Mám kotouč od Hayse,je trochu zkroucený a nedaří se mi ho pořád dokonale vyrovnat.Tudíž v jednom místě dře destičku.Nevíte jak na to?
Mám kotouč od Hayse,je trochu zkroucený a nedaří se mi ho pořád dokonale vyrovnat.Tudíž v jednom místě dře destičku.Nevíte jak na to?
nejspis novy:) podle me to uz nikdy nevyrovnas uplne vzdycky ti to bude hazet
…vyhodit… :)
Vyhodit a koupit jinou znacku – neznam Hayese, kterej by neskrtal – komu neskrta, tak at se prihlasi…
Mě Hayese neškrtá páč ho nemam. :)
par ludi poznam co im neskrta ani s 203mm kotucom…
ja hayese mam a taky neskrta ;]
Tobe to skrta, jenom to ty neslysis :-D
a jaky kotouce bys doporucil?(myslim jenom ty kotouce:-))
no, to me nenapadlo :] ja cchuuuuuu hope m4 :]
To samy se mi stalo dneska. Este kouknu, jak sou sjety desticky a pak se uvidi. Nejak to nebrzdi (nedela odpor), ale furt to pravidelne popiskuje… Doufam, ze budou sjety,protoze vyhazovat x set za kotouc se mi moc nechce.
Pokud to neškrtá nějak brutálně tak přežiješ ne? A pokud je to hodně wyhly tak maš hold smulu a budeš muset investovat. Mě se u „hayzlu“ stalo to samy, zkouseli sme to s kamošem zbrousit do rovna ale eště než sme začli sme věděli že to nepude ale ja neměl prachy tak sem to musel skusit pro klid v duši. Samozřejmě to bylo eště horší. Pokud je to jen mírně stane se že když to z ňákýho HC kopce fest zahřeješ tak se to trošku srovna. U B4 to myslim někdo psal někde.
ja mam tiez krive kotuce a skrtaju mi a jazdim s tym… pokial to nebrzdi(to skrtanie, brzda by mala aspon trochu brzdit:-)) tak nie je problem…
Parni valec ;]
ja myslel ze ho chce srovnat a ne ho jeste vic ohnout:-)
A udelat s 185mm 203mm kotouce ? :)
nebo mozna jeste trosku vic
ja rozklepavam nejtek ((((((-:
Má někdo fakt dobrou skušenost s nějakým kotoučem?Sem s ní…
Tak asi 160 Magura (Luisa) fakt hodne moc tvrdy a tezko ohnutelny. Znicil jsem ho po 4 letech sjetejma destickama..Jinak jsou asi věčný.