• x-mass

Nevim jak ve zbytku cele CR, ale tady na severu (Liberec) je doba kdy prsi primo umerna dobe, kdy sviti slunicko. Z toho duvodu se chci zeptat, jak a v cem se do deste vydat.

0 0
    • gomolka  

v autě :o)

0 0
    • Beeda  

Spise ta umera je neprima – cim vic chcije tim min sviti, a prima plati takto – cim vic chcije tim vic jsem nasr…PS: odpoledne jedu na sever taky:-(.B.

0 0
    • Mamutt  

Tady teď už skoro !40 vteřin! nepřetržitě svítí (Česká Lípa). Teď už zase ne. Třeba ta díra k Liberci za chvilku dojde, tak vyhlížej, vyraž a drž se jí, budeš v suchu 8O)))))))))

0 0
      • x-mass  

Zatim to chapu tak, ze se k tomu odhodlam (at se deje co se deje), nebo budu sedet doma. :))) Umim si predstavit sam sebe, jak svistim po jestedskych sjezdovkach v gumovem ponču. Hmmm… Do Lipy jezdim denne za praci. Vrcholova neprijemnost:(.

0 0
        • Mamutt  

Na kole jsi tu za dvě hoďky volným tempem (bike se slickem). Nepříjemný je jen úsek Liberec – Jablonné po hlavní (jinudy to moc nejde), pak už svištíš po okreskách směrem na Mimoň, Zákupy… Alespoň natrávíš snídani ;)

0 0
    • Ceslo  

V Brne je vedsinou hezky ve vsedni dny dopoledne (kdyz jsem v praci), ale tak kolen treti ctvrte se zatahne a zacne prset.

Nekde jsem cetl krasny citat: „Kdyz mam cas na kolo je vzdy vyrazne hnusneji nez kdyz sedim v praci“ pod to se tento rok 100% podepisu.

0 0
      • RomanH  

I ja, a kdyz uz je v Brne jednou za cas hezky, tak jak na svinu mi to nevyjde a musim zustat v praci dele

0 0
    • senožrout  

Zdar! V tom děšti jsme se na kola vybodli a vydali se na vodu do Rakous. Voda byla shora i zdola. Ale jeli jsme Salzu a Enži, tak jsme to vysušili vnitřním teplem. Bylo dost vody, vydatný peřejky-vyvařistě doslova hřály, silnej proud a člověk si máknul :-). Dojeli jsme a zase svítilo. A už zase honím kolo. VODĚ ZDAR :-)!!!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.