docela by me zajimalo, ktere kliky jsou podle vas lepší… FSA V-drive extreme nebo Raceface prodigy DH? co byste si vybrali z techdle dvou? diky
docela by me zajimalo, ktere kliky jsou podle vas lepší… FSA V-drive extreme nebo Raceface prodigy DH? co byste si vybrali z techdle dvou? diky
Myslím, že kvalita bude bude u obou velice dobrá. Já bych bral jednoznačně RF, jako značka u mně mají prostě jméno.
Na meno RF som sa uz namotal. Jednalo sa sice o XC placky, ale RF mi uz na bajk nemoze. Je pravda ze su uzasne tvrde a vobec sa nekrutia, ale akosi pravidelne zadrhaju retaz alebo ju zhadzuju pri saltovani. Prehodil som placky na Shimano a zrazu to paradne radilo.
Hmm, podla toho co pises to asi chces na DH alebo nieco take; keby si bral od FSA tak by asi boli lepsie Afterburner Xtreme; su dute takze lahsie a pritom vela vydrzia. Dodavaju sa s 3/2/1-prevodnikom. Alebo dalsia moznost; FSA vyraba pod znackou RPM kluky s nazvom Dorado DH; na tych som aj jazdil a nemam pocit zeby sa dali len tak polamat. Na druhej strane uz samotna znacka RaceFace je zarukou ze kluky by mali byt kvalitne.
No vybírej podle designu, barvy ,nebo hmotnosti protože fukčne to bude jedno . RaceFace, FSA , Thruvativ, CMP, Stronglite dělaj stejně v jedný fabrice na ThayWanu. RaceFace a Stronglite si hraje na Highend , FSA a Thruvativ je střed a CMP je lowend.
Můžu tě uklidnit, že pokud nevezneš nějakej extra model, rozdíl těch firem na jízdních vlastnostech nepoznáš.