V novém Velu je zmíňka jednou větou, že prý Race Bike pracuje na novém rámu pro MTB (hardtail). Nevíte o tom někdo něco více?
V novém Velu je zmíňka jednou větou, že prý Race Bike pracuje na novém rámu pro MTB (hardtail). Nevíte o tom někdo něco více?
jen to ze by mel mir este vice CNC prvku a ma bejt predstavenej na Sport Life.
Hééééj,to by chtělo nějaké špionážní foto:-)))
Vím jak bude vypadat. Bude mít kulaté trubky bez jakéhokoliv tváření (maximálně svěrákem) a přibude nějaký CNC prvek – např. odlehčené patky, nebo za středovým složením:))) Váha díky tomu, že CNC je křehčí než trubka lehce půjde nahoru stejně jako cena :)))
CRX je rok mezi lidmi. Ani ne. To by byla hodně rychlá inovace. Necháme se překvapit…
Aby to nepřeinovovali:-)))Snad si to zachová rysy CRX.Jak se to asi bude jmenovat?CRY?.-)))
Navíc 1300 i 1500 se už vyrábí několik let. A stále jsou v nabídce. To se mi nějak nezdá. A asi málokterej rám je v současný době tak oblíbenej jako CRX a málo kterej se tak prodává. Já zase naopak slyšel o inovaci v oblasti fullů. Řekl bych, že Speedster se prodává mnohem míň než CRX. Jednočepy klasický zas tolik netáhnou i když na daným hřišti je dobrej. Inovace na tomhla místě by byla spíš logická…
Já se obávám,že ty inovace a CNC prvky budou spíš na úkor funkčnosti.Vždyt přece geometrie CRX je tak výborná,že nepotřebuje změn?!Nebo se pletu?Myslím,že ty CNC díly budou jen atraktivní hovadina a doufám,že budu mile vyveden z omylu,pokud tomu tak nebude:-)
souhlas, chce to nejakej 4cep nebo VPP:-)
Na CRX mam celkem vaznej zalusk, ale ta vaha…:-( Ktera barva mu slusi nejvic? (ja vim ze je to subjektivni, ale to je jedno..)
ja bych mel taky jednu otazku, jak dlouho ste na nej cekali?
My sme se sestrou meli stesti a ty ramy byly za 10 dni
tyden.ale sami se mi priznali ze to muze byt klidne 6 tydnu.no dobre:-),vlastne jsem je donutil aby se k tomu priznali:-). kdyz mi po tydnu volali tak jsem se jeste dvakrat zeptal jestli jako urcite a jestli jako urcite ten muj a tak:-)
i sedm tydnu – doma uz si ze me utahovali. no aspon sem se mohl ucit na statnice… jo a nejhezci je samozrejme cerna leskla…;-D
Nejhezci je matna :o) Jen by me zajimalo, je to opravdu s tou matnou barvou tak spatne ohledne cisteni ? Jsou tam i po umyti videt smouhy od hliny ? Kamarad mel matnou modrou na Authoru Versus a tam byla videt kazda kapicka oleje, ktera tam strikla pri mazani retezu, zrovna tak prach. Naopak kamoska ma Durateca v matne sede a ta vypada docela dobre.
V Brně v Hobby Centru na Veveří mají CRX – BrutalFinish a vypadá sqele…jenom nalakovaný kartáčovaný trubky.......jukněte tam.......
no ja kdyz jsem se byl projet na jejich predvadecim kole,ktery je v takovy skoro cerny:-) matny barve,tak jsem do nej nahodou malinko tuknul botou a udelal jsem na nem takovou smouhu ze jsem se uplne zhrozil a suroval to jak debil.nechtel jsem jim to takhle vracet:-).jsem pak doma schvalne takhle kopnul do svyho s lesklym lakem a nic:-).
no fuuuuuuuuj, jen tak pro nic za nic kopat do vlastniho kola :-)))
jsem do nej nekopal tak jako do toho jejich.ale pssst,at se te to nedozvi:-)
se pak teda ale nediv, ze si na tom svym nic nevidel :-))))
nojo,je to jasny.a ja tomu matnymu ramu tak krivdil…:-)
Je fakt, ze sem te vcera potkal u vody na cyklostezce a podle biku a „helmy“ sem te hned poznal! :-)
jo?:-).ale to jsem musel byt s blackym ne?
Jo, s nekym si jel. Bylo to na zacatku ty rovinky u golfu. Ale znicil sem slapak, taxem mel jiny starosti, jinak bych jel s vama…
Mám matnou černou. Dokud je při mytí mokrá, vypadá čistě, až uschne, objeví se šmouhy. Asi by to pak chtělo vyčistit znovu a bylo by to OK, ale to by se mi muselo chtít. Já měl rám čistý naposled, když jsem si ho nesl z lakovny … ale co, bike není leštěnka …
… co se týká poškození laku, je citlivý mnohem víc, než lesk. Počítám s tím, že vydrží tak max. 2 roky a pokud bude rám ještě v pořádku, dostane pak zkrátka nový lak … každá sranda něco stojí …
jojo matna barva prd vydrzi. Mel sem to jednou jeste na starym autorovy (spirit) a uz bych to nechtel.
Asi odhadem 9 týdnů,ale když ho chceš,tak si počkáš rád:-))))
když chceš bytelný kolo ,tak se s tou vahou musíš smířit.Zase ti déle vydrží.
doufam, že udelaj neco s vahou, ta je celkem silena…
A kolik vam to vazi, ze jste vsichni z ty vahy tak hotovy?
Jel jsi nekdy na ukrajine? Tak asi tak :)
Dopr*ele :-)
Si delam srandu. Si taky myslim, ze je nesmysl snizovat vahu na ukor ostatnich vlastnosti.
To je jasny, ale dwoukilovej pevnej ram…?
To uz je vrazda. A co teprve kilovej! Ja sem letos vozil 3kg (mozna vic:) a ted mam 2,5kg. Jen abys vedel s kym se bavis :)
Tak to ten primer k ukrajine byl zcela na miste :-)))
me vazi CRX 1960g.nevim co se muzou ostatni tak po*rat.svoje kolo zvednu na malicku,tak nevim proc bych mel blbnout s tim ze je tezky.
přesně to samé jsem taky dříve tvrdil, ale pak jsem se projel na Kořínkově kole.A to byl teda rozdíl.Ale prostě u některých komponent vzhledem k životnosti a pevnosti nemíním ustupovat.
presne tak.a proto jsem na dvanacti kilech:-)
No to kořínkovo bylo pod 10 určitě.
no to je jasny:-).jako svezl bych se na tom asi rad,ikdyz by mi to kolo asi vubec nesedelo a sotva bych na nem dokazel jet:-).az budu priste stavet bike,tak uz bude lehci,ale porad stejne funkcni,doufam:-)
jinak já na svém vyměním rohy řidítka a přední pláš? a budu taky okolo 12.