caute hladam niekoho kto jazdi v noci a je z Bratislavy prip.blizkeho okolia…momentalne jazdievam sam a len kratsie trasy.rad by som podnikol nieco dlhsie – myslim si, ze by bolo vyhodnejsie byt na to viaceri…
caute hladam niekoho kto jazdi v noci a je z Bratislavy prip.blizkeho okolia…momentalne jazdievam sam a len kratsie trasy.rad by som podnikol nieco dlhsie – myslim si, ze by bolo vyhodnejsie byt na to viaceri…
Možno hej, ale pohrebné autá sú jednomiestne.
tak ta supnu na strechu – aspon budes v chlade…
fakt, neskor začneš smrdie?.
ty to vidis moc cierno…na dnesnu noc napriklad hlasia len 2 stupne, ak sa teda vyrubes dnes +/-okolo 23 hod. povedzme medzi Borinkou a Mariankou,najdu ta jeptisky z miestneho klastora rano – povedzme o 8 hod.- budes vytuhnuty tak akurat.z marianky je krematorium po ceste zhruba 10 min. a keby ta brali na Sasinkovu napitvutak je to mozno o 20 min viac, a tam uz maju marazak… polezis si dva tri dni do rakvy ta daju zmrznuteho a pod mrtvolu sa vraj dava vrece so suchym ladom… no a ked ta supnu do pece ..... neboj urcite nezosmradnes…je to pohoda… :)))
teraz si ma uspokojil, dnes večer vyrážam z Bystrice, okolo polnoci možem by? na cintoríne v Nitre. Prídeš?
…ale nemozem ti nic slubit…
Skus sa spytat tu http://edison.sk/…ks/vbook.php
Prečo chceš jazdi? v noci?
1.koncim v praci okolo 20–21 hod. 2.je to zaujimave
No takto, keď končíš tak neskoro, asi nezačínaš ráno o 8:00. Nie je lepšie jazdi? ráno, resp. doobeda?
No jo, to máš jako s tím našim ježděním v terénu – nebylo by lepší a pohodlnější jezdit po vyhlazené rovné asfaltce místo po těch hrbolech v lese? :-)
zacinam o 11:00 a pokial je moznost idem jazdit rano,ale obcas si musim vybavit veci ktore zvysok sveta vybavuje poobede po praci,okrem toho to nieje taka pohoda.nejazdim pre super vysledky na maratonoch,skor pre radost a ta moze byt trosku zatienena pocitom z nadchadzajuceho pracovneho dna.
Ja jezdim rano pred pred tim nez jdu do prace. V lete to znamena ze vyjedu treba v pul seste, okolo osme jsem doma pred devatou v praci. Pocit z nadchazejiciho pracovniho dne mi to naopak vylepsi. Ted na podzim uz je to horsi, rano je tma. Taky premyslim ze bych jezdil vecer. Ale asi bych jezdil kratke okruhy po osvetlenych perifernich silnicich, jen mam obavy ze se pak vytrati radost, kvuli ktere jezdim.
Rozhodne je dobre, ked su aspon dvaja. Doteraz som jazdieval s kamosom, a zacina sezona, takze sa mozes pridat.
Ak by bolo este tento rok nejaky pekny teply vecer, tak by som chcel dat Pezinsku babu a spat z Koliby. Nieco od cca 20:00 do 01:00 vecer. Sice zdroj svetla mi tolko nevydrzi ale to poriesim.
posielal som mail Milosovi z mtb.edison.sk som zhanal sigmu. to stou babou ma to uz tiez napadlo, ale tiez je problem zo svetlom nazad.ak by svietil jeden tam a druhy spat, snad by to slo. ak by si do toho isiel tak, super a rozhodne by to bolo najlepsie zorganizovat co najskor pokial nie je uplna zima. inak svietim sigmou a petzlovskou celovkou halogen + 5 led – pohoda.
tiez by som sa obcas pridal, aku lampu odporucas a kde sa da v ba kupit?
to: riki : ako som pisal,kupil som sigmu mirage x.maju ju v kaktuse a stoji 2900 sk.svieti uplne super.ak chces a mas cas daj vediet a mozeme sa stretnut,pripadne si potom tu sigmu mozes vyskusat…ked tak sa ozvi na mail: discover@inmail.sk
Minulý týždeň sme išli s bratom po hrádzi do Gabčíkova. Vyrazili sme cca o 18:30 a do BA sme sa vrátili po 11-tej. Cieľ bol trochu potrénova? vytrvalos? (silu je zbytočné trénova? na jeseň) a spáli? nejaké tuky (nížšie tepové pásma). Keby niekedy vyšlo počasie, tak by som aj zopakoval takýto nočný výlet, ale vyráža? o 20 – 21 hod je už dos? neskoro. Občas ešte dáme Čuňovo, Kamzík alebo Biely kríž.
Svietim Sigmou Ellipsoid a vzadu blikačkou. Ešte som si kúpil aj malé 1-diódové svetielko Author, aby som nemusel stále svieti? a zároveň bol videný.
Okolo 22.30 jazdim z prace (z toho 120m po lese!!), ale nieje to moc zabavne.
chlapci bratislavcania, hlavne nezabudnite, ze zajtra su MTBO preteky pre verejnost a pridite si zazavodit. Detaily na http://www.vba.sk
Lubos moze kludne prist tiez, urcite bude prsat aj ak zostane doma.
Jazdenie v noci je super. Ja tak tiez trenujem a uz sa na to tesim. Ale nie moc po lese. Vecsinou len spevnene cesty. Na tu Babu by som sa tak rad pridal,ale z Viedne by to bolo dost od ruky (cca 200km)
mtbo v noci, to by bola parada :-)
orientacne behy sa robia aj v noci. MTBO by snad bolo az prilis nebezpecne potme.
Párkrát jsem jel za tmy po lese, ale to bylo v zimě a když svítí měsíc, tak není ani třeba světlo, vidět je celkem dost dobře. Chtěl bych ale vyzkoušet jinou věc. Někde na webu byl článek (už ale zmizel) od nějakého borce, který na biku vozí „mlhové“ halogenové světlo z auta a 12V akumulátor. Doma se mi jedna taková mlhovka válí a tak jsem ji zkusil připojit na akumulátor – no svítí to super. Tak jsem koupil „malý“ 12V akumulátorek (ve slevě za 290 Kč) s kapacitou 7Ah a chystám se to otestovat. Halogen „žere“ 4,5A, takže cca 1 – 1,5 hodiny by to mělo vydržet svítit. No ale furt nemám nějak čas. Nemáte někdo toto osvětlení kola vyzkoušeno?
jazdievame s kamosom – aj do 4:00 rano, marianka, biely kriz, pajstun, kamzik atd. ale teraz mam toho na skole dost vela, takze mozno cez skuskove v decembri, januari…