vozíte už někdo brzdy xt 2012? vaše dojmy? díky za info
vozíte už někdo brzdy xt 2012? vaše dojmy? díky za info
Ses vratil z budoucnosti ? :-P
1**
já ne ale ty jsi asi trochu zaspal,už jsou dávno v prodeji!!!!Dobré ráno :)
„Dávno“ a „od tohodle týdne“ bych asi do rovnice nedával ;-).
už dřív…
I v ČR? No rozhodně to ale není moc dlouho…
nějakej tejden už to je…
Dost pochybuju, že víc, než 2, protože když jsem před 3 týdny řešil výměnu osazení, tak nic z novýho XTčka v ČR k sehnání nebylo.
Když sem se byl u Budiny ptát se na Elixíry tak zrovna vybalobvaly ty nový XTčka a říkaly mi že jsou první v ČR kdo je prodává…kdybych zadumal tak si vybavim kdy to bylo… :D teda musel bych hledat účtenku s datumem, páč jsem tam něco kupoval…
Sorry, ale to bude říkat každý prodejce, který to vybaluje nově z krabice.
A bude to říkat i v říjnu :-P
No ale ještě ten večer je měl na e-shopu…
Kdy se vrátíš z minulosti? :o)
jel jsem na tom kousek, takze zadne extra dojmy z toho nemam, mam stare xtcka a rozdil jsem teda nepoznal, ale libi se mi vic :)
Zatím jsem v prodeji postřehl brzdy a stříbrné kliky, takže dojmů asi moc nebude.
Psal jsem to do minulého vlákna, napíšu to i sem :). Může někdo z majitelů brzd XT 2012 porovnat jejich chování vůči předešlému modelu (br-m775)?
Vozím XTR 2012 a teď o víkendu na testovčce kol 2012 jsem měl na pár modelech i nová XTéčka. Komplet je překopali tak jako XTR, nástup ostrý, dávkovatelnost dobrá, gumové už nejsou. V podstatě pro ně platí to stejné jako pro XTR 2012, jen uber WOW efekt, přidej pár gramů a o trošku horší ergonomii páček. Za tu cenu (viděl jsem je na kupkole za 4290Kč) si myslím, že je to asi nejlepší volba.
páky se dají koupit za 1390, jsem myslel, že bych nechal třmeny deore 535 co mám a vyměnil jen páky, stejně musím měnit olej a tyhle páky se dají i pěkně doštelovat (kontaktní vzdálenost, a vzdálenost od řídítek), s tím by snad problém být neměl ne?
kde mají páky XT 2012 za tuhle cenu?
kupkolo – jsem docela čuměl , že i samostatný brzdový třmen je na nový xt 2012 podstatně levnější než na starší xt 2008
„Zde“http://www.cyklovb.cz/bl-m785-shimano-xt-brzdove-paky-pro-hydrauliku-2012 je maji za 1019,–.
jedna páka za litr mě až tak zajímavé nepřijde :D
Prave nevim jak to mysli. Je to trosku zmatene popsane, ale asi to bude jak rikas. Uz minuly ctvrtek jsem jim psal, bohuzel se doted neuracili odpovedet, takze koupim jinde.
chlapi, trochu se přiživím, neměl někdo na váze ty nový brzdy xt bo slx???Jde mi o váhu páka-třmen, naplněná, bez adaptéru…kuju
díky moc chlape…potěšils mě, ale zároveň naštval, váha je docela dost:-/
Taky jsem koukal, ze vaha nic moc.
tak to asi vyhrajou blbý formule RX:-D
Docela často čtu, že ty nové destičky s žebrovaným radiátorem cvakají, klapají nebo vyluzují nějaký podobný zvuk. Máte někdo podobné zkušenosti?
Jako tenhle chlápek bych to tedy rozhodně řešit nechtěl:
Na SLX v kombinaci s Hope kotouči nic takového nepozoruju.
Tyjo mám XT 2012 na novým Cube a tohle je jedinná věc, která se zvukově projevuje tak, jak by nemusela…a to řešení není vůbec složitý – myslím, že jak mě to v nejbližší době někde při brždění na nerovnostech zase naštve, tak se do toho vrhnu.
Muze mi nekdo zmerit prumer cepu toho pojistovaciho sroubu? Diky
Jdou bez problémů starší brzdové hadice BH59 použít do brzdové páky M785? Myslím tím, jestli do nich půjde zašroubovat převlečná matice (jestli má stejný závit) a bude pasovat původní oliva? Všude se uvádí, že se musí použít pouze hadice BH90 s jinou olivou. Díky