stejná geometrie jako RM Tsunami-mám u-turn vidli a těch 95na crx odpovídalo co se týká sklonu vidle a výšce středu nad zemí když jsem svoji vidli na RM snížil na 80 mm.Doporučuji 105 spíš 120mm vidlu.
zrovna jsem toto chtel napsat RB CRX mam tez a urcite ne mensi zdvyh nez 100
Bohužel musím souhlasit. Bohužel proto, že mam 80 mm a škrtám klikou o zem. Takže teď koukám po nový vidli ale nevím co… Marzochci Marathon, nebo snad Fox Vanilla …kdo mi poradi, Manitou Black nebo snad Pace :) C
docela zkaces paty prez devaty Vanila, Maraton, Pace, ses asi prachac tak kup tu anti dive nebo jak se ten bazmek menuje…
mx comp eta 120mm !
to uz ale jinde jsme, to je jina vesnice, ja proti marzoskam nic nemam ale furt to sem necpete uz me to neba, futr jenom Marzichi grrr
Myslím, že „Marzichi“ tu ještě nebylo:))
Me to nepripada paty pres devaty…chci vidli , 100 mm do max 15 000, Marathon (SL nebo S), Vanilla (R x RL), Black platinum a o tech pace moc nevim ale ty levnejsi modely se cca kolem ty 15 pohybujou C
…jo a jestli myslis anti-dive od USE tak je uz opravdu draha vecicka, nehlede k tomu ze chci vidli s cepama na V C
hmmm, tak vecka bas tam asi nedal to je pravda (((((-:
K pevne vole
tak to sem trosku nepochopil, esli to jako melo byt me, tak se prober a pis srozumitlene
ted vazne…asi nejvetsi favorit je maratho sl ktera se da koupit na netu za cca 350 euro a proti tomu jde drazsi, asi trochu tezsi fox… C
Tak vám děkuju, z reakcí jednoznačně vyplývá 105mm a tak to i bude.
Kočička! Haf!