• Smepet

Ahoj,
    mam velkou vuli v pedalech SPD shimano M-520. Bohuzel nemohu nikde sehnat klic, kterym bych ten pedal rozebral a seridil. Je to takova ta ozubena matice z umely hmoty. Uz jsem byl snad v 10 prodejnach a nikde ho nemaji, vzdy pouze 1 kus na dilne. Nevite, kde by se ten klic dal v Praze koupit ?

Diky za radu

0 0
    • Vrci  

Tak jim tam nech zálohu a pujč si ho.

Kolik to má těch zoubků? Nešel by použít klasickej očkovej?

0 0
    • Daf  

Jde po povolit sikovkama pres hadr. Tu vuli ale stejne odstranis jen na par dni. Asi 2× jsem ji serizoval na M540 ale fakt se tam pomerne rychle udela znovu :(

0 0
      • Extremist  

Mam taky 540 a ta vule je tam po serizeni zpatky opravdu rychle. Nevim proc. Dela to ale vsem. Uz to neresim…

0 0
    • Toams  

Tak po par rokoch ide znovu na svetlo … … da sa niekde v Prahe tento kluc kupit, alebo je to beznadejne? Volu ten pedal nema ziadnu, ale zacalo v nom v hornej uvrati cvakat, tak sa chcem pozriet dovnutra predtym, nez to budem reklamovat, lebo by som rad hned zase jazdil … dik.

0 0
    • vlk  

no já si to od servisáka koupil obr www.bike-forum.cz/…ponenty.html?… ale jsem z opačné strany republiky, tak ti asi nepomůžu.Dříve prý ty klíče dávali k pedálům-shimano zdarma.Dnes se to prý dá objednat u dovozce shimana.Jinak ty shimano pedály jsou na cvakání dost náchylný-cvaká to i když je to málo utáhlý, i když je to přetáhlý a časem se to zase objevuje.To je nekonečná záležitost.

0 0
    • PS  

Tak koukam ze jsem pekny prase, kdyz tu plastovou matici povoluju sikovkama bez hadru:), no trochu ozvejkana uz je, ale pedaly taky nevypadaj uplne krasne jak jsou omlaceneny. Serizeni vule je docela makacka, delal jsem to asi na 3×, ale nakonec se zadarilo, takze zkouset a na spesl klic na plastovou matici se vykaslat.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.