Co říkáte na novou sadu XT? Dobrý ne?
Co říkáte na novou sadu XT? Dobrý ne?
:-)
Vidím, že přes špatnou reputaci Shimana na BF, každá novinka vzbudí patřičný zájem!!! Asi na tom to Shimano s oblibou tak zle nebude:-)))
Nj, ale podívej se na počty příspěvků … Ze skoro 10 000 registrovaných uživatelů je to veeeelkéééé nic … ;))
Výbroný no, tak už pátej ;o)))) jo ještě že tu je to vyhledávání, ale jestli se to xtčko líbí podle toho kolikrát to sem lidi nacpou, tak to bude kasovní trhák ;o)
NO TO UŽ SI DĚLÁŠ P**U, NE?!?!
hej, ukludni sa, rozculovanie nie je zdrave. okrem toho XT08 za to urcite nestoji :D
Ne, já sem v pohodě, akorát sem to psal když sem se zalykal smíchy a zapomněl sem tam hodit kýbl smajlíků :-D
no to ja ked niekdem pocujem ze nove XT tak si vzdy spomeniem na BF a frazu „uz zasa?!“ :D
ne, ale treba si dela REBU :-)
Už se to prodává :) www.kolokram.cz/…uct_info.php?…
ty jo,tak to je sila…
www.bikesport.cz/detail.php?… jen me stve ze jsem si zrovna nedavno za podobnou cenu koupil ty starsi.
Jojo, já taky. Jen o stovku dráž jsem koupil ty staré. Nečekal jsem, že to začnou prodávat tak brzy…
zase to staré XT je odzkoušené…jestli Shimano nenachystalo zase nějaké nemilé překvapení:)
Nevidim jediny duvod proc by te to melo stvat. teda pokud se ti tenhle design nelibi vic. o nicem jinym uz to dobrych par let neni (pokud teda pomineme dutou osu a „uzasny“ dualcontrol)
jen nechapu ze novy kliky jsou tezsi nez ty starsi…zrejme to bude delat ten ocelovokompozitovej prostredni prevodnik…
Svitava je řeka řek!