• mastihuba

Čtvrtek, pátek, sobota počasí jak lusk a v neděli se to zas pokazilo. Ještě dopoledne jsme se svezli bez deště, pak jsme zapadli do hospůdky a čekali až přestane pršet. Čekali jsme čekali, ale pak už nebylo zbytí a museli jsme jet v pěkným lijáku cca 25km domů.
    Tak se panáčkové pochlubte koho to taky chytlo.

0 0
    • Cejlon  

Byl jsem s klukama jezdit včera odpoledne.Tady kolem Tlusté hory ve Zlíně.Termoprádlo včera vůbec nezabíralo,protože jsme zmokli až do poslední nitky,studený vítr foukal,ledddddárna jako prase!!!Však jsem se doma večer léčil myslivcem,ale nepomohlo to.Mám rýmu jako trám.Včera byla vyjíždka na kole omyl!!!Myslím,že to nestálo zato!!!!

0 0
    • Loner  

Si myslím, že jsi z Brna, tak já dal v odpoledním lijavci Kénig – Ríšova studánka – Obora – nová lávka prigl – podél plotu obory k silnici – Mor. Knínice – Sychrov – Baba – Medlánecké kopce – Kénig – je to asi divný, ale dal jsem to dobrovolně a s radostí.

0 0
      • dalimil  

v Ne jsem nejel,ale ve Čt byl svátek a poměrně hezky,tak jsem dal 50-ku v okolí Jílového a potkával jsem samé starší (40 a více :-) ) ročníky.Že by byly mladí lenošní ?

0 0
        • rock  

Ten déš? měl cosy do sebe … ve čtvrtek (svátek) bylo na stezkách docela plno, v neděli v dešti 2 houbaři za celou vyjížďku …

0 0
    • rock  

Když jsem někdy v 11 h vyjížděl, tak jsem si pořád opakoval, že vlastně jenom tak kape, jenom mrholí, neprší … po 20 km jsem tomu už nijak moc nevěřil a ten zbytek byl v celkem vydatném deštíku … alespoň že jsem spadl do měkkého :-) …

0 0
    • fousac  

zajel sem se mrknout s Darksonem na Tocnou a par kapek sem registroval, ale nic vyznamnyho… taxem aspon utrh saltr… :/

0 0
      • McBlacky  

ale to už je druhej letos :) nám se krutě nechtělo z hospy v Halounech, ale taky to bylo jen krápání, nic velkýho

0 0
        • fousac  

prvni… tamtu sem roztrh v paralelogramu, ted sem jenom urval patku a udelal par uzlu na retezu… prehazka jako takova zije..

jak to tak vypada to, na morave asi prselo dost..

0 0
          • Gejza  

Ja jsem z Prahy a tady bylo taky hnusně, ale nezmokl jsem. Zato dneska od rána sluníčko a jasno, už se těším až si odpoledne vyjedu

0 0
    • SELMIRA  

No, tož já jsem taky nejpr drobně a pak docela dost zmokla, ale v pláštěnce a s blatníčkama. Navíc nebyla moc velká zima, takže mně se to moc líbilo. Zvláš?ě se mi líbilo, jaxe svátečně vymódění žile?áci krčili v autobusový zastávce někde u Hatí. Akurát se mi nelíbí, že i asi do zejtra neuschnou botičky, ale tož je vyfénuyu.

0 0
      • RomanH  

Hmmm, bohuzel se zmenou casu se na bike dostanu jen o vikendech. V noci nejezdim a na hodinu nema cenu kolo vytahovat, a tak maji boticky cely tejden na to, aby uschly.

0 0
        • SELMIRA  

Tož to já bika též jenom víkend. Ale aby botky uschly na spinoš. 1× tejdně to se dá. Prostě v úterý chodim spát v jednu. Takže vlastně v úterý chodim spát ve středu. :o)

0 0
          • MartinXC  

Takže vlastně jednu noc týdně nespíš :-)

0 0
            • SELMIRA  

ale jó, spim. Jenže moje běžná a přirozená spací doba nastává mně zhruba v 21h. Avšak když jdu spinožit, tak často bejvám doma až v půl jedný v noci, takže vlastně už ne v úterý. Ale to je tim, že jsem vybírává, jinač by to šlo zařídit jinak. Aber mně to za to nějak stojí. Tož to jenom na vysvětlenou, aby si někdo nemyslel, že jsem nějakej maniak, že dřu spinoš v noci. To néé. :o)

0 0
    • x-mass  

vcerejsi vyjizdka se obesla bez deste (liberec). ale u mne to je stejne jedno, co neudela dest to dozene pot:).

0 0
    • Bobo  

U nás včera pěkně lilo. Nejsem žádnej drsňák, dal jsem v tom jen hodinku, ale stačilo. Nevadilo mi, že jsem byl jak kdybych vlezl oblečenej do vany, ale ty žížaly a slimáci co mi od kol lítali do xichtu, to je humus. Už je pomalu asi na čase vytáhnout zimáka s blatníčkama.

0 0
    • Maxižvík  

Na včerejšek jsem měl naplánovanou vyjížďku na celý den z Brna do oblasti Merida maratónu. Vyjel jsem v 9 hodin. Po 25 km začalo poprchávat, po 35ti pršelo dost, po 50ti jsem na rozcestí zavrhl návrat domu a pokračoval v naplánované trase do mnou neprobádaných oblastí, jako že když už jedu, tak už jedu. Po 75ti, když jsem vyrazil po známé trase ku domovu už cedilo pořádně a to mi už vůbec nevadily žádné kameny a kořeny skryté v hlubokém listí ani mně už nenapadlo se vyhýbat kalužím vody a blata, zkrátka: rychle a rovnou domu. Po 95ti km v 16 hodin jsem byl doma a tu jsem teprve zjistil že jsem řádně promrzlý. Byl to můj letošní osobní rekord v délce a náročnosti trati. S takovým počasím už mám dlouholetou zkušenosti z fechtla, ale na něm je po celou dobu jízdy zima. Takže abych to uzavřel, z včerejší vyjížďky mám dobrý pocit.

0 0
    • Vezirek  

Jojo, u Davle me to taky chytlo a u Sedlcan jsem uz vylejvala vodu z bot.Tak casto jako letos jsem na trase Praha-Davle-Sedlcany jeste nemokla. Pokazdy sjedu k Vltave, zpatky se mi uz nechce a vzdycky se utesim, ze mi urcite celou cestu neproprsi a za deste na chalupu dojedu.

0 0
    • Milan  

Z Praglu do Sazavy a zpet.Prima, prvnich deset km v pohode, pak lijak az do vecera.Letni tretry+celkem chladno+voda ze vsech stran.Ale musim dodat, ze bajkovani v mokrym lese bez turistu je proste nadherny.Nejvic mne dorazilo pondelni pocasi :-(

0 0
    • jihra  

Já jsem zmoknul, ale byl jsem v lese a sbíral jsem hřiby. No ale úlovek nic moc.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.