Tak ako som písal, že weekend bude na prd, tak sa bohužial aj stalo. Možno zajtra. Praha, zahlás počasie.
Tak ako som písal, že weekend bude na prd, tak sa bohužial aj stalo. Možno zajtra. Praha, zahlás počasie.
Nevím jak v Praze, ale v Hradci Králové chčije a chčije a chčije…
… a v Brně rovněž :-( …
V Praze připochcává, obloha zcela zatažená
Ve Zline prsi a prsi…nezbyva mi nic jineho nez jit se vrtat v tlumici :)…
A to sem si chtel jit stavet dropy…ach jo…
v Plzni taky poprchavá a je zataženo, je to na nic :-(
Tady v Praze je krásně, svítí sluníčko, zpívají mi tu ptáčci, a venku řvou děti na hřišti, právě projela parta mladých nadšených cyklistů. Divim se, že jim v těch dresech neni vedro, vtomto počasí bych jel bez něj, a asi rovnou k vodě.:) Tak pěkný sluneční den
a myšky náhodou nevidíš? :)
A proč dřepíš u PC a nejdeš se projet ?
Jako na potvoru se dnes musím učit, ale zítra určitě vyrazím, začínám se tu potit:)
Oj, Ty nemáš prázdniny ? Hmm, to máš blbý … aby se Ti do zítřka nezhoršilo počasí, i když rosničkáři tvrdí, že to takhle pár dní vydrží :-( …
Ostrava sobota 15.00 – déš?, ale poměrně teplo. Že by ještě začaly růst hřiby? Letos mám nějaký hřibový abs?ák.
Žilina leje leje
Klasika, u nás-vých.čechy-taky lije. Ráno bylo sucho, tak jsem si naplánoval stovku, skóre: 50km proti větru, 50km v lijáku. Aspoň že to bylo na silničce.
:-))) klasika..Kladno a okolí..tady chčije taky..celej den sakra..:-))))
19,00 Mladá Boleslav prší – účes stále drží
Praha-Krč -prekvapive prsi i tady ale me to nedepta protoze nemam na cem jezdit:-(
Brezno-dazd cely den
Počasí v Brezně a okolí mě zajímá až na začátku července (JUL) :-) To jezdím dělat úzkorozchodníka …
Praha 20:00 Už od rána svítí sluníčko…:)
Fakt jsem si myslel, že dneska slunko zapadlo někdy před půl sedmou … tedy za předpokladu, že se vůbec objevilo :-) …
Sviti jeste porad? Ja jen, ze u nas na zapade uz pred nejakou dobou zhasli, tak chci vedet, jestli je to jen tady :D
Nevim ,mám spuštěné rolety, aby mi nesvítilo do očí…:)
20:47 Brno – tma jak v pytli.
Jen na stadionu svítí světla:)))
jezdíš na dráze? :-))))
Neee, koukám z okna na fotbalový stadion:)))
The question is: Who cares?
Karlvy Vary: Chvilema prsi (behem teto chvile byla provedena rozborka/sborka hlavoveho slozeni), ale jinak normalne jezdim.
Sláva, vono neprší, DU VEN ! Akorát ještě netuším kam, zem bude po včerejšku nasáklá jak houba, je to tak na utopení v bahně …
Kromeriz zacina vylezat slunko hura asi vyrazim
Poprad stále vytrvalo prší ani ta teplota nič moc.
Ja radsej na peso. Po snehu. Vo vyske 1300mnm.
Já dnes byl na Milešovcem a lepší počasí jsem si nemohl přát, ale fakt, bezprdele.Celý den tam nepršelo…
dneska to bude utrakůůůl, ale ted už zase prší :-(
bylo a bylo to včera, jdu radši spát :-)
nikam nechod,ja se nudim v praci…zitra resp. dneska uz ma byt pekne ne?
Doufám, konečně jedu na kole, ale ani děš? by mi nevadil, už jsem od středy nebyl…
no ja taky doufam,na kole jsem nebyl uz celkem dlouho,mozna uz to i tyden bude,ale nemam poradny obleceni na takovy kosy…ale slysel jsem nejaky famy,ze ma byt v tydnu az 20°C
No, tak na zázraky nevěřím, ale aspoň kdyby nepršelo, teď tu neprší, jsem zvědavej na ráno. Tak dobrou
Tak teda dobrou…:)