Je nějaký rozdíl mezi klasickým přesmykačem a pro dual controly? Jestli teda lze použít jiný přesmykač. Věc je ještě zamotanější tím, že musím použít silniční pro navarku na rámu, klasický tam nejde dát.
Je nějaký rozdíl mezi klasickým přesmykačem a pro dual controly? Jestli teda lze použít jiný přesmykač. Věc je ještě zamotanější tím, že musím použít silniční pro navarku na rámu, klasický tam nejde dát.
Poraďte aspoň kde by se to dalo zjistit. Prosiiiim.
Ty mas na silnicce razeni XT04?
Na horaka asi budu muset dat presmykac ze silnicky.
Najskor si mal definovat co je u Teba klasicky… Co som videl bicykle, bol tam nahodeny aj ten paralelogram (alebo ako sa vola) ktory ma po 2 mesiacoch vakel ale aj s vrchnym al spodnym tahom (klasicky?).
Co odriznout tu navarku? to by tam klasika ani topswing nesel? To musi byt podivnej horak s navarkou na smyk. Jeste se delaj presmykace co se upevnuji miskou k slapacimu stredu. Podle me s tim silnicnim smykem to nemuze dobre funkovat. A to i presto, ze bude mit pravdepodobne stejny krok jako bikovej. Jenze to zakriveni bude bude pro jine pocty zubu. Leda ze by jsi mel na horakovi 52 pilu…
Nestras ho ty pytle! Fungovat to bude dobre. Tenhle system uchyceni presmykace ma spousta horaku. No spis tech lepsich. Benest Hatchet, RB Monster…atd.
Jo přesně tak, o toho Monstera mi právě jde. Ještě mi taky není jasné, že když tam je smyk ze silničky, tak na všech silničkách jsem viděl že měli lanko zespodu a na RB je tah lanka seshora.
Tam je taky zespoda, jen pres dve kladky. Mozna by ti situaci trochu objasnilo, kdyby jsi se podival po netu na nejaky fotky.
Nějaké fotky jsem viděl, ale na potvoru jsem na nich nic takoveho neviděl. Dík za objasnění.
Jo tak teď už mám ouplně jasno
No je fakt ze ja si hned vybavil pevnaka s navarkou a XT klikami a ten silnicni smyk jsem si tam nedokazel predstavit… Stejne tak logiku te navarky :)
Presmyk XT 2004 jde pouzit na paky dual i packy rapidfire. Je vylepsenej jen v tom, ze je univerzalni pro horni i dolni tah. Nemyslim tim typ Topswing, ale klasickej.